0

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران و مدیران راسخونی شرکت کننده در طرح صالحین سال 1393

فقط اومدم خسته نباشید و خدا قوت به شما عرض کنم.

طرح صالحین از ابتدا با فراز و نشیب هایی همراه بوده و خدا رو شکر با حضور کاربران و مدیران فعال کنونی رونق خوبی گرفته.

خیلی از اشکالاتی که قبلا وجود داشت در حال حاضر با حضور کاربران فهیم و البته مدیریت خوب طرح برطرف شده. و ان شاءالله موارد دیگر هم (که دوستان اشاره کردند) کم کم حل میشه. 

(تو پرانتز یه پیشنهاد کوچولو بدم و برم: برای اینکه پست های کپی پیستی مفید، به طور کامل حذف نشن، و البته خیلی هم حضورشون آزاردهنده نباشه، بنا به ضرورت بحث فقط مطالب جالب و مربوط به بحث در پست کپی شده باقی بماند و بقیه مطلب توسط مدیر تالار حذف بشن. 

مدیر تالار میتونن پست های کپی پیستی رو ویرایش کنند و یا به کاربرانی که بیشتر این قبیل پست ها رو قرار میدن، درخواست بدن که پست ها رو ویرایش کنند (البته مورد دوم محاله) 

البته چون خیلی وقت مدیر گرفته میشه، مدیر مبحث هفته و یا کاربران شرکت کننده در بحث که وقت آزادتری دارند و میتونن مطالب طولانی رو مطالعه کنند قسمتی که باید حذف بشه و یا باقی بمونه رو به مدیر اطلاع بدن، تا کار مدیر محترم تالار هم کمتر بشه. اینطوری هم  از حضور پست های کپی پیستی کیلومتری جلوگیری میشه و هم مطالب مفید در پست های کپی پیستی به صورت خلاصه شده  مورد استفاده قرار می گیرند.)

امیدوارم این تالار در سال جدید هم به روند رو به رشد خودش ادامه بده. 

ان شاءالله سال جدید ، برای یکایک شما بهترین های راسخونی ؛ سالی پر خیر و برکت توام با موفقیت باشد.

در پناه حق موفق و موید باشید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 27 اسفند 1393  9:14 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nargesza omiddeymi1368 ehsan007060 nargesi shirdel2 ria1365
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

با عرض سلام واحترام  و خداقوت خدمت مدیر محترم  تالار صالحین آقای دیمی  که به خوبی این طرح رو مدیریت و پشتیبانی میکنند  و کاربران ومدیران فعال در این طرح ...

راستش  من از مباحثی که اخیرا در تالار مورد بحث قرار گرفت ،خیلی استفاده کردم و لذت بردم و قبلا در حد سرزدن بودو اصلا مباحث منو جذب نمیکرد .. ولی در چند مبحث اجتماعی مبتلا به ،سعی میکردم شرکت کنم ...

کاربران محترم باید مدنظر داشته باشند که از مطالب کپی پیست باید حداقل استفاده رو انجام بدهند ،چون از جذابیت اون کاسته میشه ...مهم اینه که مباحث  طبق نظر دوستان پیش بره و با نقد هایی که پیش میاد بحث جذاب تر بشه ...

امیدوارم در سال 94 از این مباحث  کاربردی باز هم در تالار برگزار بشه ...متشکرم 

***سال جدید رو به مدیر محترم تالار و مسئولین زحمتکش  راسخون پیشاپیش تبریک میگم و آرزوی سلامتی و شادی برای همگی از خداوند آرزو دارم ***

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 27 اسفند 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza nargesi shirdel2 ria1365 liasam
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول nargesza

....................

خوشحال میشم تو سال جدید هم با این قسمت سایت همکاری داشته باشم درباره موضوعش هم فکر می کنم، البته بازهم با کمک دوستان مجازی گرامی. درباره امتیاز دهی نظر خاصی ندارم ولی اگه زیادتر بشه که بهتر میشه. ولی برای مدیر مبحث سخته که امتیاز بده، برای من که سخت بود شایدم چون بار اولم بود یه چیز دیگه قسمت چکیده مطالب هم تهیه کردنش سخت بود. البته هرکار سختی دلیل انجام ندادن نیست، من که تلاش خودمو کردم، امیدوارم خوب از کار دراومده باشه. تو این مباحث مدیران هم همچین بیکار نیستن باید مرتب سر بزنن، به نظرات کاربران پاسخ بدن، سوالات و موضوعات جدید مرتبط با موضوع اصلی مطرح کنن، در آخر هم امتیاز بندی کنن و چکیده مطالب آماده کنن.

برای امتیاز دادن، خُب دوستان زحمت میکشن وقت میگذارن میان وارد بحث میشن البته توقعی ندارن ولی خُب ....... . بازم هرجور صلاح می دونید.

اگه احتمالاً تو صحبت هام تناقض گویی احساس کردید باید بگم که اشتباه می کنید. هرچی به ذهنم می رسید نوشتم و به نظرم خوب بود.

اگه دیگه نیومدم، سال جدید رو به همه شما مدیران و کاربران و مخصوصاً پرسنل تالار صالحین تبریک و تهنیت عرض می کنم. ولی بازم سعی می کنم این آخر سالیه سر بزنم.

با عرض سلام و تشکّر از حضور شما؛

از اینکه با نظرات شخصی و پستهای دست نویس خود در طول برگزاری مباحث همراه ما بوده اید، ممنون و سپاسگزارم. از بیانات شما نیز بهره بردیم. همکاری و همراهی شما همچون گذشته در کنار سایر دوستان عزیز، باعث خوشحالی همه ماست.

سالی پر از مهربانی و برکت در پناه حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای شما و خانواده تان آرزومندم.

موفق باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 nargesza nargesi shirdel2 shayesteh2000 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران و مدیران راسخونی شرکت کننده در طرح صالحین سال 1393

فقط اومدم خسته نباشید و خدا قوت به شما عرض کنم.

طرح صالحین از ابتدا با فراز و نشیب هایی همراه بوده و خدا رو شکر با حضور کاربران و مدیران فعال کنونی رونق خوبی گرفته.

خیلی از اشکالاتی که قبلا وجود داشت در حال حاضر با حضور کاربران فهیم و البته مدیریت خوب طرح برطرف شده. و ان شاءالله موارد دیگر هم (که دوستان اشاره کردند) کم کم حل میشه. 

(تو پرانتز یه پیشنهاد کوچولو بدم و برم: برای اینکه پست های کپی پیستی مفید، به طور کامل حذف نشن، و البته خیلی هم حضورشون آزاردهنده نباشه، بنا به ضرورت بحث فقط مطالب جالب و مربوط به بحث در پست کپی شده باقی بماند و بقیه مطلب توسط مدیر تالار حذف بشن

مدیر تالار میتونن پست های کپی پیستی رو ویرایش کنند و یا به کاربرانی که بیشتر این قبیل پست ها رو قرار میدن، درخواست بدن که پست ها رو ویرایش کنند (البته مورد دوم محاله) 

البته چون خیلی وقت مدیر گرفته میشه، مدیر مبحث هفته و یا کاربران شرکت کننده در بحث که وقت آزادتری دارند و میتونن مطالب طولانی رو مطالعه کنند قسمتی که باید حذف بشه و یا باقی بمونه رو به مدیر اطلاع بدن، تا کار مدیر محترم تالار هم کمتر بشه. اینطوری هم  از حضور پست های کپی پیستی کیلومتری جلوگیری میشه و هم مطالب مفید در پست های کپی پیستی به صورت خلاصه شده  مورد استفاده قرار می گیرند.)

امیدوارم این تالار در سال جدید هم به روند رو به رشد خودش ادامه بده. 

ان شاءالله سال جدید ، برای یکایک شما بهترین های راسخونی ؛ سالی پر خیر و برکت توام با موفقیت باشد.

در پناه حق موفق و موید باشید. 

با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار؛

از حضور و اظهار لطف شما و همچنین بابت پیشنهادات به جا و شایسته ای که ارائه دادید، بسیار سپاسگزارم. مسلماً رونق و پیشرفت تالار و مباحث، در گرو همراهی و فعالیت بسیار خوب دوستان در مباحث هفتگی بوده و امیدواریم که این همراهی همچنان ادامه داشته تا شاهد پیشرفت بیش از پیش در روند برگزاری و اجرای مباحث طرح صالحین باشیم، إن شاء الله.

موارد اشاره شده فوق، قبلاً هم تا حدودی انجام میشده، مثل حذف پستهای طولانی و نامناسب و بی ربط، خلاصه سازی پستها(توسط خود بنده یا از طریق پیام به همان کاربری که پست موردنظر را ارسال کرده بود)، اطلاع دادن به برخی کاربران در خصوص اصلاح و ویرایش و خلاصه کردن پستهایشان.

باز هم موارد اشاره شده از سوی شما، بیش از پیش، مدّ نظر بنده قرار خواهد داشت. از مدیران مباحث و سایر عزیزان شرکت کننده در طرح هم خواشمندم به این موارد عنایت داشته باشند. 

در پایان، برای شما و خانواده محترمتان، سالی پر از خیر و برکت همراه با معنویت و سرشار از شادمانی آرزومندم. 

در پناه حضرت زهرا(سلام الله علیها) سالم و تندرست باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  5:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza nargesi shirdel2 shayesteh2000 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

با عرض سلام واحترام  و خداقوت خدمت مدیر محترم  تالار صالحین آقای دیمی  که به خوبی این طرح رو مدیریت و پشتیبانی میکنند  و کاربران ومدیران فعال در این طرح ...

راستش  من از مباحثی که اخیرا در تالار مورد بحث قرار گرفت ،خیلی استفاده کردم و لذت بردم و قبلا در حد سرزدن بودو اصلا مباحث منو جذب نمیکرد .. ولی در چند مبحث اجتماعی مبتلا به ،سعی میکردم شرکت کنم ...

کاربران محترم باید مدنظر داشته باشند که از مطالب کپی پیست باید حداقل استفاده رو انجام بدهند ،چون از جذابیت اون کاسته میشه ...مهم اینه که مباحث  طبق نظر دوستان پیش بره و با نقد هایی که پیش میاد بحث جذاب تر بشه ...

امیدوارم در سال 94 از این مباحث  کاربردی باز هم در تالار برگزار بشه ...متشکرم 

***سال جدید رو به مدیر محترم تالار و مسئولین زحمتکش  راسخون پیشاپیش تبریک میگم و آرزوی سلامتی و شادی برای همگی از خداوند آرزو دارم ***

با عرض سلام و ادب خدمت شما؛

از اینکه توانسته ایم مباحثی مورد رضایت شما و سایر دوستان، ارائه دهیم، بسیار خرسندیم.

به موارد خوبی اشاره فرمودید. إن شاء الله در سال جدید نیز با طرح موضوعات کاربردی مناسب، بتوانیم رضایت شما عزیزان را فراهم آوریم.

از حضور شما ممنون و متشکرم.

سالی پر از هدف، موفقیت و شادی همراه با اتفاقهای نیک برایتان آرزومندم.

موفق و پیروز باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  5:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza nargesi shirdel2 shayesteh2000 ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول ehsan007060

سلام

اول از همه کپی پیست باید ممنوع کرد!!

بقیه هم باشه برا بعد....

با سلام و عرض ادب؛

اینکه کلاً بخواهیم پستهای کپی-پیستی رو ممنوع و حذف کنیم، تا حدّی هم بی انصافیست و هم نشدنی! همان طور که در دو پست قبل توضیح دادم، وجود چنین پستهایی برای روشن تر شدن موضوع بحث لازمست و قطعاً به فهم یک سری مطالب و مفاهیم کمک زیادی میکند. البته این پستها بایستی کاملاً در چارچوب قوانین و مقررات تالار باشه تا مخاطب رغبت به مطالعه چنین پستهایی داشته باشد، همچون خوانا بودن، برخورداری از رنگ و سایز و نوع فونت مناسب، میزان و جذابیت مطلب و ... . بار دیگر هم عرض کنم که پستهای نامناسب(طولانی، بی ربط و ...) مسلماً حذف خواهند شد. هدف چنین مباحثی، در کنار پستهای کپی-پیست، سهم عمده به نظرات شخصی و دست نویس دوستان اختصاص دارد که در چندین دوره اخیر به وضوح دیده شده است، الحمد لله.

از حضور جنابعالی ممنون و سپاسگزارم.

در پناه خدا و اهل بیت(علیهم السلام) سالم و تندرست باشید.

سلام امید جان

اگر قواعدی که گفتی لحاظ بشه که خیلی خوبه

ولی متاسفانه بیشتر اوقات این طور نیست... مثلا یه مبحث که خودم مدیرش بودم یک مطلب تکراری رو چند نفر از کاربران محترم کپی کرده بودند بدون اینکه توجهی به مطالب دیگران کرده باشند.

چهارشنبه 27 اسفند 1393  5:51 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza nargesi shirdel2 shayesteh2000 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول ehsan007060

سلام

اول از همه کپی پیست باید ممنوع کرد!!

بقیه هم باشه برا بعد....

با سلام و عرض ادب؛

اینکه کلاً بخواهیم پستهای کپی-پیستی رو ممنوع و حذف کنیم، تا حدّی هم بی انصافیست و هم نشدنی! همان طور که در دو پست قبل توضیح دادم، وجود چنین پستهایی برای روشن تر شدن موضوع بحث لازمست و قطعاً به فهم یک سری مطالب و مفاهیم کمک زیادی میکند. البته این پستها بایستی کاملاً در چارچوب قوانین و مقررات تالار باشه تا مخاطب رغبت به مطالعه چنین پستهایی داشته باشد، همچون خوانا بودن، برخورداری از رنگ و سایز و نوع فونت مناسب، میزان و جذابیت مطلب و ... . بار دیگر هم عرض کنم که پستهای نامناسب(طولانی، بی ربط و ...) مسلماً حذف خواهند شد. هدف چنین مباحثی، در کنار پستهای کپی-پیست، سهم عمده به نظرات شخصی و دست نویس دوستان اختصاص دارد که در چندین دوره اخیر به وضوح دیده شده است، الحمد لله.

از حضور جنابعالی ممنون و سپاسگزارم.

در پناه خدا و اهل بیت(علیهم السلام) سالم و تندرست باشید.

سلام امید جان

اگر قواعدی که گفتی لحاظ بشه که خیلی خوبه

ولی متاسفانه بیشتر اوقات این طور نیست... مثلا یه مبحث که خودم مدیرش بودم یک مطلب تکراری رو چند نفر از کاربران محترم کپی کرده بودند بدون اینکه توجهی به مطالب دیگران کرده باشند.

سلام احسان جان، دوست عزیزم؛

احساستو درک میکنم. ولی اینکه بخوایم هر پستی رو از دَم حذف کنیم، صحیح نیست. باید یه جوری باشه که اون بنده خدایی که برای اولین مرتبه اومده پست گذاشته و به پستهای قبلی هم نگاه نکرده و از قضا تکراری هم بوده، بخوایم حذفش کنیم، یه جورایی باعث میشه که دیگه گذرش هم به این تالار نیوفته و این مناسب نیست. حقیقتش رو بخوای، تا جایی که امکانش بوده پستهای تکراری رو همچون پستهای نامناسب که قبلاً توضیح دادم، حذف میکردم و بعضی جاها هم بنا به مصلحت، این کارو نمیکردم.

نمیشه ایده آل به موضوع نگاه کرد، مسلماً اشکالاتی توی کار هست و همچنین یه جاهایی هم بوده که ناخواسته از دست خودم در رفته! ولی همیشه سعی من بر این بوده که کارمو به بهترین وجه ممکن و تا جایی که نیرو و عِلمش رو دارم، انجام بدم.

إن شاء الله، اشکالات و کوتاهی هایی که تاکنون صورت گرفته، تمامی دوستان به بزرگی خودشون ببخشند.

امیدوارم سال جدید، سالی با پیشرفتهای روزافزون و کاهش قصورات در تمامی جنبه های زندگی فردی و اجتماعی همراه باشد.

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  6:06 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 nargesza nargesi shirdel2 ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

یک کار دیگه هم که بنظرم میشه انجام داد اینه که در طول هفته یک یا دو بار در طی ساعت مشخصی اعضایی که میتونن و تمایل دارند توی مباحث شرکت کنند بیان سایت و به تبادل آرا و نظرات بپردازند! (اگر از طرف مسئولین سایتم کسی بیاد بهتر میشه)  این کار باعث میشه مشارکت بیشتر بشه و مثل حلقه های صالحین بشه در ضمن از مزیت فضای مجازی هم بیشتر استفاده میکنیم / البته نباید ایراد بگیریم که میشه مثل اتاق چت و....

بقیه هم باشه برا بعد...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  6:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza nargesi shirdel2 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

یک کار دیگه هم که بنظرم میشه انجام داد اینه که در طول هفته یک یا دو بار در طی ساعت مشخصی اعضایی که میتونن و تمایل دارند توی مباحث شرکت کنند بیان سایت و به تبادل آرا و نظرات بپردازند! (اگر از طرف مسئولین سایتم کسی بیاد بهتر میشه)  این کار باعث میشه مشارکت بیشتر بشه و مثل حلقه های صالحین بشه در ضمن از مزیت فضای مجازی هم بیشتر استفاده میکنیم / البته نباید ایراد بگیریم که میشه مثل اتاق چت و....

بقیه هم باشه برا بعد...

ایده بسیار خوبیه، اما کمی مشکل!!! ولی نیاز به پیگیری داره که اگه کاربرانی باشن که موافقت خودشونو در این خصوص اعلام کنن، خیلی هم عالی میشه. همچنین حضور مسئولین سایت هم بسیار خوبه و باعث خوشحالی ماست. خلاصه اینکه، ما استقبال میکنیم، مشکلی نیست!

پیگیر این موضوع هم خواهم بود.

از پیشنهاد بسیار خوبت ممنونم رفیق...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  6:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza nargesi shirdel2 ria1365 ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

***** تـــوجّـــه *****

توجّه                                                  توجّه

سلام بر همراهان همیشگی تالار صالحین؛

دوستانی که تمایل دارند مدیریت مباحث طرح صالحین را بر عهده بگیرند، از طریق لینک موجود در اولین پستِ همین تاپیک، درخواست خود را ثبت نمایند.

لطفاً با در نظر گرفتن نکات درج شده در پست مزبور(به خصوص بند ب-2)، ردیفهای انتخابی خود را بر مبنای تاریخهای درج شده در جدول، اعلام نمایید. در صورت تمایل، عنوان موضوعات خود را نیز مطرح نموده تا مورد بررسی قرار گیرند.

با تشکر فراوان

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 28 اسفند 1393  12:11 AM
تشکرات از این پست
mobile_tablet nargesza shayesteh2000 ria1365 ehsan007060
mobile_tablet
mobile_tablet
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 231

سلام

منم به نوبه خود پیشاپیش عید باستانی رو خدمت همه اعضای گرم و صمیمی صالحین و تالار تلفن همراه و تبلت و کاربران محترم راسخون تبریک گفته و آرزوی سالی پر از موفقیت رو دارم.

در این مدت دوستان خوبی در این تالار "آقای دیمی، آقای شیردل و آقای ehsan007060 و خانم های محترمه  nargesza  -liasam -namebaran-shayesteh2000-"پیدا کردم و از نظرات و تجربیات و کمک هایشان بهره بردم ان شاء الله در سایه امنِ الله زندگی خوبی داشته باشند.

طرح صالحین امسال مطالب خوبی رو ارائه کرد مخصوصاً مطالب هفته های آخر.

از همه مدیران و کاربران این مباحث تشکر دارم که فضایی رو برای بحث و تبادل ایجاد کردند.

در بعضی مواقع، امتیازاتی رو مدیریت تالار کم و زیاد کردند که این یک نوع بی اعتمادی را برای سایر مدیران مباحث بوجود آورد. البته این اتفاق برای مباحث بنده دوبار پیش اومد. ولی ان شاء الله در سال آینده این مشکلات جزئی هم رفع بشه و همه بتونیم در یک فضای فرهنگی و سالم به بحث و گفتگو بنشینیم تا باعث ارتقای سطح علم و تجربیاتمون بشه.

و یک تشکر ویژه دارم از آقای شیردل شیروانی که مثل یک برادر بزرگتر از نظراتشون استفاده کردم و مطالب خوبشون رو مطالعه کردم.

موفق باشید.

پنج شنبه 28 اسفند 1393  12:33 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza shayesteh2000 ria1365 ehsan007060 namebaran
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

به نظرم اگه مطالبی که کاربران به عنوان نظر یا پیشنهاد تو پست هاشون قرار می دن کم باشه، کوتاه با خط خوش و رنگ مناسب، طبق تذکرات ابتدای مباحث، اون وقت چه کپی-پیست باشه و چه دست نویس خوب میشه. طولانی بودن باعث خونده نشدن و حذف شدن میشه. بهتره کوتاهش کنن، یا خلاصه که به اصل موضوع هم لطمه نخوره. اینطوری کاربران دیگه حال و حوصله بیشتری برای خوندن دارن. میخونن و استفاده می کنن و یا با نظر دیگه ای پاسخ میدن.

پنج شنبه 28 اسفند 1393  7:51 PM
تشکرات از این پست
09130670628 ria1365 omiddeymi1368 shayesteh2000 ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول mobile_tablet

سلام

منم به نوبه خود پیشاپیش عید باستانی رو خدمت همه اعضای گرم و صمیمی صالحین و تالار تلفن همراه و تبلت و کاربران محترم راسخون تبریک گفته و آرزوی سالی پر از موفقیت رو دارم.

در این مدت دوستان خوبی در این تالار "آقای دیمی، آقای شیردل و آقای ehsan007060 و خانم های محترمه  nargesza  -liasam -namebaran-shayesteh2000-"پیدا کردم و از نظرات و تجربیات و کمک هایشان بهره بردم ان شاء الله در سایه امنِ الله زندگی خوبی داشته باشند.

طرح صالحین امسال مطالب خوبی رو ارائه کرد مخصوصاً مطالب هفته های آخر.

از همه مدیران و کاربران این مباحث تشکر دارم که فضایی رو برای بحث و تبادل ایجاد کردند.

در بعضی مواقع، امتیازاتی رو مدیریت تالار کم و زیاد کردند که این یک نوع بی اعتمادی را برای سایر مدیران مباحث بوجود آورد. البته این اتفاق برای مباحث بنده دوبار پیش اومد. ولی ان شاء الله در سال آینده این مشکلات جزئی هم رفع بشه و همه بتونیم در یک فضای فرهنگی و سالم به بحث و گفتگو بنشینیم تا باعث ارتقای سطح علم و تجربیاتمون بشه.

و یک تشکر ویژه دارم از آقای شیردل شیروانی که مثل یک برادر بزرگتر از نظراتشون استفاده کردم و مطالب خوبشون رو مطالعه کردم.

موفق باشید.

با سلام و عرض ادب خدمت شما؛

بررسی امتیازات و تغییرات احتمالی آنها از جمله وظایف بنده بوده و قطعاً تغییر دادن امتیازات بدون حساب و کتاب و بی مورد انجام نشده است. امتیازات بایستی به نحوی باشد که عدالت را تا جایی که امکان دارد، نشان دهد. همان طور که امتیاز کم برای یک کاربر غیر قابل قبول است، امتیاز بالای بغیر حق نیز از سوی بنده برای هیچ کاربری اصلاً پذیرفتنی نیست. به عبارت دیگر، همان طور که امتیاز کمتر از حق برای یک کاربر، باعث دلخوری و شاید ترک مباحث شود، امتیاز بالاتر از حق برای یک کاربر نیز کاملاً بی انصافی است. امتیازات پس از بررسی ممکن است افزایش و ممکن است کاهش یابد. امّا مهم این است که عدالت رعایت شود و امتیاز ناروا از یک کاربر کسر و یا به کاربری افزوده نشود. ضمناً این تغییرات، هیچگونه بی اعتمادی برای مدیران مباحث و حتی خود شرکت کنندگان به وجود نخواهد آورد، چون همان طور که همگی اذعان دارند، هدف این تالار و مباحث، در وهله اول، ارتقای آگاهیها و در مرتبه دوّم و یا شاید هم در مراتب پایین تر، کسب امتیاز است. و همچنین، اعطای حقّ آنها(آن هم با نیّتی صادقانه) با بی اعتمادی کاملاً منافات دارد و این سخن به هیچ وجهِ مِنَ الوُجوه قابل هضم نیست. بنابراین بار دیگر به عرض همه دوستان عزیز می رسانم که تا اطلاع ثانوی، رَویه ی اعطای امتیاز به همین منوال خواهد بود. لذا با این توصیفات، دوستان بایستی کاملاً امیدوار باشند که با شرکت در مباحث، هیچ حقی از آنها نادیده گرفته نمی شود. برای چندمین بار و به جهت تأکید بیشتر عرض می شود که گرچه کسر امتیاز برای کاربران ناخوشایند است، امّا کاملاً بی مورد است، چون این کسر امتیاز مطمئناً بی دلیل نبوده و بایستی به قوانین احترام گذاشت. همان طور که ایستادن پشت چراغ قرمز و یا جریمه شدن ناشی از رد کردن چراغ قرمز، برای اکثر افراد دردناک است، ولی با این حال، پلیس راهنمایی و رانندگی موظف است راننده خاطی را اعمال قانون نماید، حال راننده را خوش آید یا نه! پس مشکل از قانون نیست، مشکل از خود ما و انتظارات بی جای ماست!

از حضور شما سپاسگزارم. موفق و پیروز باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 اسفند 1393  12:05 AM
تشکرات از این پست
ria1365 farhad6067 nargesza
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

به نظرم اگه مطالبی که کاربران به عنوان نظر یا پیشنهاد تو پست هاشون قرار می دن کم باشه، کوتاه با خط خوش و رنگ مناسب، طبق تذکرات ابتدای مباحث، اون وقت چه کپی-پیست باشه و چه دست نویس خوب میشه. طولانی بودن باعث خونده نشدن و حذف شدن میشه. بهتره کوتاهش کنن، یا خلاصه که به اصل موضوع هم لطمه نخوره. اینطوری کاربران دیگه حال و حوصله بیشتری برای خوندن دارن. میخونن و استفاده می کنن و یا با نظر دیگه ای پاسخ میدن.

با سلام و عرض ادب؛

به نکته بسیار خوبی اشاره کردید. متون طولانی، بی ربط، نامناسب و به هم ریخته حذف میشود! البته لازم به ذکر است که این حذف، همواره آخرین راه حل است. همان طور که بیان شد، بهترین راه حل، اصلاح و ویرایشِ پست توسط خود کاربر است. این ویرایش حتی گاهی اوقات توسط خود بنده نیز انجام شده است. ابتدا به کاربری که پست نامناسب(از هر لحاظ) ارسال نموده، اطلاع داده تا پست خود را اصلاح، ویرایش و یا در صورت لزوم خلاصه کند، مگر اینکه از لحظه ارسال پست، زمان زیادی گذشته باشد؛ که در این صورت بسته به نوع، کیفیت و محتوای پست، یا حذف شده و یا توسط خود بنده ویرایش، اصلاح و خلاصه می گردد.

موفق باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 29 اسفند 1393  12:24 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 nargesza
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

امتیازات مبحث 91 طرح صالحين(طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...)

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز؛

از اینکه مطابق هفته‌های گذشته، این مبحثِ طرح صالحین را نیز پیگیری و همراهی نمودید، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

لیست امتیازات این مبحث به شرح زیر است:

ردیف

نام کاربری

1

namebaran

100

2

nargesi

100

3

liasam

100

4

shirdel2

100

5 ehsan007060 100

6

nargesza

100

7 salma57 100

8

shayesteh2000

100

9

mobile_tablet

100

برای مطالعه چکیده مبحث اینجا را کلیک نمایید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 1 فروردین 1394  12:05 AM
تشکرات از این پست
09130670628 ehsan007060 namebaran liasam nargesza mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها