نقل قول shirdel2
بنام خدا
سلام دوست گرامی
ضمن عرض تسلیت برای از دست دادن برادر عزیزتان که اختصاص یک بخش از وبلاگتان برای ایشان حاکی از علاقه و محبت شما به آن عزیز سفر کرده می باشد، امید رحمت و مغفرت برای ایشان و صبر و بردباری برای شما و خانواده محترم دارم.
در مورد وبلاگ زمینه مشکی خیلی مایوس کننده هست و لذا اگر صلاح بدانید تجدید نظری در مورد آن بفرمائید.
در بخش آرشیو مطالب ظاهرا مشکلی وجود دارد که ماه ها به ترتیب نیستند و البته شاید بر اساس الفبای انگلیسی ردیف شده باشد، پیشنهاد می کنم ردیفها را بر اساس حروف الفبای فارسی ردیف کنید.
برای بعضی از احادیث که فقط در صفحه اول هستند ، ادامه مطلب فعال هست که به نظر میرسد لازمست این گزینه غیر فعال شود تا وقت بازدیدکنندگان بی دلیل گرفته نشود.
در مجموع زحمات شما برای وبلاگ خوبتان قابل تقدیر است.
سلام دوست عزیز
بسیار سپاسگزارم از ابراز همدردی و تسلیت شما
ما چند برادر هستیم که همیشه هوای همدیگه رو داشتیم و به قول معرف همیشه پشت هم بودیم و هستیم، نمیخوام احساسی صحبت کنم و باعث ناراحتی دوستانی شم که این حرف ها رو می خونن، فقط بگم با قدرت توکل به خدا و صبر زندگیمون ادامه پیدا میکنه، قلبم شاد میشه از فکر به دیدار داداشم در...
در هر صورت خیلی خیلی ممنونم
از خدا میخوام همیشه موفق و شاد باشید.
در مورد تم مشکی حق با شماست، کمی دلگیره، من با این سیاهی اینطور کنار اومدم که روشنایی سخنان امیرالمومنین دل آدمو روشن میکنه و امیدوار، در کل قببول دارم، باید ببینم تم مناسبی میتونم پیدا کنم یا نه.
بخش آرشیو مطالب برای خودم جالب بوده، آخه بعضی مواقع به ترتیب و بعضی مواقع بهم ریخته س، واقعا دلیلشو نمیدونم و اینکه چطور باید برطرفش کرد، از دوستان کسی راهنمایی که ممنون میشم
ادامه مطلب هم به همین گونه ست، یعنی هر چی میگردم در بخش ارسال پست، آیتمی که بشه ادامه مطلب رو غیر فعال کرد پیدا نمیکنم، نمیدونم شاید اگه کل کلمه ادامه مطلب رو در کادر مربوطه که میشه تغییرش هم داد را باید پاک کرد تا این مشکل برطرف شه، برای یکبار اینو تست میکنم، اگر بشه که در پست های بعدی حتما کلمه ادامه مطلب رو پاک میکنم.
در نهایت خیلی از شما ممنونم که وقت گذاشتین و وبلاگ رو دیدین، همینطور نظرات و نکات ارزشمندی رو به اشتراک گذاشتین،
وبلاگ زیبای شما رو هم دیدم، واقعا عالی و خوب درست شده
تشکر از شما