0

اسامی برگزیدگان خاطرات خوش راسخونی

mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

اسامی برگزیدگان خاطرات خوش راسخونی

« برگزیدگان خاطرات خوش راسخونی به مناسبت هفتمین سالگرد سایت راسخون »

با سلام و عرض ادب

ضمن تبریک هفتمین سالگرد تأسیس راسخون و شروع هشتمین سال فعالیت این سایت، خدمت کاربران پرتلاش و خوش ذوق و با سلیقه راسخون

بدینوسیله اسامی برندگان طرح خاطرات خوش راسخونی به مناسبت هفت سالگی راسخون به هفت نفر از دوستان جوایزی به رسم یادبود اهدا می گردد.

علاقه مندان به مطالعه دست نوشته ها و خاطرات خوش کاربران می توانند به آدرس ذیل مراجعه فرمایند. 

خاطرات خوش راسخونی

اسامی برندگان به شرح ذیل اعلام می گردد:

ردیف

نام کاربری

1

Amirali123

2

Mohammad98

3

Nazaninfatemeh

4

Shayesteh2000

5

Nargesza

6

Salma57

7

Khodaeem1

جهت دریافت جایزه به نکات زیر توجه کنید :

در صورتی که قبلاً برنده نشده اید برای دریافت جوایز خود می بایست فایل زیر را که در قالب word می باشد دانلود،اطلاعات درخواستی را تکمیل کرده و آن را از طریق همان ایمیلی که با آن در سایت عضو شده اید، به پست الکترونیکی mosabeghat@rasekhoon.net ارسال فرمایید. پس از دریافت مدارک و ثبت آن در سیستم جوایز راسخون، یک کد مدرک برای شما ارسال خواهد شد.

دانلود "فایل مشخصات برندگان"

- در صورتی که قبلاً مدارک ارسال کرده اید و کد به شما تعلق گرفته است، جایزه به صورت خودکار برای شما ثبت و ارسال می گردد.

- مهلت ارسال  مدارک، حداکثر دو هفته پس از اعلام برندگان مسابقه می باشد.

- جوائزی که شامل اعتبار حسنه، اعتبار پیامک، امتیاز اهدائی و یا مشابه آن باشد، به صورت خودکار به نام کاربری شما ظرف مدت 48 ساعت افزوده می شود.

- جوائزی که به صورت کارت هدیه یا مبالغ ریالی هستند، به شماره حساب اعلام شده در مدارک و یا ایمیل شما، ارسال می گردند. پس لازم است نام بانک و شماره حسابی که به نام برنده می باشد را به ما اعلام نمائید.

- جوائز به هیچ عنوان قابل تغییر، انتقال و یا تعویض با دیگری نمی باشند.

چهارشنبه 20 اسفند 1393  9:36 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 salma57 rasekhoon_m mehdi0014 omiddeymi1368 kordabadi farshon farshid1370 amayen alifanoodi borkhar hobab1370 amirali123 namebaran ravabet_rasekhoon f3080h517 siryahya mansfa nargesza
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:اسامی برگزیدگان خاطرات خوش راسخونی

باسلام 

وتبریک به برندگان گرامی.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 20 اسفند 1393  4:19 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 ria1365 nazaninfatemeh farshid1370 amayen alifanoodi mosabeghat_ravabet amirali123 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 f3080h517 rasekhoon_m salma57 nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام 

خدمت تمامی دوستان و مسئولین با صفای راسخون 

مایه افتخار این بنده حقیر ( محبوب دلها ست ) هست که باز هم در زمره برندگان خوش شانس راسخون هستم .... خیلی خوشحال شدم اصلا چند وقتی بود که به کلی یادم رفته بود که دور دوم انتخاب برنده ها مونده ... به هر حال باعث خوشحالیب محبوب دلها شدین ... 

به تمام دوستان برنده هم تبریک عرض میکنم .... چه خاطراتی نوشتم من ..باورتون نمیشخ الانه الان هم که دارم میخونم کلی میخندم .......

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 21 اسفند 1393  9:30 AM
تشکرات از این پست
alifanoodi farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 f3080h517 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m salma57 nargesza
reza1346
reza1346
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 306

مبارکشان باشد  خدا قوت

گفتم که خدا مرا یاری بفرست

طوفان زده ام راه نجاتی بفرست

فرمود که با زمزمه یا مهدی

نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 21 اسفند 1393  1:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 f3080h517 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet rasekhoon_m salma57 amirali123 nargesza
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام و عرض ادب؛

به همه دوستان، تبریک میگم.

إن شاء الله برای همه ما بچه های راسخونی و همچنین مسئولین زحمت کشِ سایت، تمامی لحظات، سرشار از خاطرات نیک و خوش باشه. 

یا علی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 21 اسفند 1393  1:38 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet rasekhoon_m salma57 amirali123 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها