0

کیک موزی کاراملی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک موزی کاراملی

 

کیک موزی کاراملی

 

بعد از دو روز بدون کربو هیدرات میخوام برم سراغ یک شیرینی خوشمزه. مدت زیادیه که دارم تلاش میکنم به وزن دلخواهم برسم و چند روزیه به این وزن رسیدم و الان یک لبخند بزرگ روی صورتمه و خوشحالم که امروز میتونم کربوهیدرات بخورم!

میخواستم یک نوع کیک یا یک چیز کاراملی درست کنم و دیدم که توی یخچال موز داریم و به ذهنم رسید که یک نان کاراملی موزی بپزم.

برای تهیه این نان از آرد گندم کامل استفاده کردم ، فواید سلامتی آرد گندم به کنار فکر میکنم این آرد با مواد کاراملی بهتر جفت و جور میشه و عطر و طعم بهتری داره. اما اگر دوست داشتید میتونید از آرد سفید هم استفاده کنید. فقط یادتون باشه برای آرد سفید بکینگ پودر رو نصف کنید ، دومای فر رو تا 350 درجه بالا ببرید و 45 دقیقه کیک رو داخل فر بگذارید.

اگه یک بار این نان کاراملی موزی رو بپزید به احتمال زیاد دیگه نان موزی معمولی رو درست نمیکنید.

 


 

مرحله 1 - مواد لازم

کیک موزی کاراملی

 

مواد لازم :

  • ½ فنجان شکر قهوای
  • 3 قاشق غذاخوری کره ، به تکه های کوچک ببرید.
  • حدودا دو تا موز به صورت دایره ای و به ضخامت 6 یا 7 میلیمتر به صورت دایره ای ببرید.
  • ½ فنجان پودر گردو یا گردو (اختیاری)
  • 1 و ½ فنجان آرد گندم کامل
  • ¾ فنجان شکر سفید ریز
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین.
  • 1 فنجان موز له شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/3 فنجان روغن نارگیل یا روغن گیاهی
  • 1/3 فنجان باتر میلک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای کارامل

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری خامه پر چرب

برای تهیه کارامل

کره و شکر قهوه ای و خامه پرچرب رو داخل یک ظرف کوچک بریزید . روی اجاق گاز قرار بدید و بگذارید به دمای جوش برسه و 2 دقیقه بمونه ( میتونید تو مایکرو ویو هم بگذارید). از روی شعله بردارید و بگذارید یک دقیقه بمونه و بعد لعاب رو روی کیک بریزید( البته بعد از اینکه کیک رو تو ظرف برگردوندید روی موزهای ته کیک بریزید)

 


 

مرحله 2 - دستور تهیه

کیک موزی کاراملی
 
 

 

خوب بریم سراغ روش تهیه

چند تا موز رو له کنید( اگه موزها خیلی رسیده باشند عطر و طعم بهتری داره)

مقداری شکر قهوه ای رو روی کف یک قالب نان 22 * 12 سانتیمتری بریزید.

کره رو ببرید و تکه ها ی اون رو روی شکر قرار بدید. تصویر رو ببینید. قالب رو به مدت 8 دقیقه در فر گرم شده در دمای 325 درجه فارنهایت قرار بدید.

 


 

مرحله 3 - دستور تهیه

کیک موزی کاراملی
 
کیک موزی کاراملی

 

توی این زمانی که شکر داخل فر هست، مواد خشک رو داخل یک کاسه باهم مخلوط کنید.

من تصمیم گرفتم مقداری دارچین هم به مواد اضافه کنم.

 


 

مرحله 4 - دستور تهیه

کیک موزی کاراملی
 
 

 

قالب رو از فر بیرون بیارید.

شکر و کره آب شده رو هم بزنید تا مواد توی کف قالب یکدست پخش بشه.

دو تا موز دیگه رو بیارید و اونها رو به صورت دایره ای برش بزنید و روی مخلوط شکر و کره داخل قالب یک ردیف بچینید.

 


 

مرحله 5 - دستور تهیه

کیک موزی کاراملی
 
 
 

 

بقیه مواد باقیمانده رو به مواد خشک اضافه کنید. تخم مرغ و موز له شده و ...

با سرعت متوسط مواد رو هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن.

خمیر رو روی موزهای داخل قالب نان بریزید.

از قبل فر رو تا دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و بعد قالب نان رو داخل فر قرار بدید و بگذارید تا حدود یک ساعت یا تا زمانی که یک خلال دندون توی نان فرو کردید و بدون اینکه خمیری به اون بچسبه اومد بیرون ، تو فر بمونه و بپزه. بعد از اینکه قالب رو بیرون آوردید بگذارید 20 دقیقه بمونه تا کمی خنک بشه. بعد توی ظرف سرو تهش کنید.

 


 

مرحله 6 - اضافه کردن کارامل

کیک موزی کاراملی
 
کیک موزی کاراملی

 

شربت کارامل رو طبق دستور آماده کنید و اون رو ی نون بریزید و پخش کنید. میتونید همون موقع سرو کنید یا اینکه بگذارید کاملا خنک بشه.

دقت کنید لعاب کارامل سفت و بیرنگ میشه . پس اگر خواستید میتونید موقع سرو کارامل رو روی نان بریزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 12 اسفند 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها