چند روز بیشتر به پایان سال 1393 نمانده و هرکسی در حال ریختن برنامه خود برای تعطیلات نوروز است. یکی از برنامههای ویژه در این ایام سفر است. سفری که میتواند خستگی یک سال کاری را از تن همه ما بزداید.
در این میان، ما علاقهمندان به فناوری و تکنولوژی، وسیلههایی داریم که جمعآوری آنها از لباس و لوازم شخصی نیز برایمان مهمتر است! حتما شده است که در هنگام جمع آوری ساک و چمدان، شما برای خود کوله یا کیفی داشته باشید که علایق ویژه خود را در آن گذاشته و آماده سفر شدهاید.
قصد داریم تا در این مطلب، گجتها و لوازم جانبی را برای شما معرفی کنیم که حتما در سفر به درد شما خواهند خورد. پس با ما همراه باشید تا ببینیم که چه باید به همراه خود داشته باشیم.
قبل از اینکه به معرفی گجتهای دیجیتالی بپردازیم، باید کولهای داشته باشیم که وسایل شخصی از جان مهمتر از خود را در آن بگذاریم. اگر تاکنون اقدام به خرید یک کوله پشتی سفری نکردهاید، این فرصت چند روزه را از دست نداده و حتما نسبت به تهیه یک مدل خوب اقدام کنید.
هم اکنون کولههای زیادی در بازار وجود دارد که میتوانید برای سفر و البته حمل و نقل لپتاپ نیز از آنها استفاده کنید. کولههای سفری موجود، با توجه به کیفیت ساخت و جنسشان، از قیمت 50 هزار تا 700 هزار تومان در بازار وجود داشته و قابل تهیه است.
یک عاشق فناوری، بدون اسمارت فون، تبلت یا لپتاپ خود هیچ کجا نرفته و حتی از خانه هم خارج نمیشود! خب، پس یک سفر 10 یا 15 روزه، آنهم خارج از شهر ملزومات خاص خود را دارد.
بهترین تبلت و اسمارت فون موجود، شاید بتواند برای شما یک یا دو روز تمام شارژ نگه دارد! اما در سفر، استفاده از این وسیله همراه، چند برابر است! گوش دادن به موسیقی، فیلم دیدن با فبلتهای FHD و مهمتر از همه بازی؛ کارهایی است که باعث تسریع تخلیه باتری میشود؛ اما اگر عاشق فناوری هستید و دوری و خاموشی همراهتان را نمیتوانید فراموش کنید، پس خرید یک پاور بانک قدرتمند را فراموش نکنید.
هم اکنون پاور بانکهای معتبر بازار، از قیمت حدود 50 هزار تومان آغاز شده و به 700 هزار تومان نیز ختم میشوند.
پاور بانکهای Mipow و Huntkey میتوانند گزینههای خوبی برای شما باشند. پیشنهاد میکنم که اگر قصد خرید این محصول را دارید، از مدلهای حداقل 10 هزار میلی آمپری استفاده کنید که بتواند تا چند بار گجتهای همراه شما را شارژ کند!
اگر با خودروی شخصی خود یا خانواده به مسافرت میروید، میتوانید از شارژرهای فندکی مخصوص خودرو نیز استفاده کنید. در گذشته شارژرهای فندکی خودرو با آن سیمهای پیچ پیچی و فنری را که به خاطر دارید؟! آن مدل شارژهای تکی هنوز هم وجود دارند و با قیمتی در حدود 10 الی پانزده هزار تومان قابل تهیه هستند.
اما به شما پیشنهاد میکنم که به سراغ شارژرهای USB فندکی بروید.
این محصولات با فناوری خاص خود، از کم و زیاد شدن برق ورودی به گجت شما جلوگیری کرده و سلامت باتری را برای شما تضمین میکنند. همچنین برخی از نمونهها با داشتن دو یا 4 سوکت USB میتواند به راحتی چند محصول را شارژ کند.
شارژهای فندکی USB خودرو، با توجه به تعداد سوکتها، کیفیت ساخت و قدرت شارژ، از قیمت 30 هزار تومان شروع شده و تا
200 هزار تومان نیز میرسد.
اینترنت! فقط یک معتاد به اینترنت میتواند درک کند که مودم همراه، آنهم از نوع وایرلسش، چه کمکی میتواند به جوامع بشری کند! اصلا سفر بدون اینترنت لذتی ندارد، اینستاگرام، فیس بوک، توییتر و … کاری با ما کردهاند که نمیتوانیم لحظهای برای خود باشیم و باید حتما تجربیات خود را با دوستانمان به اشتراک بگذاریم.
شاید ابتدا به اینترنت همراه سیم کارت خود فکر کنید، اما باید توجه کنید که شاید گجت شما تبلتی بدون سیم کارت بود، شاید هم لپ تاپ و یا دوربین عکاسی Wi-Fi دار بود!
در این حوزه چند کار میتوانید انجام دهید. یا به سراغ فناوری وایمکس رفته و یک عدد مودم جیبی و شارژی تهیه کنید! پس از صرف هزینهای نزدیک به 200 یا 300 هزار تومان، شما دارای یک مودم وای فای همراه هستید که به راحتی میتوانید در حرکت از آن بهره برده و به دنیا بی انتهای اینترنت وصل شوید.
راه دوم خرید یک مودم همراه 3G است. شما میتوانید با صرف هزینهای صاحب یک مودم سیم کارت خور شوید و با آن اینترنت خود و سایر دوستانتان را تأمین نمایید!
این مودم همراه و جیبی، از 60 هزار تومان تا 500 هزار تومان و بر حسب کمپانی تولید کننده، کیفیت و ویژگی هایشان به فروش میرسند. به خاطر داشته باشید که برخی از این مدلها usb بوده و تنها پس از وصل به لپ تاپ همراه شما فعال میشوند! پس اگر لپتاپی در اختیار ندارید، حتما به سمت گزینههای شارژی بروید!
Tp-Link، Huawei، D-Link و … از برندهای معتبر تولید کننده این مودمها هستند.
طبیعتا همه شما دوست دارید تا در ساعاتی از سفر به موزیکهای مورد علاقه خود گوشی داده و از سفر خود لذت ببرید. حال کسی با یک هدفون ساده به این علاقه خود ارزش مینهد و شخصی با استفاده از اسپیکر گجت خود، این علاقه را با دیگران تقسیم مینماید.
گجت دیجیتالی دیگری که میتواند در سفر یار و همراه شما باشد، یک اسپیکر پرتابل، سبک و شارژی است. هم اکنون در بازار بلندگوهای زیادی وجود دارد که با تمامی امکانات موجود آماده خدمت رسانی به شما هستند.
اسپیکرهای موجود در بازار به چند دسته تقسیم میشوند. مدلهای با سیم و مدلهای بی سیم، مدلهای باتری دار و بی باتری و مدلهای رم خور و غیر رم خور!
با توجه به در سفر بودن شما، پیشنهاد میشود که اگر قصد خرید یک اسپیکر مسافرتی دارید، از مدلهای بیسیم استفاده شود و البته قابلیت افزودن کارت حافظه را نیز داشته باشد! برخی از بلندگوهای موجود، با NFC یا بلوتوث به اسمارت فون شما متصل شده و به راحتی برای شما به پخش آهنگ میپردازند. برخی دیگر توسط کابل 3.5 میلیمتری به گجت شما متصل شده و اقدام به پخش موزیک مینمایند.
داشتن شیار کارت حافظه این امکان را به شما میدهد تا با وارد کردن این کارت، بدون هیچ دردسری اقدام به پخش موزیک با صدای بلند نمایید.
البته در پایان ذکر این نکته ضروری است که شما در ساک اختصاصی خود، میتوانید از چراغ قوههای مجهز، ست چاقوی سوییسی، بخاریهای جیبی، هدفونهای با کیفیت و … نیز استفاده کنید!
به نظر شما چه وسایل دیجیتالی دیگری را میتوان برای سفر تهیه کرد؟! دوربین؟و … به ما بگویید!
امیدواریم که سفرهای نوروزی شما با صحت و سلامت کامل همراه بوده و ایام خوشی را سپری نمایید!