همانطور که می دانید کلاً هنر نزد ایرانیان است و بس. در همین رابطه با تلاش دوست گرامی و بزرگوارم جناب آقای گوگل، جستجویی نموده و جملاتی که مشاهیر علم و ادب و هنر و فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نوروز باستانی ایران گفته اند را به سمع و نظر شما می رسانیم.
این شما و این جملات بزرگان برای تلمیح لحظات عید شما:
ولتر: هر کس در جواب «عیدتان مبارک» بگوید «به همچنین» همان به که آن ده!
لاروشفوکو: آنکه خود را به کشمش و نخود سرگرم می کند، چه بسا که رویش نمی شود فقط پسته و بادام هندی بخورد.
چارلی چاپلین: دخترم، بهترین لباس هایت را اواسط ماه مارچ که عید مردم ایران زمین است بپوش. به خدا من چارلی چاپلین هستم.
همیلتون: بر روی زمین کاری سخت تر از خانه تکانی نیست و در خانه تکانی کاری سخت تر از باز کردن گیره ی پرده.
سقراط: تنها عیدی که به من می دهید این است که از من عیدی مخواهید.
برناد شاو: دیگر جا ندارم. (در دیدار صمیمانه با دانشجویان ایرانی دانشگاه آکسفورد به مناسبت نوروز)
شیدا سردشتی: سلام دوستان. ددلاین شماره نوروز، 25 بهمن ماه است. دوستان لطفا دست بجنبونید
اسکات رید: اگر نیاز بود حتما قبل از مشهور شدن، نام خانوادگی خود را عوض کنید.
اَلبر کامو: همتون سر کارید.
نوری صدر اعظم: قبله عالم، چاکران از دی ماه به این ور جگر حمام رفتن ندارند.
حاج کاظم: می دونی ظرف آجیل بره و ظرف تخمه و نخود برگرده یعنی چی؟ می دونی ظرف تخمه و نخود بره و ظرف نخود برگرده یعنی چی؟ می دونی ظرف بره توی نایلون مهمون و برنگرده یعنی چی؟
سعدی: در این دورِ زمان هر که را خانه پاید تا مهمان ز در آید، باید که احوال خود به حکیمی نماید.
ادامه ی امین مؤیدی: یک یک یک... دو... سه... صدا میاد؟