رئيس مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: الگوي زن ايراني به جهانيان در سومين اجلاس وزراي زن كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي ارائه مي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي آريا، مريم مجتهدزاده، مشاور رئيس جمهور در امور زنان در سومين اجلاس وزراي زن كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي كه امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، بيان کرد: اميدواريم برگزاري اين اجلاس در خصوص نقش زنان در توسعه كشورهاي اسلامي با موضوع زن، خانواده و اقتصاد به ميزباني ايران، تلاشي جديد در مسير دستيابي به اهداف بلند كشورهاي اسلامي باشد.
مجتهدزاده ادامه داد: سازمان كنفرانس اسلامي كه با انگيزه پيگيري مسائل كشورهاي مسلمان تشكيل شده است، هماكنون با تمركز بر دستور كاري در حوزه مسائل زنان در تلاش است تا مشاركت خود را در عرصه جهاني به عنوان يك هويت مستقل افزايش دهد.
همچنين وي گفت: در سومين اجلاس وزراي زن كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي، ارائه الگويي از يك زن مسلمان ايراني به جهانيان را دنبال ميكنيم و ترسيم مدلي در مسير پيشرفت كه با بهرهگيري از شريعت ناب و با استناد به شرايط ملي و بومي، از يك سو مخالف سنتهاي جاهلانه و از سوي ديگر در امان از تجربه ناخوشايند جهان غرب در حوزه تخريب نقش زن در بحران فروپاشي خانواده باشد، نياز اصلي زنان در كشورهاي اسلامي است.
مشاور رئيسجمهور تاکيد کرد: توجه سازمان كنفرانس اسلامي به بهبود وضعيت زنان از مواردي است كه در حركتي وسيع و همهجانبه از سوي كشورهاي عضو ترسيم شده است.
وي افزود: فعاليت در چارچوب سازمان كنفرانس اسلامي، فرصتي است تا كشورهاي مسلمان ضمن احترام به تنوع فرهنگي و شرايط خاص ملي و بومي خود و با بهرهگيري از امكان تبادل تجربيات، برنامههاي ملي و بينالمللي خود را با اتكا به مشتركات غني اسلامي در جهت تكريم جايگاه ارزشمند زنان همسو كند.
مجتهدزاده خاطرنشان کرد: برگزاري نخستين اجلاس وزرا و متعاقب آن تدوين برنامه عمل پيشرفت زنان در اجلاس دوم، بستر مناسبي را با ارائه يك چشمانداز مشخص از سوي كشورهاي اسلامي در مسير موفقيتهاي آينده فراهم كرده است.
رئيس مرکز امور زنان و خانواده با اشاره به طرح ايجاد شبكه بينالمللي زنان دانشمند جهان اسلام گفت: ايران با برگزاري نخستين اجلاس بينالمللي زنان دانشمند جهان اسلام با همكاري سازمان آيسسكو در سال 2010، طرح ايجاد شبكه بينالمللي زنان دانشمند جهان اسلام را مطرح كرده و پيگيري آن را همچنان در دستور كار خود دارد.
وي ضمن بيان اينکه شواهد نشان ميدهد كه در كشورهاي اسلامي، زنان از نتايج حاصل از حاكميت دو ديدگاه افراطي و تفريطي بيريشه در دين همچنان در رنج هستند، گفت: در حالي كه اسلام پرچم سرافرازي و عزت زنان را با زدودن سنتهاي جاهلانه برافراشته است؛ هر دو نگرش يادشده در كشورهاي اسلامي، خطري آشكار در مسير رشد و تعالي زن در حوزههاي خانوادگي و اجتماعي است.
اين مقام مسئول اظهار داشت: ما بر اين باوريم كه مشكلات زنان در كشورهاي مسلمان، نيازمند بررسي و تلاش همهجانبه در جهت حل آن است و پيشنهادهاي ارائه شده در هر دو ديدگاه افراطي و تفريطي به دليل عدم انطباق با واقعيتهاي مشخص زنان، در رفع مشكلات و بهبود وضعيت آنها ناكارآمد است.
همچنين وي گفت:
مجتهدزاده در پايان خاطرنشان کرد: سومين كنفرانس وزراي زنان با مروري بر دستاوردهاي كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي در خصوص سند پيشرفت زنان، درصدد است تا موضوع زن، خانواده و اقتصاد را مبتني بر ضرورت و اولويتها پيگيري كند و اينك زمان آن فرا رسيده است كه زنان در كشورهاي مسلمان با اتكا به ارزشهاي اسلام و با باور به قابليتهاي خود، ايمان به اصل "توانستن " را ترسيم كنند.
تاریخ درج خبر : 1389/9/29