مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی :
برنج ۳۰۰ گرم
شیر نارگیل ۵۰۰ میلی لیتر
آب ۱۸۰ میلی لیتر
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۳ عدد ۳ حبه له شده
فلفل قرمز ۳ عدد دانه ها را در آورده و برش طولی ۵ سانتی متر دهید
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
ریحان ۵۰ گرم
طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی :
نکته :
سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.
برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، ۱۸۰ میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا به حالت کته در آید.
اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند ۵-۴ دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از ۵ دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.