لطفاً با صبر و حوصله بخوانید.
1- چه کسی در جواب سؤال اول، شما رو بهتر معرفی کرد؟
همه هزار ماشالله آشنایی کامل دارن(با تقریب خیلی خوب). هر کدوم به غیر از اسم و فامیل، به موارد خوب دیگه ای هم اشاره کردن.
2- علت انتخاب نام کاربری، امضا و آواتارت چیه؟
کاملاً اتفاقی. از دستم در رفت و الّا خلاصه تر انتخاب میکردم. اون اوایل(شهریور 91)، وارد نبودم!!!
3- بهترین تاپیکی که تا به حال زدی از نظر خودت چی بوده؟
فک کنم منظور طرّاح، هم تاپیک و هم پست رو شامل بشه. البته من خودم دوس دارم، اینجوری باشه!!!! خخخخخ
از جنبه های مختلف میشه نگاه کرد، تاپیکها و پستای شوخی و مزاح یا جدّی یا علمی یا دینی و مذهبی، خیلی رو میشه در نظر گرفت.مشکله که همه رو اینجا بذارم. میخواستم لینک بعضیا رو بذارم، دیدم حسّش نیست. بیخیال شدم!!!!
4- بهترین و بدترین خصوصیاتت از نظر خودت چی هست؟
اوه، همیشه از این مدل سؤالات میترسیدم!!! البته بهترینا رو از زبون بقیه میگم. خب آدم نمیشه از خودش که تعریف کرد!!! حالا چند تا رو از زبون دیگران(در فضای حقیقی) براتون مینویسم:
بهترین:
صبوری: واقعاً صبر و حوصلم زیاده. البته توی چیزایی که خوشم میاد(مثل درس خوندن و مسئله حل کردن و خیلی چیزای دیگه که لازم نیس اینجا بگم) ولی مثلاً توی فیلم نگاه کردن بدلیل عدم علاقه، اصلاً حسّ و حالشو ندارم!!! ولی کلاً به طور متوسط صبورم.(حالا هر چند کسی اینجا پیدا بشه، بگه نه نیستی، چون با یه حرفی توی یه پست نمیشه قضاوت کرد که طرف صبور نیست!!!!)
خوش خنده (خخخخخ): بعضی وقتا واقعاً ریسه میرم!!!!
عاشق کمک به دیگران(توی اغلب کارها)
بقیه رو نمیگم که ریا نشه!!!!!! (داداش یحیی داشته باش. خخخخخ)
بدترین:
دلخوری و ناراحتی از دست خودم(هم با دلیل و هم بی دلیل) و بعضی وقتا از بقیه(البته بعضی وقتا حق دارم. خخخخخخ)
کمال گرا و ایده آل گرا: این موضوع بعضی جاها به نفعم بوده و خیلی عالی هم برام تموم شده، ولی بعضی جاها اذیتم کرده.(یکی از استادام هم به این مورد اشاره داشته!!)
5- دوست داری کدوم تالار رو، برای مدیریت انتخاب کنی؟ چرا؟
همه تالارها رو دوس دارم به غیر از هر چیزی که مربوط به ورزش و فوتبال و این طور چیزا باشه!!!
6- بهترین دوستت کیه؟
الهی بگردم...(خخخخخ)
اسم هر کسی رو که بیارم، یکی دیگه پیدا میشه که ناراحت بشه و حق هم داره. ترجیح میدم توی دلم باشه. البته بعضی وقتا واقعاً واسه آدم سخته که حتی خودش به خودش بگه که x بهتره یا y؟ از جنبه های مختلف میشه نگاه کرد به این موضوع و اون دوست خوب و بهتر رو انتخاب کرد: مثلاً اونی که بیشتر باهاش در تماسی، اونی که خیلی از مشکلاتت رو توی سایت جواب داده و رفع ابهام کرده، کسی که با پیشنهادات و انتقادات و خبرگیریهاش ما رو دلگرم کرده و ...
شاید بشه اولویت بندی کرد دوستا رو اما من از این کار در اینجا هم خودداری میکنم شاید باز برای کسی دلخوری پیش بیاد و لذا صلاح نمیدونم علناً بگم. ولی نکته مشترک اینه که دوستامو واقعاً دوس دارم. مخصوصاً هر چه صمیمیت بیشتر بشه، بالطّبع شدت این دوستی هم بیشتر میشه و بالعکس.
7- تا حالا شده از کسی دلخور بشی؟ کی؟ چرا؟ چطور؟؟!!
اینکه طبیعیه. بله شده(حالا کوچیک یا بزرگ یا یک سوء تفاهم بوده که همیشه هم حل شده). باز هم اسم نمیبرم. چون خوشم نمیاد. البته بیشتر این دلخوریها بعد از یه مدت خیلی کمی به یه دوستی و صمیمیت تبدیل شده، الحمد لله. اینو از خیلیا شنیدم.
8- بهترین طرح شرمنده سازی رو کی اجرا کرد؟
دو دوست گلم: یحیی و امین(به ترتیب ارسال پست)
یحیی گفته: یه دفه به تالارم نیای یه موقع ها!!! / از بس پسرم دوس داره که برم تالارش. ولی یک دلیلم رو بهش گفتم قبلاً.
امین گفته: کاری به سیمها* ی لامپ نداشته باش. / (امین خیلی خندیدم داداش) این هم قضیه داره توی اتاق چت. إن شاء الله خودتون به قضیه پی ببرید!!!(رجوع کنید به سؤال 11، جناب khodaeem1)
9- علت حضورت در راسخون چیه(فقط شعار نباشه!!!!)
واسه دل خودم، دوستام و آدماش، پستا و تاپیکای جالب، مسابقات.
10- آیا دلت میخواد بچه های راسخون رو از نزدیک ببینی؟ کیا؟!!
100% - از نزدیک که تا الآن فقط علی فنودی رو دیدم. یه تعدادی هم از طریق عکس.
البته دوست دارم اینا رو هم از نزدیک ببینم:(البته به تریتب نمینویسما، کسی دلخور نشه خواهشاً، کلاً درهم سَوا کردم!!!!!)
یحیی، امین، حسام(که روحش اصلاً خبر نداره!!)، آقا رسول(که خیلی با سؤالام اذیتشون کردم)، غریبه، حسین(که الآن با خودش میگه: الکی میگی)، محسن علوی(که باز این هم روحش خبر نداره)، آقا محسن خدایی، آقای شیردل شیروانی(که همیشه ما شرمنده محبّتای ایشون هستیم)... فعلاً اینا توی ذهنم هستن... خدایا کسی پیدا نشه بگه پس من کو؟؟؟!!! خدایا منو نجات بده.... خخخخخ
البته اینها از دوستانی هستن که خیلی بیشتر از بقیه باهاشون به روشهای مختلف در ارتباطم و حتماً هستند افراد دیگه ای که میشناسیمشون و ملاقاتشون حتماً سعادتیست برای ما و خوشال میشیم در کنار دوستان فوق الذّکر زیارتشون کنیم.
همتون شاد و عاقبت بخیر باشید.
11- یک جمله به بقیه کاربران و مدیران بفرمایید.
همدیگرو از ته دل دوس داشته باشید، چه مجازی(البته پس از کسب اطلاعات لازمه که مبادا کار به جاهای باریک بکشه!!!خخخخخ) و چه حقیقی. البته حقیقی بایستی بیشتر بیشتر باشه. در این مورد من یه نظریه ای هم دارم که ترجیح میدم نگم(چون 99% افراد مخالفن باهاش!!!! ولی من میگم: خب باشن، مهم دل خودمه. الآن هم داش یحیی که اینو بخونه میگه: دلتووووووو....)
12- سؤال و جواب کدوم یک از کاربرای شرکت کننده، جالب بود برات(چه طنز و چه جدّی)؟؟!!
یعنی این سؤال رو خودم واسه خودم، مخصوص اضافه کردم، چون میخوام پست همه بچه ها رو قشنگ تحلیل کنم، سؤال و جوابای قشنگ و خوب و دلپذیر دوستان رو عیناً کپی میکنم. البته بعضی جاها، قسمتهایی از پاسخ دوستان رو که بیشتر برام جالبناک بود، میذارم-یا حتی پستایی که یه جورایی نیاز به توضیح داشت(جهت دفاع از خودم خخخخخ):
siryahya:
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ دلبر - خوش خنده
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. I LOVE YOU PMC (خداییش خودم مُردَم از خنده وقتی خوندم)
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ دست به لایک
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از ی چیز دیگه :) (خخخخخخخ)
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ بیا بریم سفر دو تایی (واقعاً این جوابت، مورد قبولم واقع گشت، إن شاء الله یه روز خوب میاد....خخخخ)
hossein201273:
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ جوش آوردنش و عصبی شدن در بعضی مواقع (باید بگم که جوش آوردن و عصبی شدن و عصبانی شدن و دلخور و ناراحت شدن از نگاه من کلاً با هم تفاوت داره. در مورد اون قضیه هم من اصلاً جوش نیاوردم چون ارزشش رو نداشت. من نمیدونم چه جوری به این نتیجه رسیدی؟؟!!!)
ria1365:
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از پیام های تبلیغاتی همراه اول (واقعاً به نکته خوبی اشاره کردین، کلّی خندیدم. ولی امان از دست این مردم آزارا. خدا لعنتشون کنه)
alifanoodi:
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! یادتههههه ... . (آره داداش، یادم. تا ته فهمیدم. خودتو ناراحت نکن. مهم نیس... خخخخ)
saeidfarajpour:
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ زیاد با هم برخورد نداشتیم، راستش نه اینکه جاده دوباندس اصلا با هم برخود نداشتیم! (خخخخخخخ)
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از پیامک تبلیغاتی (خیلی عالی بود...کلّی خندیدم، به نکته بسیار ظریفی اشاره کردین. باز هم بار دیگر جا داره که بر مردم آزارا لعنت بفرستم. خخخ/ خدایا ممنونم ازت که این همه توفیق نصیبم میکنی.)
khodaeem1: اصن کل جوابا رو من میخونم خندم میگیره. خخخخخخ(بقیه هم اذعان دارن حتماً!!!!!!!!) مخصوصاً اینا:
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. دیروز تو اتاق چت (من گفتم چراغام خاموش نمیشه گفت از زیر سیما رو بکش) منظورش سیمها بود . به این حرفش کلی خندیدم
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ امید جهان
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ با من ازدواج میکنی ؟؟؟ نه اشتب شد . یه آهنگ بندری برام بخووون قبلش چراغا رو خاموش کن
gharibeh:
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟
حرف نداره ،نمره اش 20،،،ولی یه سوال برام پیش اومده مگه درس و زندگی نداری تو امید جان ظاهرا 24ساعته اینجایی (خخخخخخخ/ فقط به عشق دوستان!!!)
shayesteh2000:
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. تصویر فامیل دور
خخخخخخخ / این تصویر رو میگن:
borkhar:
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ نظارت.مدیرتالارهای ورزشی هم بشن خوبه (چییییی؟ ورزشی؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم!! خخخخخ / خدا اون روز رو نیاره!!!)
zare58:
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ سوژه ی هفته .خلاصي از تبليغات همراه اول (خخخخ همه پی بردن به این نفرت من از همراه اولِ مردم آزار.... باز هم بار دیگر جا داره، لعنتی عظیم نثارشون کنم!!! خخخخخخ)
amin5530:
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟واسه مدیر شدن خیلی پیگیر بود و بالاخره منو مدیر کرد. (نه داداش گلم، خواست خدا بوده، إن شاء الله موفق باشی مهندس)
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ امید جهان (خخخخ)
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! کاری به سیمها* ی لامپ نداشته باش (خخخخ/ قبلاً در موردش توضیح دادم)
shirdel2:
فقط میتونم بگم، لایق این همه لطف شما نیستم، شرمندم کردید... محبت دارید خداییش.
nargesi:
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟
اوایل فک میکردم خ جدی باشن ولی ... هم شوخن هم باانرژی
تشکراتشون پایین اکثر پستایی ک من دیدم واسم بسیار جالب هست...
احسنت ب این کارتون...ی سری فک میکنن "لایکشون" امضای مدیر عامل شرکت نفته... والاااااا
(خخخخ/ امضای مدیر عامل شرکت نفت واقعاً درست گفتید. قابل توجه بعضیا!!!!)
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.
مراجعه ب صندوق پیام... (خیلی خوب بود. تشکّر)
اوووف خیلی خسته شدم دوستان... ولی عیبی نداره.
از اینکه شرکت کردید و حرفام رو هم گوش دادین، ازتون واقعاً ممنونم. بهترینها رو براتون آرزومندم. شاد و سلامت باشید.
بعضیا شرکت نکردن. دوست داشتم که شرکت بکنن ولی افتخار ندادن. باشه
یا علی