0

مظلومي:اگر پنالتي فولاد درست باشد از فوتبال مي‌روم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي استقلال گفت: مرادي با سياست سر استقلال را بريد و او را نمي‌بخشم.

پرويز مظلومي پس از شکست 4 بر يک مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: در 20 دقيقه اول خوب بازي کرديم اما هديه بزرگ داور به عنوان يک پنالتي به فولاد جريان مسابقه را عوض کرد. نوع قضاوت مرادي در شکست استقلال تاثير گذار بود.
 وي افزود: پنالتي‌اي که براي فولاد گرفته شده اگر کارشناسان فوتبال آن را پنالتي اعلام کنند من براي هميشه از فوتبال مي‌روم و خانه نشين مي‌شوم. آقاي مرادي ابتدا قصد داشت به بازيکن فولاد کارت زرد نشان دهد اما ناگهان آن را به پنالتي تبديل کرد.
 سرمربي استقلال تاکيد کرد: استقلال در اين هفته‌ها اسير ناداوري شده است. من قصد صحبت در مورد داوري را نداشتم اما امروز مرادي من را وادار کرد که در اين باره حرف بزنم. او با سياست سر استقلال را بريد. فولاد نمي‌توانست به استقلال 4 گل بزند اما به لطف داور و بازيکنان عصبي ما به اين نتيجه رسيد.

مظلومي گفت: هر چند که خط حمله ما قدرت گلزني نداشت اما فولاد نسبت به بازي‌هاي قبلي که آن را آناليز کرده بوديم مقابل ما خوب ظاهر نشد. گل اول شيرازه ما را از هم پاشيد و زماني که بازيکنان استقلال احساسي براي جبران گل حمله مي‌کردند فولاد گل مي‌زد.
 وي با اشاره به تعويض‌هاي اجباري استقلال گفت: به دليل مصدومان زياد در تيم ناچارم از جوانان استفاده کنم. با اين حال مرادي را نمي‌بخشم و نمي‌دانم تا کي بايد چوب ندانم کاري داورها را بخوريم.
 مظلومي در پايان درباره وضعيت هوار ملا محمد اظهار داشت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 29 آذر 1389  7:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها