فلافل غذایی سالم و خوشمزه است که زمانی کمی برای درست کردنش لازم است .
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
نخود |
1 پیمانه |
عدس |
1 پیمانه |
جعفری خرد شده |
1/2 پیمانه |
گشنیز خرد شده |
1/2 پیمانه |
پیازچه خرد شده |
1/4 پیمانه |
سیر |
3 حبه |
پیاز سفید کوچک |
1 عدد |
نمک |
2 قاشق غذا خوری |
زیره سبز |
2 قاشق چای خوری |
انبه پودر شده |
2 قاشق غذا خوری |
* جوش شیرین |
1 قاشق غذا خوری |
* جوش شیرین : 1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنم.
طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
نخود و عدس را به صورت جداگانه خیس کرده من نخود را دو شب و عدس را یک شب خیس کردم بعد از آبکشی کردن نخود و عدس را در چرخ گوشت یا غذاساز ریخته و چرخ می کنیم.
من در چرخ گوشت ریختم بعد تمام سبزیجات را نیز اضافه کردم تا آن ها کاملا چرخ شده و به صورت سس روی مواد نخود و عدس ریخته شد.
بعد سیر خیلی ریز رنده کردم به همراه تمام ادویه جات اضافه کرد و مخلوط کردم با این مخلوط حدود 8 پیمانه مخلوط فلافل بدست می آید که برای هر پیمانه موقع سرخ کردن 1 قاشق چای خوری جوش شیرین و 1 قاشق چای خوری کنجد به مواد اضافه و مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .
بقیه مواد را بسته بندی کرده در فریزر نگهداری کنید.
فلافل را در قالب مخصوص فلافل ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم برای هر کدام 2-3 دقیقه کافی است .
همراه با سس انبه نوش جان کنید.