0

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و همراهان همیشگی تالار صالحین؛

با توجّه به اینکه، هفته جاری، آخرین هفته‌‌ی سال 1393 می‌باشد، تصمیم گرفتیم به بررسی موارد مربوط به طرح صالحین و مباحثی که در طول این یک سال اجرا شد، بپردازیم.

اولین مبحث طرح صالحین در تاریخ 19 اردیبهشت 1392 با هدفِ ارتقاء سطح آگاهی‌ها ایجاد گردید که پس از گذشت تقریباً 22 ماه، تاکنون 90 مبحث پیرامون مناسبت‌های گوناگون، مسائل روز جامعه و موضوعات تربیتی-اخلاقی برگزار شده است.

در زمان تأسیس تالار صالحین، مدیریت آن با جناب صالحی بود که در حال حاضر مدیریت تالار نرم‌افزار را بر عهده دارند و حدوداً از اوایل مهر ماه 93 به بنده انتقال یافت. در این مدّت به کمک دوستان توانستیم مباحث را تا حدّ زیادی از کپی بودن دور کرده و بیشتر از نظرات و برداشت‌های شخصی کاربران بهره‌مند شویم. هم‌چنین جدولی از نحوه‌ی امتیازدهی پست‌ها برای استفاده‌‌‌ی مدیران مباحث تنظیم شد تا بتوان امتیازاتی حتّی الإمکان عادلانه و با هدفِ تشویق کاربران به ارسال پست‌های دست‌نویس، برای شرکت‌کنندگان در مباحث در نظر گرفت.

إن شاء الله در سال جدید نیز بر آنیم که ضمن تقویت نقاط قوّت و رفع و دفع نواقص موجود در تالار و به ویژه مباحث طرح صالحین، بتوانیم محلّ مناسبی جهت تعامل هر چه بیشتر عزیزان در ایجاد، تأمین محتوا، مشارکت، نظارت و جمع‌بندی مباحث فراهم آوریم.

- حال از شما دوستان همراه خواهشمندیم، نظرات خود را پیرامون موضوعاتِ مختلفِ مرتبط با تالار از جمله کیفیت مباحث برگزار شده، نحوه امتیازدهی، مدیریت و پیشبرد مباحث و ... برای ما ارسال نمایید.

- همچنین از هر گونه پیشنهاد و انتقاد جهت بهبود مباحث و نحوه‌ی اجرا و پیشبُرد آنها، استقبال می‌کنیم.

- ضمناً دوستانی که تمایل دارند در سال جدید مدیریت مباحث را بر عهده بگیرند، از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند. در صورتی که در حال حاضر، موضوع یا موضوعات خاصّی مدّ نظر شماست، عنوان آن را نیز درج نمایید.

از همکاری و توجّه تک تک شما عزیزان کمال تشکّر را دارم.

امیدوارم سالی جدید با خیر و برکت بیشتر، پیشِ روی داشته باشید.

موفّق و پیروز باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 اسفند 1393  12:03 AM
تشکرات از این پست
ria1365 namebaran nargesza liasam farshon zare58 nargesi shirdel2 siryahya ehsan007060 09130670628 salma57 shayesteh2000
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

با عرض سلام و خسته نباشید.

ابتدا تشکر میکنم از مدیر محترم تالار صالحین که در طی این مدت که مدیریت این تالار رو به عهده گرفته اند خوش درخشیدند. 

بنده از این تالار و مباحث و طرح ها راضی هستم فقط به ذکر چند مورد اکتفا میکنم.

در خصوص بحث امتیاز دهی نمی دونم این قسمت به عهده مدیر تالار می باشد یا مسئول طرح مربوطه. بهتر است امتیازات اگر توسط مسئول طرح داده می شود توسط مدیر تالار مورد ارزیابی و بررسی نیز قرار گیرد. گاهاً متوجه شدم که امتیازات به تناسب فعالیت کاربران نبوده است.

در خصوص قسمت چکیده مطالب که پس از اتمام مبحث توسط مسئول طرح مربوطه نوشته می شود هم یک پیشنهاد داشتم. خوبه که از دست نوشته های کاربران در قسمت چکیده نیز استفاده شود. کاربرانی که مطالب دست نویس خودشان را به نمایش می گذارند اغلب مطالب غنی می باشد که خوبه در قسمت چکیده مطالب نیز استفاده شود.

در خصوص موضوعات هم اگر از تمامی مطالب و موضوعات روز استفاده شود خیلی بهتر است. به عنوان نمونه هفته ی پیش 17 اسفند روز جهانی زن بود. خیلی دوست داشتم در طرح صالحین در این خصوص مبحثی اجرا میشد که نشد! 

به هر حال این تالار در طی مدت فعالیت خود از جمله تالار های خوب و فعال راسخون می باشد که بنده از تمام کاربرانی که در مباحث این تالار شرکت نموده اند تشکر میکنم. 

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 23 اسفند 1393  11:07 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam farshon ria1365 zare58 nargesi shirdel2 ehsan007060 nargesza 09130670628 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

ابتدا تشکر میکنم از مدیر محترم تالار صالحین که در طی این مدت که مدیریت این تالار رو به عهده گرفته اند خوش درخشیدند. 

بنده از این تالار و مباحث و طرح ها راضی هستم فقط به ذکر چند مورد اکتفا میکنم.

در خصوص بحث امتیاز دهی نمی دونم این قسمت به عهده مدیر تالار می باشد یا مسئول طرح مربوطه. بهتر است امتیازات اگر توسط مسئول طرح داده می شود توسط مدیر تالار مورد ارزیابی و بررسی نیز قرار گیرد. گاهاً متوجه شدم که امتیازات به تناسب فعالیت کاربران نبوده است.

در خصوص قسمت چکیده مطالب که پس از اتمام مبحث توسط مسئول طرح مربوطه نوشته می شود هم یک پیشنهاد داشتم. خوبه که از دست نوشته های کاربران در قسمت چکیده نیز استفاده شود. کاربرانی که مطالب دست نویس خودشان را به نمایش می گذارند اغلب مطالب غنی می باشد که خوبه در قسمت چکیده مطالب نیز استفاده شود.

در خصوص موضوعات هم اگر از تمامی مطالب و موضوعات روز استفاده شود خیلی بهتر است. به عنوان نمونه هفته ی پیش 17 اسفند روز جهانی زن بود. خیلی دوست داشتم در طرح صالحین در این خصوص مبحثی اجرا میشد که نشد! 

به هر حال این تالار در طی مدت فعالیت خود از جمله تالار های خوب و فعال راسخون می باشد که بنده از تمام کاربرانی که در مباحث این تالار شرکت نموده اند تشکر میکنم. 

سلام و تشکر بابت حضور و همراهی شما،

در مورد نکته اول که اشاره کردین، باید بگم که امتیازات ابتدا توسط مسئول هر مبحث محاسبه و ارسال میشه و بعد هم خودم مجدداً چک میکنم. همیشه به همین صورت عمل شده. بیشتر موارد هم امتیازات تغییر کرده(کم یا زیاد شده). پس در این خصوص جای هیچ نگرانی نیست!

مورد دوّم شما هم عالیه و حتماً مدّ نظر قرار خواهد گرفت. البته اگه دقت کنید چکیده مباحث 89 و 90 به همین صورت بوده و إن شاء الله از این بعد به همین صورت ادامه خواهیم داد.

در خصوص مطلب سوّمِ شما، اخیراً(یعنی حدود دو ماه) سعی بر این شده که از موضوعاتی استفاده بشه که نشه کپی-پیستِ صِرف انجام داد و بیشتر پستها نظرات و مطالب دست نویس باشه. مثلاً در مورد ولادت و شهادت ائمه(علیهم السلام)، 99.99% مطالب، کپی هست!!! به همین دلیل این مدل موضوعات رو ما کنار گذاشتیم و از موضوعاتی که اخیراً مشاهده کردین، استفاده شد و میزان پستهای دست نویس هم به مراتب خیلی بیشتر بود. این مدل موضوعات قطعاً در جاهای دیگر سایت در موردش توسط سایر دوستان یا خود مسئولین سایت، تاپیک ارسال میشه و جای نگرانی در این خصوص نیست. در مورد مبحث 17 اسفند که اشاره کردین، باید بگم که تقریباً در موردش قبلاً بحث شده بود(مبحث 86) و بهتر بود موضوع جدیدتری انتخاب بشه. البته اگه مدّت زمان بیشتری می گذشت، میتونستیم در موردش مجدّداً بحث کنیم.

از اینکه وقت گذاشتید و به نکات بسیار خوبی هم اشاره کردید، ممنون و سپاسگزارم. موفق و مؤیّد باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 اسفند 1393  2:05 PM
تشکرات از این پست
farshon ria1365 namebaran zare58 nargesi shirdel2 nargesza 09130670628 salma57 shayesteh2000
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

باسلام و احترام

اول ی خسته نباشید اساسی خدمت شما بابت مدیریت خوبتون... سال گذشته انتقاد زیاد کردم... ولی امسال اکثرا راضی بودم از طرح درنتیجه نمیشه انتقادی کرد اگرم دوستان تاحالا شرکت نکردن تو این مبحث، احتمالِ قوی، نداشتن انتقاده اونم ب خاطر مدیریت شایسته شما;)

اوایل موضوعات کلیشه ای بودو تکرار مکررات؛ ولی این موضوعات آخری خ خوب بودنو عینا مشکلات جامعه مطرح شد. (ب شخصه تمایل دارم ب موضوعاتی ک اغلب جوونا درگیرشن... نه طبق تقویم پیش رفتن)

فقط ی مقدار با نحوه ی امتیاز دادنتون نمیتونم کنار بیام! بالا هم پاسخ دادین ک "جای هیچ نگرانی نیست" ولی ی جاهایی مطمئن باشید از دستتون دررفته...

در آخرم جا داره ی تشکر ویژه داشته باشم اول از شما ب خاطر همه زحماتی ک متقبل میشید و همینطور از چن تا از کاربراتون ک با مباحثه های به جا، جالبترش کردن... ان شاءالله حضور دوستان مستدام باشه!

و در پایان

سالی خوش و پربرکت رو واستون آرزومندم...

دوشنبه 25 اسفند 1393  9:53 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 liasam ria1365 omiddeymi1368 nargesza 09130670628 salma57 shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

باسلام خدمت همه دوستان راسخونی و تشکراز مدیریت محترم این تاپیک...........با اینکه مدت زمان زیادی نیست که توی بحث های این تاپیک شرکت میکنم ولی واسم مثل کلاس درسه! هرهفته چیزهایی زیادی یاد میگیرم ودر مورد موضاعات مختلف مطالعه میکنم!!...... نمیگم که نظرات شخصی کاملا درست هستند وبه تنهایی قابل استفاده عموم اند ولی گاهی توی بحث ها یسری متن کپی شده هست که خودش حدود یک صفحه میشه بدون هیچ طبقه بندی یا تغییر فونت یا سایز که شاید اصلاتوسط کاربراخونده هم نشه!!! ولی بعضی دوستان هم مطالبی را میزارند که واقعا جذابیت داره!!؟ فک میکنم اگه مطالبی که خیلی طولانی هستند وهیچ بازدهی ندارند اگه توسط مدیرحذف بشن خیلی پربارتر میشه... ........یه موضوع دیگه اگه میشه شروع مبحث 92 که درسال جدید هست رابا چندروز تاخیر بزارید تا بتونیم در بحث شرکت کنیم ....در آخر سال پراز نعمت وبرکت و خوشی وشادی وسلامتی رابرای همه راسخونی ها از خداوند متعال خواستارم.....موقع تحویل سال بنده را هم دعا بفرمایید......نوروز1394 بر همگی خوش

**بسم الله القاصم الجبارین**

دوشنبه 25 اسفند 1393  11:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 nargesi nargesza 09130670628 shirdel2 salma57 shayesteh2000
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

سلام دوست گرامی و مدیر محترم

ضمن تشکر از شما بخاطر تمامی زحمات و تلاش بی وقفه ای که در این مدت انجام داده اید و کمک های بیدریغ که به بنده و دوستان نموده اید.پیشاپیش فرارسیدن سال جدید را به شما و خانواده محترم و اعضاء و خانواده محترم راسخون تبریک میگویم و امیدوارم سالی که در پیش است برای همه خوش یمن و با برکت باشد و با موفقیت و سلامت کامل و با توکل به خداوند متعال و در ظل توجهات امام زمان (عج) روزگار را بخوشی سپری نمائید.در مورد طرح صالحین باید بگویم با توجه به اینکه بنده فقط چند ماه بیشتر نیست در خانواده راسخون عضو شده ام و در این طرح خوب شرکت می کنم ، طرح را بسیار خوب و جالب دیدم و یکی از مباحثی هست که بنده بصورت فعال در آن شرکت نموده و وقت میگذارم. چون احساس می کنم وجود چنین موضوعاتی که در طرح مطرح میشود و موضوعات روز جامعه هست برای ما مفید و تاثیر گذار خواهد بود.از آنجائی که مطالب گاها تخصصی هست مثل موضوعاتی که مربوط به پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) و معصومین می باشد نیاز به تخصص و شناخت دارد تا فردی بتواند در مباحث شرکت کند و لذا چون اکثر ما معمولا مسلمانان تقلیدی هستیم و اطلاعات کاملی از پیامبر و ائمه نداریم لذا معمولا از مطالب دیگران بصورت کپی استفاده می کنیم .بهرحال جمع آوری همین مطالب هم اگر در ارسال آن دقت شود و رعایت موارد طرح انجام گیرد، برای بالا بردن اطلاعات دیگر اعضاء مفید خواهد بود و به نظر بنده همانگونه که در طرح هم پیش بینی شده امتیاز این مطالب اولا باید کمتر و ثانیا فقط به تعدادی محدود امتیاز داده شود . متاسفانه بعضی از اعضاء حتی شرایط و ضوابط طرح را هم مطالعه نمی کنند و فقط در طرح یک کپی میگذارند و وقت برای خواندن همان مطلب هم نمی گذارند و این یعنی اینکه آنها  فقط برای امتیاز در طرح شرکت می کنند در حالیکه هدف باید بالابردن اطلاعات اعضاء خصوصا در زمینه مذهبی باشد و البته امتیاز هم در درجه بعد. بنده در سفر حج واجب و عمره که داشتم، فهمیدم که اطلاعات دینی و مذهبی ما که خود را مسلمان شیعه می نامیم و افتخار می کنیم که در این سرزمین مقدس هستیم و به شیعه بودن خود می بالیم، بسیار پائین هست. در حالیکه پیروان دیگر ادیان در مورد دین خود مطالعه کاملی دارند و معمولا در مباحث، ما را اگر اطلاعات خوبی نداشته باشیم، مغلوب می کنند و بر مطالب خود اصرار هم دارند مگر اینکه بتوان با قرآن و روایات مستند معصومین به آنها پاسخ داد.بنابراین ضروریست که دوستان خود را برای سربازی امام زمان حضرت مهدی صاحب الزمان(عج) آماده کنیم تا انشاالله اگر لیاقت داشتیم و همین روزها احضار شدیم تا به رکاب برویم عذر و تقصیری نیاوریم.انشاالله.

در مورد مطالب و موضوعات روز طرح صالحین هم همانگونه که در چند ماه گذشته انجام شد پیشنهاد می کنم مطالب مرتبط با موضوعات روز جامعه انتخاب شود که از این نظر هم عقب نباشیم و بتوانیم به روز باشیم.

در نهایت بنده از جنابعالی که با مدیریت خوب خودتان این طرح را لحظه به لحظه دنبال می کنید و تمامی عزیزانی که با نظرات خودشان حتی دست نوشته های یک خطی سعی میکنند در طرح باشند و مطالب را مطالعه نموده و اطلاعات خود را بالا ببرند سپاسگزارم.

ضمنا اگر عمری باشد با توکل به خداوند متعال و برای انتقال تجربیاتم ،حتما در این طرح خوب و مفید فعالیت بیشتری خواهم داشت.انشاالله

دوشنبه 25 اسفند 1393  11:16 PM
تشکرات از این پست
liasam ehsan007060 ria1365 omiddeymi1368 nargesi nargesza 09130670628 salma57 shayesteh2000
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

اول از همه کپی پیست باید ممنوع کرد!!

بقیه هم باشه برا بعد....

دوشنبه 25 اسفند 1393  11:26 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 liasam nargesi nargesza 09130670628 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول nargesi

باسلام و احترام

اول ی خسته نباشید اساسی خدمت شما بابت مدیریت خوبتون... سال گذشته انتقاد زیاد کردم... ولی امسال اکثرا راضی بودم از طرح درنتیجه نمیشه انتقادی کرد اگرم دوستان تاحالا شرکت نکردن تو این مبحث، احتمالِ قوی، نداشتن انتقاده اونم ب خاطر مدیریت شایسته شما;)

اوایل موضوعات کلیشه ای بودو تکرار مکررات؛ ولی این موضوعات آخری خ خوب بودنو عینا مشکلات جامعه مطرح شد. (ب شخصه تمایل دارم ب موضوعاتی ک اغلب جوونا درگیرشن... نه طبق تقویم پیش رفتن)

فقط ی مقدار با نحوه ی امتیاز دادنتون نمیتونم کنار بیام! بالا هم پاسخ دادین ک "جای هیچ نگرانی نیست" ولی ی جاهایی مطمئن باشید از دستتون دررفته...

در آخرم جا داره ی تشکر ویژه داشته باشم اول از شما ب خاطر همه زحماتی ک متقبل میشید و همینطور از چن تا از کاربراتون ک با مباحثه های به جا، جالبترش کردن... ان شاءالله حضور دوستان مستدام باشه!

و در پایان

سالی خوش و پربرکت رو واستون آرزومندم...

با عرض سلام و ادب خدمت شما همراه گرامی؛

از اینکه بنده رو مورد لطف خود قرار دادین، واقعاً ممنونم. هر کاری تا به حال انجام دادم، وظیفم بوده و إن شاء الله که در درجه اول مورد قبول خداوند متعال و بعد هم شما دوستان عزیز قرار گرفته باشه، گر چه خالی از عیب و ایراد هم نبوده و سعی ما هم بر اینه که با پیشنهادات و انتفادات به جا و خوبتون مثل گذشته، به بهتر شدن روند اجرای طرح کمک شایسته ای بشه.

در مورد نکته اول، من هم با نظر شما کاملاً موافقم و تجربه هم نشون داده که پیش رفتن طبق مناسبتهای تقویم، چندان جالب نیست و مدتی هم هست که از موضوعات داغ و مطرح در جامعه(همچون موارد مربوط به جوانان، زنان و ...) استفاده شده است.

در مورد نکته دوم(نحوه امتیازدهی)، مطمئناً بدون اشتباه نبوده و انسان هم ممکن الخطاست. ولی همیشه سعی خودم -خدا شاهده- این بوده که امتیازات به بهترین وجه ممکن و با عدالت داده بشه. امتیازات رو گاهی اوقات اینقد تغییر زیادی داشته که گاهاً حتی مسئول اون مبحث هم دلخور شدن. و امتیازات حداقل دو بار محاسبه و بررسی میشُد(و بعضی اوقات هم سه مرتبه) تا خدای نکرده شک و شبهه ای برای کسی پیش نیاد.

إن شاء الله با کمک خدا و همراهی شما عزیزان، به مرور زمان، پیشرفت بسیار خوبی رو در کیفیت مباحث، نحوه اجرا، امتیازدهی و ... شاهد باشیم تا مورد قبول همگان قرار گیرد.

از شما هم بابت حضورتون و وقتی که گذاشتید، ممنون و متشکرم. شاد و سلامت باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 25 اسفند 1393  11:31 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060 liasam nargesi nargesza shirdel2 09130670628 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول liasam
باسلام خدمت همه دوستان راسخونی و تشکراز مدیریت محترم این تاپیک...........با اینکه مدت زمان زیادی نیست که توی بحث های این تاپیک شرکت میکنم ولی واسم مثل کلاس درسه! هرهفته چیزهایی زیادی یاد میگیرم ودر مورد موضاعات مختلف مطالعه میکنم!!...... نمیگم که نظرات شخصی کاملا درست هستند وبه تنهایی قابل استفاده عموم اند ولی گاهی توی بحث ها یسری متن کپی شده هست که خودش حدود یک صفحه میشه بدون هیچ طبقه بندی یا تغییر فونت یا سایز که شاید اصلاتوسط کاربراخونده هم نشه!!! ولی بعضی دوستان هم مطالبی را میزارند که واقعا جذابیت داره!!؟ فک میکنم اگه مطالبی که خیلی طولانی هستند وهیچ بازدهی ندارند اگه توسط مدیرحذف بشن خیلی پربارتر میشه... ........یه موضوع دیگه اگه میشه شروع مبحث 92 که درسال جدید هست رابا چندروز تاخیر بزارید تا بتونیم در بحث شرکت کنیم ....در آخر سال پراز نعمت وبرکت و خوشی وشادی وسلامتی رابرای همه راسخونی ها از خداوند متعال خواستارم.....موقع تحویل سال بنده را هم دعا بفرمایید......نوروز1394 بر همگی خوش

با سلام و عرض ادب و احترام؛

اینکه میفرمایید بعضی از پستهای کپیِ نامناسب اکثراً خونده نمیشه، به نظر خود من هم کاملاً درسته. ولی اینکه به طور 100 درصدی بخوایم منکر پستهای کپی-پیستی بشیم هم صحیح نیست. تا حدّی و با رعایت یه سری نکات، لازمه که چنین پستهایی هم در کنار پستهای دست نویس وجود داشته باشه. تشخیص اینکه یه پست بی بازده هست یا نه، کمی مشکله. ممکنه از نظر من، یه پست بی بازده باشه ولی از نظر خود شخصِ ارسال کننده پست، بی بازده نباشه. ولی مطمئناً پستهای نامناسب و طولانی و بی ربط رو که در درجه اول بدون هیچ رودرواسی حذف میکنم. نظر خود بنده، به نبود کامل پستهای کپی-پیست نیست، اما تعدادشون نباید از یه حدّی بیشتر بشه. چون بعضی از پستهای کپی-پیست واقعاً برای درک بعضی مفاهیم، لازمه و وجودشون هم مسلماً خالی از لطف نیست. دوستان در این خصوص، دقت لازم رو باید داشته باشن.

در مورد تأخیر مبحث 92 هم باید بگم، چندان جالب نیست. چون مباحث، در طول هفته برقرارند پس جای نگرانی نیست. امکان داره نیمه اول هفته فرصت نشه دوستان شرکت کنن ولی حتماً در روزای آخر هفته یه وقت خالی وجود خواهد داشت! إن شاء الله اولین مبحث در سال 1394 رو طبق روال گذشته، اجرا خواهیم کرد، امید است که مقبول افتد.

من هم از حضور گرم شما ممنونم و سال خوب و پر برکتی برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم.

وَ مِنَ الله التوفیق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 26 اسفند 1393  12:43 AM
تشکرات از این پست
liasam nargesi nargesza shirdel2 09130670628 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوست گرامی و مدیر محترم

ضمن تشکر از شما بخاطر تمامی زحمات و تلاش بی وقفه ای که در این مدت انجام داده اید و کمک های بیدریغ که به بنده و دوستان نموده اید.پیشاپیش فرارسیدن سال جدید را به شما و خانواده محترم و اعضاء و خامواده محترم راسخون تبریک میگویم و امیدوارم سالی که در پیش است برای همه خوش یمن و با برکت باشد و با موفقیت و سلامت کامل و با توکل به خداوند متعال و در ظل توجهات امام زمان (عج) روزگار را بخوشی سپری نمائید.در مورد طرح صالحین باید بگویم با توجه به اینکه بنده فقط چند ماه بیشتر نیست در خانواده راسخون عضو شده ام و در این طرح خوب شرکت می کنم ، طرح را بسیار خوب و جالب دیدم و یکی از مباحثی هست که بنده بصورت فعال در آن شرکت نموده و وقت میگذارم. چون احساس می کنم وجود چنین موضوعاتی که در طرح مطرح میشود و موضوعات روز جامعه هست برای ما مفید و تاثیر گذار خواهد بود.از آنجائی که مطالب گاها تخصصی هست مثل موضوعاتی که مربوط به پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) و معصومین می باشد نیاز به تخصص و شناخت دارد تا فردی بتواند در مباحث شرکت کند و لذا چون اکثر ما معمولا مسلمانان تقلیدی هستیم و اطلاعات کاملی از پیامبر و ائمه نداریم لذا معمولا از مطالب دیگران بصورت کپی استفاده می کنیم .بهرحال جمع آوری همین مطالب هم اگر در ارسال آن دقت شود و رعایت موارد طرح انجام گیرد، برای بالا بردن اطلاعات دیگر اعضاء مفید خواهد بود و به نظر بنده همانگونه که در طرح هم پیش بینی شده امتیاز این مطالب اولا باید کمتر و ثانیا فقط به تعدادی محدود امتیاز داده شود . متاسفانه بعضی از اعضاء حتی شرایط و ضوابط طرح را هم مطالعه نمی کنند و فقط در طرح یک کپی میگذارند و وقت برای خواندن همان مطلب هم نمی گذارند و این یعنی اینکه آنها  فقط برای امتیاز در طرح شرکت می کنند در حالیکه هدف باید بالابردن اطلاعات اعضاء خصوصا در زمینه مذهبی باشد و البته امتیاز هم در درجه بعد. بنده در سفر حج واجب و عمره که داشتم، فهمیدم که اطلاعات دینی و مذهبی ما که خود را مسلمان شیعه می نامیم و افتخار می کنیم که در این سرزمین مقدس هستیم و به شیعه بودن خود می بالیم، بسیار پائین هست. در حالیکه پیروان دیگر ادیان در مورد دین خود مطالعه کاملی دارند و معمولا در مباحث، ما را اگر اطلاعات خوبی نداشته باشیم، مغلوب می کنند و بر مطالب خود اصرار هم دارند مگر اینکه بتوان با قرآن و روایات مستند معصومین به آنها پاسخ داد.بنابراین ضروریست که دوستان خود را برای سربازی امام زمان حضرت مهدی صاحب الزمان(عج) آماده کنیم تا انشاالله اگر لیاقت داشتیم و همین روزها احضار شدیم تا به رکاب برویم عذر و تقصیری نیاوریم.انشاالله.

در مورد مطالب و موضوعات روز طرح صالحین هم همانگونه که در چند ماه گذشته انجام شد پیشنهاد می کنم مطالب مرتبط با موضوعات روز جامعه انتخاب شود که از این نظر هم عقب نباشیم و بتوانیم به روز باشیم.

در نهایت بنده از جنابعالی که با مدیریت خوب خودتان این طرح را لحظه به لحظه دنبال می کنید و تمامی عزیزانی که با نظرات خودشان حتی دست نوشته های یک خطی سعی میکنند در طرح باشند و مطالب را مطالعه نموده و اطلاعات خود را بالا ببرند سپاسگزارم.

ضمنا اگر عمری باشد با توکل به خداوند متعال و برای انتقال تجربیاتم ،حتما در این طرح خوب و مفید فعالیت بیشتری خواهم داشت.انشاالله

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما سرور گرامی و بزرگوار،

ابتدا از محبّت و بذل الطاف و توجّهات دلگرم کننده شما عزیز راسخونی، ممنون و سپاسگزارم. ثانیاً از همراهی مداوم و بسیار خوب شما در این مدّت و همچنین بابت نظرات مفید و سازنده شما در خصوص مطالب طرح که برخاسته از تجربه و اطلاعات بالای شماست، به خود می بالیم.

ما هم به مطالب خوب و دلپسندِ شما کاملاً اذعان داشته و حتماً تذکّرات و پیشنهادات به جا و مناسبی را که مطرح کردید، مدّ نظر قرار خواهد گرفت. 

إن شاء الله که این مباحث بتواند برای همه ما در ارتقای سطح آگاهیها، به نحوی شایسته مثمر ثمر باشد. بنده هم در کنار دوستان، از نظرات مفید شما و امثال شما، بهره کافی و وافی برده و در نقش یک شاگرد در محضر شما دوستان بزرگوار حضور دارم تا بتوانیم نقش مؤثری در تعلیم و تعلّم ایفا نماییم.

موفقیّت و طول عمر با عزّت و برکت و بالأخص عاقبت به خیری را برای شما و سایر عزیزان آرزومندم.

یا حق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 26 اسفند 1393  2:18 AM
تشکرات از این پست
nargesi ria1365 nargesza shirdel2 09130670628 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

اول از همه کپی پیست باید ممنوع کرد!!

بقیه هم باشه برا بعد....

با سلام و عرض ادب؛

اینکه کلاً بخواهیم پستهای کپی-پیستی رو ممنوع و حذف کنیم، تا حدّی هم بی انصافیست و هم نشدنی! همان طور که در دو پست قبل توضیح دادم، وجود چنین پستهایی برای روشن تر شدن موضوع بحث لازمست و قطعاً به فهم یک سری مطالب و مفاهیم کمک زیادی میکند. البته این پستها بایستی کاملاً در چارچوب قوانین و مقررات تالار باشه تا مخاطب رغبت به مطالعه چنین پستهایی داشته باشد، همچون خوانا بودن، برخورداری از رنگ و سایز و نوع فونت مناسب، میزان و جذابیت مطلب و ... . بار دیگر هم عرض کنم که پستهای نامناسب(طولانی، بی ربط و ...) مسلماً حذف خواهند شد. هدف چنین مباحثی، در کنار پستهای کپی-پیست، سهم عمده به نظرات شخصی و دست نویس دوستان اختصاص دارد که در چندین دوره اخیر به وضوح دیده شده است، الحمد لله.

از حضور جنابعالی ممنون و سپاسگزارم.

در پناه خدا و اهل بیت(علیهم السلام) سالم و تندرست باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 26 اسفند 1393  2:32 AM
تشکرات از این پست
nargesi ria1365 nargesza 09130670628 shirdel2 salma57 shayesteh2000 ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

با تشکر از مدیر محترم تالار و بقیه مدیران، که مدیریت بخش های مختلف رو بر عهده داشتن. این افتخار نصیب بنده هم شده و هفته پیش به کمک سایر کاربران و مدیران مبحثی رو به پایان رساندم. بار اولم بود ولی تجربه خوبی بود. من از طرف بسیج سرگروه صالحین پایگاهمون بودم ولی اون با این فرق داشت. که اونو به خاطر بی عدالتی های زیادی که توش بود رها کردم. خیلی بهم سخت گذشت.

کلاً سایت راسخون رو دوست دارم. تو روزهایی که اصلاً حال و حوصله هیچ کاری رو نداشتم فقط و فقط مشغول گشت و گذار تو این سایت بودم. دقیقاً یادم نیست از کی وارد مباحث صالحین شدم، ولی خوشحالم که با این بخش سایت هم آشنا شدم. تقریباً یه هفته فکر می کردم و مطلب جمع و جور می کردم و دو روز آخر هفته که اونم تقریباً وقت بیشتری داشتم تو مباحث شرکت می کردم و مطالبمو ارائه می کردم. البته گاهی دیر میومدم و میحث بسته میشد ولی کلاً دوست داشتم شرکت کنم. اوایل نمی دونستم امتیاز داره ولی بعداً فهمیدم. آخه قسمتی از سایت راسخون باشه و بدون امتیاز!!

چقدر تذکر شنیدم، و چقدر سعی کردم به کار ببندمشون، فکر کنم تونستم چون دیگه از تذکرات خبری نیست.

ولی این هفته خواستم زودتر بیام چون احتمال دادم آخر هفته نرسم.

تقریباً یه پست مشترک تو تمام مباحث می گذاشتم با عنوان تربیت خانوادگی. من به شخصه از نبود تربیت خانوادگی از طرفم تو زندگی مشترک ضربه های زیادی خوردم. خواستم تا اینجوری باعث بشم دیگران لااقل چنین اشتباهی رو نکنن و باعث آزار و اذیت مردم نشن. نمی دونم چقدر موفق بودم ولی سعی و تلاش خودمو کردم.

اینا رو گفتم که بگم: خوشحال و راضی ام که حضور در این بخش از سایت راسخون رو هم تجربه کردم. از نظرات دیگر کاربران و مدیران هم استفاده کردم. نظرات نوشتاری، تصویری و ... که تو پست هاشون قرار می دادن. خیلی هاشم ذخیره کردم، ( دوستان راضی باشید. ) چون ازشون خوشم میومد.

سه شنبه 26 اسفند 1393  9:04 PM
تشکرات از این پست
09130670628 shirdel2 omiddeymi1368 salma57 shayesteh2000 liasam nargesi
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

همونطور که گفتید موضوع بعضی مباحث درباره مسائل روز بود. یادمه مبحث مربوط به اربعین امام حسین (ع) رکورد بازدید رو شکست که جای شکر داشت. مباحث دیگه هم همینطور. اگه همینطور ادامه پیدا کنه بازم خوبه. ولی مباحث دیگه ای هم بود که استقبال زیادی هم ازشون میشد. نام نمی برم چون دقیقاً یادم نیست و هم اینکه نمی خوام فرق بزارم. ولی کلاً میگم. اینکه درباره مباحث پرصحبت روز بحث کنیم خوبه ولی کافی نیست. خوب میشه درباره مسائل کم صحبت هم بحث کنیم. درباره مسائل اتفاقی. ولی نه یخ و بی مزه و بی اهمیت.

سه شنبه 26 اسفند 1393  9:09 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

درباره نظر گذاشتن درسته که بهتره دست نویس باشه، اصلاً طرح صالحین یعنی هرکی بیاد نظر شخصی خودشو بگه. یا اینکه بره تحقیق کنه و بازم برداشت خودشو یا خلاصه تحقیقشو بگه نه واو به واو مطالب رو ارائه بده. درسته درباره بعضی موضوعات نمیشه نظر داد. یعنی سخته که نظر بدی حالا به هر دلیلی، مثلاً من علاقه ای به شرکت تو مباحث ساسی ندارم برای همین اگه خواستم شرکت کنم فقط کپی پست می کنم خودم نظری ندارم. کلاً خوبه نظر شخصی بگذاریم و دربارش بحث کنیم. اینطوری هم بیشتر با همدیگه آشنا میشیم اونم مجازی جوری که نه درست اسم و فامیل همدیگه رو می دونیم نه قیافه همدیگه رو دیدیم و می بینیم نه از سن و سال هم خبر داریم. هم می تونیم به همدیگه کمک کنیم تا مشکلات و اشکالات احتمالی همدیگه رو رفع کنیم.

حالا نه اینکه موضوعاتی بگذاریم که همه بتونه نظر شخصیشونو قرار بدن. همه باید بتونن درباره موضوعات مختلف از هر دری نظر بدن. نظر ندارن برن تحقیق و پژوهش کنن و مطالب جدیدی بدست بیارن. به نظرم اگه درباره مطالب جدید باشه، مثل مطالب علمی، اجتماعی، خانوادگی و از این قبیل که هرروز جدید میشه خوبه.

موضوعاتی که احتمال استقبال توش خیلی باشه. با تجربیاتی که در این سال بدست آوردیم می تونیم حدوداً تشخیص بدیم. البته آدم ها کلاً غیر قابل پیش بینی هستن ولی هرکسی یه علائقی داره اینکه چقدر بهش پایبند باشه باعث حضورش تو مباحث میشه. برای همین نمی شه به طور قطع و یقین گفت چه موضوعاتی خوب و پر بحثه.

سه شنبه 26 اسفند 1393  9:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

خوشحال میشم تو سال جدید هم با این قسمت سایت همکاری داشته باشم درباره موضوعش هم فکر می کنم، البته بازهم با کمک دوستان مجازی گرامی. درباره امتیاز دهی نظر خاصی ندارم ولی اگه زیادتر بشه که بهتر میشه. ولی برای مدیر مبحث سخته که امتیاز بده، برای من که سخت بود شایدم چون بار اولم بود یه چیز دیگه قسمت چکیده مطالب هم تهیه کردنش سخت بود. البته هرکار سختی دلیل انجام ندادن نیست، من که تلاش خودمو کردم، امیدوارم خوب از کار دراومده باشه. تو این مباحث مدیران هم همچین بیکار نیستن باید مرتب سر بزنن، به نظرات کاربران پاسخ بدن، سوالات و موضوعات جدید مرتبط با موضوع اصلی مطرح کنن، در آخر هم امتیاز بندی کنن و چکیده مطالب آماده کنن.

برای امتیاز دادن، خُب دوستان زحمت میکشن وقت میگذارن میان وارد بحث میشن البته توقعی ندارن ولی خُب ....... . بازم هرجور صلاح می دونید.

اگه احتمالاً تو صحبت هام تناقض گویی احساس کردید باید بگم که اشتباه می کنید. هرچی به ذهنم می رسید نوشتم و به نظرم خوب بود.

اگه دیگه نیومدم، سال جدید رو به همه شما مدیران و کاربران و مخصوصاً پرسنل تالار صالحین تبریک و تهنیت عرض می کنم. ولی بازم سعی می کنم این آخر سالیه سر بزنم.

سه شنبه 26 اسفند 1393  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها