0

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

توی این کاردستی، طرز تهیه اسنک کیک اسکاندیناویایی رو بهتون آموزش میدم. دستور این کیک رو من از توی یه مجله پیدا کردم و تصمیم گرفتم درستش کنم. چون توی دستور اصلی مواد خیلی زیاد بود، کیکی که درست کردم خیلی بزرگ شد؛ بنابراین میشه مواد رو نصف کرد. امیدوارم که شما هم از این کیک خوشتون بیاد.

 


 

مرحله 1 -

 

مواد لازم برای درست کردن این اسنک کیک :

 

- 2 – 3 عدد نان گرد سفید

- 600 گرم پنیر خامه ای

- 400 گرم خامه ترش پر چربی

- 3 – 4 قاشق غذاخوری سس مایونز

- 4 عدد تخم مرغ آب پز سفت

- 250 – 300 گرم ماهی سالمون دودی

- 1 دسته پیازچه

- 1 دسته شوید

- خامه به مقدار لازم

 

برای تزیین روی اسنک کیک :

 

- میگوی آب پز بزرگ

- برش های ماهی سالمون به صورت دودی یا نمک سود

- 4 – 5 عدد تخم مرغ آب پز سفت

- 1 – 2 عدد خیار

- شوید و جعفری

 


 

مرحله 2 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

قسمت بالای نون ها رو ببرید، طوری که قسمت های باقی مونده، تقریباً همون قطر اولیه رو داشته باشن. ( قسمت بالای نون ها رو لازم نداریم. )

 


 

مرحله 3 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

با دقت قسمت پوسته ی نون ها رو هم برش بزنید و در بیارید. الان ضخامت قسمت باقی مونده ی هر نون باید 1 سانتی متر باشه.

من پوسته ی نون ها رو یه مقدار ضخیم تر بریدم، بنابراین دوباره هر نون رو به دو قسمت مساوی تقسیم کردم که کلاً 6 تیکه شد.

 


 

مرحله 4 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

حالا خامه ی کیک رو آماده کنید. برای این کار، توی یه کاسه ی بزرگ، پنیر خامه ای، خامه ترش و سس مایونز رو مخلوط کنید. به عنوان چاشنی هم یه مقدار ادویه فلفل اضافه کنید.

 


 

مرحله 5 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

مواد رو خوب مخلوط کنید. اگه دیدید خیلی غلیظه، یه مقدار خامه اضافه کنید تا بشه روی نون پخشش کرد.

بعد یه مقدار از خامه رو برای اطراف کیک کنار بذارید و بقیه رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 


 

مرحله 6 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

به قسمت اول، تخم مرغ آب پز و پیازچه ریز خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 


 

مرحله 7 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

 

به قسمت دوم هم، ماهی ( که باید به صورت مکعبی خرد کنید ) و شوید خرد شده اضافه کنید.

 


 

مرحله 8 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

 

بعد شروع به درست کردن کیک کنید. من اولین لایه رو با خامه ای که داخلش تخم مرغ داره، پر کردم.

 


 

مرحله 9 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

 

بعد دومین تیکه ی نون رو قرار دادم و اون رو با خامه ای که داخلش ماهی داره، پر کردم.

 


 

مرحله 10 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

به همین صورت ادامه بدید تا شش لایه ی کیک تون کامل بشه. لایه ها رو به صورت یکی در میون با مخلوط تخم مرغ و مخلوط ماهی پر کنید.

 


 

مرحله 11 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

 

بعد اطراف کیک رو هم با خامه ای که جداگانه نگه داشته بودید، بپوشونید. حالا تو این مرحله کیک رو به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید. (البته ضروری نیست.)

 


 

مرحله 12 -

اسنک کیک اسکاندیناویایی

 

برای تزیین کیک هم تخم مرغ ها و خیار ها رو به صورت حلقه ای خرد کنید. فقط سعی کنید خیار ها رو خیلی نازک برش بزنید. تخم مرغ ها و مقداری میگو و برش های ماهی سالمون رو روی کیک قرار بدید. البته می تونید هر چیز دیگه ای که دوست دارید هم اضافه کنید. اطراف کیک رو هم با برش های خیار بپوشونید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 12 اسفند 1393  7:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها