مواد لازم:
-
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
-
۱ عدد پیاز
-
۲ عدد هویج، پوست کنده و خرد شده
-
۴۵۰ گرم لوبیای سفید، یک شب خیس خورده
-
۴ فنجان قارچ، پخته شده
-
۱ لیتر عصارهی سبزیجات
-
۱ عدد برگ بو
-
۴ شاخهی کوچک جعفری تازه
-
۱ شاخهی کوچک رزماری تازه
-
۱ شاخهی کوچک آویشن تازه، خرد شده
-
۱ شاخهی کوچک سبزی معطر
-
۱ عدد سیبزمینی بزرگ، پوست کنده و مکعبی خردشده
طرز تهیه:
روغن را در ماهی تابهای کوچک ریخته و روی حرارت ملایم گرم نمائید. پیاز و هویج را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند.
لوبیاها، هویج و پیاز، قارچ پخته، عصارهی سبزیجات و برگ بو را درون آرامپز بریزید. مقداری آب روی مواد بریزید تا سطح آن را بپوشاند. جعفری، رزماری، آویشن و سبزی معطر را به هم ببندید و به آرامپز اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت با حرارت ملایم بپزند.
سیبزمینی را به مواد پخته شده بیافزائید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت دیگر فرایند پخت ادامه یابد. پیش از سرو سبزیجات را دربیاورید.