0

پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سال1393

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سال1393

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSElT92YjuIoDE7xPE6j_17Cyhl--SqqgNv0AN0CAUoCXKRKbUb9w

با سلام ودرودی بی پایان

شما تالار وبلاگ نویسی را چگونه ارزیابی می کنید؟

از کم وکاستی های تالار تا بهترین های تالار بگویید؟

چه پیشنهادی برای بهتر شدن تالار وبلاگ نویسی در سال 1394دارید؟

راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟

بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود ؟

با ما همراه باشید در سال 1394

در پایان از تمامی کاربرانی که در گفتگوی این تاپیک شرکت کننده تا سقف 500امتیاز تقدیم خواهد شد

مهلت شرکت تا 27اسفند ماه1393

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 19 اسفند 1393  11:36 PM
تشکرات از این پست
09130670628 salma57 omiddeymi1368 gharibeh rasekhoon_weblog nazaninfatemeh zare58 farnaz_s shirdel2 papeli mrezass kordabadi ghaem72 liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1 shirani98 idhem66
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

پاسخ به:پنجمین نشست وبلاگ نویسان :راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی در سال1393

تالار وبلاگ نویسی از لحاظ فعالیت و انجام امورات وبلاگی به نظر بنده نمره 20 رو دریافت کرد ولی خود سیستم راسخون بلاگ با توجه به برخی محدودیت ها دچار کم و کاستی هایی بود که انشاا... در آینده مشکلات و سیستم راسخون بلاگ حل میشه.در تلار وبلاگ نویسی ترجمه قالبها عاللی و خوب بود مخصوصا اون مسابقه ای برای ترجمه قالب گذاشته شد.و ارائه ابزار اگر با نام راسخون منتشر و طراحی بشه بسیار خوب خواهد بود.

همونطور که عرض شد یه محدودیت هایی و اشکالاتی درقالبهای ترجمه شده وجود داشت.متاسفانه شورای تخصصی وبلاگ نویسی علی رغم شروع خوبی که داشت اخیرا کمتر کسی به اونجا سر میزدوبازهم جای کار بیشتر هست البته تقدیر و تشکر از مدیریت محترم داریم که بینی و بین الله خوب کار کردند.

1-ترجمه هایی که دوستان قرار میدهند قبل از قرار گیری یک بار تست شود.

2-یه شورایی تشکیل بشه که از برنامه نویسان خود راسخون باشند و ابزارهای مذهبی با عنوان راسخون ارائه کنند و...

راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟

راسخون بلاگ از لحاظ عدم تبلیغات بهترین سیستم وبلاگ دهی است.ولی اگر یه ربات ترجمه قالبهای گوناگون به راسخون بلاگ درست میشد عالی بود.همچنین امکاناتی مثل صفحات جداگانه ،تگ تصویر مطلب،تگ هایی برای امار و ... اضافه شود بسیار عالی و خوب میشود.

بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود ؟

همه ی وبلاگ های راسخون عالی و در خور تقدیر هستند ولی بنده در حقیقت اونایی که دیدم رضایت کامل داشتم هرچند که بعلت کار و مشغله زیاد کمتر از وبلاگ های دوستان بازدید انجام داده ام.

چهارشنبه 20 اسفند 1393  10:08 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57 kordabadi nazaninfatemeh zare58 farnaz_s hossein201273 shirdel2 omiddeymi1368 mrezass 09130670628 ghaem72 liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

تالار وبلاگ نویسی از لحاظ فعالیت و انجام امورات وبلاگی خیلی خوب و عالی  

دوستان خیلی خوب کار کردند مخصوصا کلاس های آموزشی که خیلی کمک کرد تا افراد ی مانند خود م و دخترم که هیچ گونه آشنایی در این بخش نداشتیم به لطف این بزرگواران تا حدزیادی یاد گرفتیم. کاستی اون تنها به نظرم در بخش قالبها هست که تنوع زیادی نداره

1-ترجمه هایی که دوستان قرار میدهند قبل از قرار گیری یک بار تست شود.

2-یه شورایی تشکیل بشه که از برنامه نویسان خود راسخون باشند و ابزارهای مذهبی با عنوان راسخون ارائه کنند و..بنده هم با نظر این بزرگوار موافقم

راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟خوب و عالی

بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود ؟همه دوستان خیلی خوب کار کردند یکی از اونها وبلاگ نماز بود البته وبلاگ های خوب در راسخون زیاد هستند

از همه دوستان دراین  بخش کمال تقدیر و تشکر راداریم امیدواریم سربلند و پیروز باشید

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

چهارشنبه 20 اسفند 1393  10:14 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 farnaz_s nazaninfatemeh hossein201273 mrezass kordabadi 09130670628 ghaem72 rasekhoon_weblog liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

با سلام

ضمن تشکر از دوستان و عزیزانی که در تالار وبلاگ زحمت می کشند، نظرات خود را در مورد سوالات مطرح شده بشرح زیر بیان می کنم:

شما تالار وبلاگ نویسی را چگونه ارزیابی می کنید؟ به نظر بنده تالار موفقی بوده و چون برای کاربران جذابیت دارد تعداد زیادی از اعضاء دارای وبلاگ شده اند.

از کم وکاستی های تالار تا بهترین های تالار بگویید؟ نمی توان گفت کم و کاستی وجود ندارد چون واقعیت اینه که هست خصوصا تو زمینه پاسخگوئی به نظرات و راهنمائی دیگران و همچنین اضافه کردن تنوع قالبها و خصوصا طرح قالبهای جدید که لازمست بیشتر کار بشه و بهترین های تالار هم به نظر بنده آموزش تالار (که پیشنهاد می کنم مرتب این کار تکرار شود) و برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی و همچنین زیر ذره بین قرار دادن وبلاگ ها برای رفع نواقص و رشد آنها می باشد.

چه پیشنهادی برای بهتر شدن تالار وبلاگ نویسی در سال 1394دارید؟ پیشنهاد می کنم معیارهائی که برای انتخاب برترین وبلاگ ها ملاک هست را در معرض دید وبلاگ نویسان بگذارید و در بررسی و کنترلی که روی وبلاگ ها دارید نقاط ضعف و قوت وبلاگ نویسان را به آنها یادآوری نموده و آنها را راهنمائی نمائید،چون وقتی وبلاگ ها خوب و مفید باشند بیننده بیشتری خواهند داشت و این برای سایت هم بسیار خوب و مفید خواهد بود. ضمنا اگر برنامه های فرهنگی و مذهبی وبلاگ ها را بگونه ای که بقیه مطالب را هم در کنارش داشته باشید اضافه کنید ،ضمن انجام کار فرهنگی مناسب می توانید آموزش های لازم را هم با کمک اعضاء به دیگران بدهید. ضمنا به دوستان وبلاگ نویس تذکر دهید که در وبلاگ های خود از تبلیغ در مورد مطالب و موارد غیر دینی و فرهنگی خودداری نمایند و یا آنها را حذف کنید.

راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟ برای بنده که مدت زیادی نیست و حدود پنج ماه هست که در سایت عضو شدم و شاید سه ماهی بیشتر نیست که وبلاگ نویسی را شروع کردم خیلی خوب و مفید بوده و البته چون تازه کار بودم خیلی از وقت من در سایت برای اینکار گذاشته شده و اکنون هم اینگونه هست که بتوانم خودم را به دیگران برسانم.

بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود ؟ با توجه به اینکه بنده سعی کردم همه روزه تعدادی از وبلاگ ها را ببینم و اگرچه سطحی نگاهی به آنها می اندازم تعداد زیادی از وبلاگ ها خوب و مفیدند و مرتب به روز رسانی می شوند و تعدادی هم کم کار ترند و بعضی هم غیر فعال. بنابراین انتخاب یک وبلاگ در این مجموعه خیلی سخت است.

پنج شنبه 21 اسفند 1393  12:14 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 mrezass kordabadi omiddeymi1368 09130670628 farnaz_s zare58 ghaem72 rasekhoon_weblog liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با عرض سلام و ادب؛

1- شما تالار وبلاگ نویسی را چگونه ارزیابی می کنید؟

موفّق، پُر بار و قطعاً جزو یکی از تالارهای بسیار فعّال انجمنهای راسخون.

2- از کم و کاستی های تالار تا بهترین های تالار بگویید؟

حَسَناتِ این تالار، آموزشها، طرحها، نشستها و مسابقات وبلاگ نویسی مناسبتی است که در طول سال برگزار و اجرا شد. 

از نواقص هم میشه اشاره کرد به محدود بودن قالبها و عدم دسته بندیشون.

3- چه پیشنهادی برای بهتر شدن تالار وبلاگ نویسی در سال 1394دارید؟

1) برگزاری نشستها و طرحهای جدید، در عینِ تداومِ طرحهای قبلی.

2) تعیین افرادی که با امر وبلاگ نویسی آشنایی بسیار خوبی دارن و میتونن در کوتاه ترین زمانِ ممکن، پاسخگوی سؤالات احتمالی دوستان باشن. در این خصوص، یک برنامه منسجم ایجاد بشه و اسم افراد در طول روزهای هفته و ساعاتی که امکانش هست، در اون درج بشه. به طوریکه اکثر ساعات روز رو پوشش بده تا اون افراد در سایت حضور یافته و مشکلات کاربران رو در امر وبلاگ نویسی حل کنند.

3) دسته بندی قالبها و رفع مشکلات احتمالی اونها و افزودن قالبهای بیشتر در زمینه های مختلف.

4- راسخون بلاگ چطور بود در سال 1393؟

موفّق، هدفمند و حتماً مورد رضایتِ دوستان.

5- بهترین وبلاگی که در راسخون بلاگ دیدید چه وبلاگی بود؟

پاسخ به این سؤال، کمی مشکله. چون از بین وبلاگهای خوبی که وجود داره، به راحتی نمیشه یک مورد رو انتخاب کرد. ولی میتونم بگم، وبلاگهایی که اخیراً به عنوان وبلاگهای برتر انتخاب شدن، جزو بهترین وبلاگها هستند.

در پایان، از مدیر تالار وبلاگ نویسی بابت زحمات و فعالیتهای خوبشون در این یک سال، ممنون و سپاسگزارم. توفیقات روزافزون الهی را برای ایشون و همه کاربران و مسئولین راسخون آرزومندم. 

وَ مِنَ الله التوفیق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 22 اسفند 1393  10:46 AM
تشکرات از این پست
kordabadi ghaem72 zare58 rasekhoon_weblog hossein201273 liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1 shirdel2
saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

سلام من با شما و تالارتون کاری ندارم برادر حسین یعنی نمی تونم که کاری داشته باشم میزنی چک و لگدیم می کنی

ولی راستش بخش وبلاگ اسمش فقط بخش وبلاگ خودش که .... یعنی فروشنده ها 200 تومن می فروشن اسکریپت کاملشو نمی دونم راسخون چرا استفاده نمی کنه از این فرصت و بخش وبلاگش؟(حتی رایگانشم هست)

نمونه 1 -نمونه2 - نمونه 3

وبلاگ1.png (600×338)sign1.gif (240×50)وبلاگ1.png (600×338)

جمعه 22 اسفند 1393  10:40 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog zare58 gharibeh hossein201273 omiddeymi1368 liasam ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh khodaeem1 shirdel2
amtalaiezadeh
amtalaiezadeh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 70

ﺑﺎ ﺳﻼ‌ﻡ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﻻ‌ﺭ ﻭﺑﻼ‌ﮒ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﺭﺍ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟ راستش من زیاد به این تالار سر نزدم! ﺍﺯ ﮐﻢ ﻭﮐﺎﺳﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﻻ‌ﺭ ﺗﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﻻ‌ﺭ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ؟ همونطور که گفتم کم سر زدم و نمیتوم از کم و کاستیهاش بگم ﭼﻪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺗﺎﻻ‌ﺭ ﻭﺑﻼ‌ﮒ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 1394ﺩﺍﺭﯾﺪ؟ پیشنهاد میکنم قالبهای بیشتری بذارید و همچنین سیستم وبلاگ رو آپدیت کنید چون الآن وبلاگها خیلی امکانات دارند که راسخون بلاگ نداره. مثلا زیر مجموعه برای موضوعات یا ریز آمار و غیره ﺭﺍﺳﺨﻮﻥ ﺑﻼ‌ﮒ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﻮﺩ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 1393؟ من که فعالیتم در اون زیاد بود! ولی به نظرم خیلی امکاناتش بیشتر میتونه باشه. مثلا پیشنهاد میکنم یه نرم افزار موبایل برای راسخون بلاگ نوشته بشه تا ما دیگه از تو موبایل راحت پست بذاریم! ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻭﺑﻼ‌ﮔﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺨﻮﻥ ﺑﻼ‌ﮒ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﻪ ﻭﺑﻼ‌ﮔﯽ ﺑﻮﺩ ؟ کمتر به وبلاگ دیگران سر میزنم و بیشتر به طراحی وبلاگهای خودم میپردازم ممنون
دوشنبه 25 اسفند 1393  7:06 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog saeidfarajpour omiddeymi1368 hossein201273 khodaeem1 zare58 shirdel2
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

امتیازات

gharibeh 400
omiddeymi1368 400
shirdel2 400
zare58 300
amtalaiezadeh 300
saeidfarajpour 100

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 27 اسفند 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 saeidfarajpour zare58 shirdel2 rasekhoon_weblog mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها