0

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی

 

 


  

Fried rice with coconut

مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی :

برنج ۳۰۰ گرم

شیر نارگیل ۵۰۰ میلی لیتر

آب ۱۸۰ میلی لیتر

نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری

سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری

سس سویا ۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق چای خوری

روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری

سیر ۳ عدد ۳ حبه له شده

فلفل قرمز ۳ عدد دانه ها را در آورده و برش طولی ۵ سانتی متر دهید

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم

ریحان ۵۰ گرم

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی :

نکته :

سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.

 برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، ۱۸۰ میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا به حالت کته در آید.

اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند ۵-۴ دقیقه این کار را ادامه دهید.

بعد از ۵ دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.

غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.


- منبع، پورتال آسمونی 

یک شنبه 24 اسفند 1393  4:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها