طرز تهیه قلیه بادمجان
,طرز پخت قلیه بادمجان, قلیه بادمجان, نحوه درست کردن قلیه بادمجان,آموزش پخت انواع غذا با آکا
طرز پخت قلیه بادمجان, قلیه بادمجان, نحوه درست کردن قلیه بادمجان, مواد لازم برای قلیه بادمجان, نحوه پخت قلیه بادمجان, طرز تهیه انواع غذا با بادمجان, طرز تهیه غذای محلی, پخت غذای گیلانی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
مناسب برای : مهمانی خانوادگی
محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :
بادمجان متوسط 4 عدد
مغز گردو چرخ شده 3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده درشت شده تفت داده 2 عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره یا روغن حیوانی 2 قاشق غذا خوری
ریحان چرخ شده 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 6 عدد
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )
طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.
بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .
پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.
آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.