گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد کوچک، 1 عدد متوسط
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
برنج دو پیمانه
رشته پلویی به میزان لازم
زردچوبه ، نمک ، فلفل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
یک عدد پیاز متوسط را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بهش زردچوبه بزنید و تفت بدین، دو لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین آب جوش بیاد.
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنن. از گوشت قلقلی کوچیک درست کنید و بندازین توی آب جوش، به آب کمی نمک و زعفران آب کرده هم اضافه کنید. بذارین قلقلی ها پخته بشن و آبشون کشیده بشه.
برنج را آب کش کنید، 1 دقیقه قبل از این که برنج را بریزید توی سبد رشته پلویی را بهش اضافه کنید و بذارین رشته ها کمی نرم بشن. بعد برنج و رشته را آب کش کنید.
کف قابلمه روغن بریزید، ته دیگی که دوست دارین را بچینید و برنج و رشته را بریزید توی قابلمه، اطراف برنج کمی آب بریزید و بذارین برنج با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه دم بکشه.
وقتی برنج دم کشید بریزید توی دیس و با کوفته قلقلی روش را تزئین کنید.
اگه دوست داشتین کمی کشمش پلویی را هم تفت بدین و بدین روی رشته پلو