قلعهنويي: داور بايد چند بازيكن ملوان را اخراج ميكرد
قلعهنويي: داور بايد چند بازيكن ملوان را اخراج ميكرد
سرمربي سپاهان گفت: داور بايد چند بازيکن ملوان را اخراج ميکرد.
|
|
|
امير قلعه نويي پس از تساوي بدون گل برابر ملوان انزلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به هيات فوتبال تبريک ميگويم که زمين خوبي را آماده کرده بود از ماموران نيروي انتظامي نيز تشکر ميکنم. در طول بازي حتي يک توپ هم بر روي دروازه ما نيامد. در نيمه اول چند موقعيت گل داشتيم که از آنها استفاده نکرديم.
وي ادامه داد: ملوان تيم خوب و دوندهاي است اما بايد 3 امتياز مسابقه را ميگرفتيم. به مهرداد اولادي نيز يک توصيه دارم اينکه در ميادين بين المللي چنين خطاهايي واضحي را انجام ندهد. کاري که او کرد (خطاي خشن روي خسرو حيدري) با تفکرات يک بازيکن حرفهاي متفاوت است. اگر او در ميادين بين المللي چنين کاري کند هم اخراج ميشود هم تيمش ضرر ميکند.
سرمربي سپاهان در مورد هدايت ممبيني داور مسابقه گفت: داور بايد چند بازيکن ملوان را اخراج ميکرد.
وي ادامه داد: من از صالح نيا و غفور جهاني تشکر ميکنم که به استقبال ما آمدند. من عضو کميته فني فدراسيون هستم و سرمربي سپاهان هم هستم از من در مورد تيم ملي و استقلال نيز سؤال ميکنند اما من هميشه فقط در مورد تيم خودم اظهار نظر ميکنم پورغلامي نيز يک مربي آينده دار در کشور است.
وي با اشاره به مسابقه گفت: در طول 98 دقيقه بازي رحمتي يک بار هم زمين نخورد و ما بايد اين 3 امتياز را ميگرفتيم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 29 آذر 1389 7:19 AM
تشکرات از این پست