0

مشکل اینترنت

fazelruhinia
fazelruhinia
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

مشکل اینترنت

با سلام. من از مخابرات اشتراک اینترنت گرفتم و هنگام اتصال به اینترنت به بیشتر سایت ها نمیتوانم بروم حتی یاهو،آسان دانلود،یاس دانلود(که همگی مجاز هستند) و..... و برای ورود به سایت ها باید از وی پی ان استفاده کنم. مشکل چیست و چگونه حل میشود؟  با تشکر.

یک شنبه 10 اسفند 1393  8:48 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مشکل اینترنت

سلام. به نظرم نباید از مخابرات، اشتراک میگرفتین. کمتر کسی پیدا میشه که ازش راضی باشه! اگه خواستین عوض کنید، شاتل و آسیاتک خیلی خوبن.

این مشکلی هم که گفتین، برای خودم هم پیش اومده(با اینکه شاتل دارم). دلیلش رو هم نفهمیدم تا حالا!!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 10 اسفند 1393  8:54 PM
تشکرات از این پست
fazelruhinia ria1365 parseman_110
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

دوست عزیز این مورد شما ربطی به اشتراک اینترنت شما نداره هرچند منم فرمایش اقای دیمی در مورد سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات رو تایید میکنم ولی این کار نکردن ربطی به مخابرات و غیر مخابرات نداره

پیشنهاد من اینه که شما یکبار ویندوز خودتون رو عوض کنین و بعد از اونکه عوض کردید  تنضیمات مودم خودتون رو یکبار ریستارت کنید و از دوباره مودم خود را تنظیم نمایید. 

موفق باشید.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 13 اسفند 1393  4:25 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول fazelruhinia

با سلام. من از مخابرات اشتراک اینترنت گرفتم و هنگام اتصال به اینترنت به بیشتر سایت ها نمیتوانم بروم حتی یاهو،آسان دانلود،یاس دانلود(که همگی مجاز هستند) و..... و برای ورود به سایت ها باید از وی پی ان استفاده کنم. مشکل چیست و چگونه حل میشود؟  با تشکر.

با عرض سلام و ادب

و با تشکر از دو دوستی که راهنمایی نمودند .

این مشکل به ارائه دهنده ی اینترنت شما مربوط نمی شود . بلکه مشکل از مرورگر و سیستم خودتان هست .

یکی از دلایلی که باعث ایجاد این مشکل می شود استفاده نکردن از کد https هست که بعضی از سایت ها دارند همچنین گاهی نرم افزار ها و بسته های الحاقی که مرورگر ها نصب می کنند موجب بروز این مشکل می شوند .

شما ابتدا با یک مرورگر دیگر هم امتحان کنید اگر مشکل حل نشد و همچنین مجددا مودم و ویندوز خودتان را راه اندازی کنید و اگر مجددا مشکل حل تنشد یک عکس از اروری که نشان می دهد قرار بدید تا راهنمایی های بیشتر صورت گیرد .

با تشکر از همراهیتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 30 شهریور 1394  9:37 AM
تشکرات از این پست
Safaaa
Safaaa
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

اینترنت کامپیوتر

با سلام من ی مودم وای فا دارم که با اون هم با کاپیوتر وصل اینترنت میشدم هم با گوشی موبایل اما الان دو روزه که اینترنت کامپیوتر وصل نمیشه و فقط با گوشی موبایل میتونم وصل بشم کابل لن و پروکسی هم چک کردم درست بود ایراد چیه که کاپیوتر وصل نمیشه و صفحه اینترنت باز نمیشه؟؟؟ 

جمعه 2 مهر 1395  8:45 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول Safaaa

با سلام من ی مودم وای فا دارم که با اون هم با کاپیوتر وصل اینترنت میشدم هم با گوشی موبایل اما الان دو روزه که اینترنت کامپیوتر وصل نمیشه و فقط با گوشی موبایل میتونم وصل بشم کابل لن و پروکسی هم چک کردم درست بود ایراد چیه که کاپیوتر وصل نمیشه و صفحه اینترنت باز نمیشه؟؟؟ 

با عرض سلام و ادب 

این مشکل از سیستم شما می باشد شما میتوانید با تماس به مرکزی که اینترنت گرفته اید راهنمایی دریافت کنید و به احتمال زیاد مربوط به تنظیمات قسمت local areaconnection می باشد .

موفق باشید

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
یک شنبه 9 آبان 1395  8:23 AM
تشکرات از این پست
farabsanaat
farabsanaat
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

به نظر من شاتل یا داتک انتخاب بهتری نسبت به مخابرات هست.yes

در زمینه بازاریابی اینترنتی و بهینه سازی سایت در زمینه سپتیک تانک ، چربی گیر، تصفیه فاضلاب و برج خنک کننده مشغول به فعالیت می باشم

یک شنبه 9 آبان 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها