0

آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع)

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع)

با عرض سلام حضور کاربران گرامی

این هفته بیستمین و هفتمین و آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع) بررسی می شود . لذا از تمامی کاربران دعوت می شود از وبلاگ امام علی (ع) بازدید و حداقل سه انتقاد و سه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را بیان کنند

عنوان وبلاگ :  امام علی (ع)
مالک :  zamin_shenas
آدرس وبلاگ :

http://imamali.rasekhoonblog.com

تاریخ ایجاد وبلاگ: 93/5/11

پی نوشت : بررسی وبلاگ امام علی (ع)  به عنوان وبلاگ آخر برنامه ذره بین وبلاگ نویسان در سال 1393 برگزار خواهد شد وان شالله در سال جدید این مورد استمرار پیدا خواهد کرد .

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 8 اسفند 1393  6:52 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog mrezass zare58 liasam farnaz_s zamin_shenas shirdel2
mrezass
mrezass
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2073

پاسخ به:آخرین برنامه ذره بین وبلاگ نویسان با وبلاگ امام علی (ع)

1- سعی کنید یک قالب مربوط به امام علی (ع) انتخاب کنید

2- لینک دوستان را افزایش دهید

3- در پست هاتون از عکس استفاده کنید

4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهید

شنبه 9 اسفند 1393  4:25 PM
تشکرات از این پست
liasam omiddeymi1368 rasekhoon_weblog zare58 zamin_shenas shirdel2 hossein201273
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

باسلام وتشکر از شما بابت ایجاد این وبلاگ

یکی از مشخصه های خوب وبلاگتون عنوان و موضوع وبلاگتون و به روز بودنشه

به نظر من :

درسته که موضوع وبلاگ شما سخنان آموزنده امیرالمومنین علی علیه السلام  هست ولی بهتره مابین احادیث از مطالب وعکس نوشته ها هم استفاده کنید که میتونه با توجه به مناسبت های بقیه ائمه هم باشه

مطلب بعدی اینکه قالب وبلاگتون رنگ قرمز فونتش وزمینه سیاه چشما یکم اذیت میکنه( که میتونید برای نشان دادن سمبل وبلاگتون از ایده های

دیگه هم استفاده کنید)

**بسم الله القاصم الجبارین**

شنبه 9 اسفند 1393  4:31 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog zare58 zamin_shenas shirdel2 mrezass hossein201273
ghaem72
ghaem72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 541

از قالب دیگری استفاده کنید زیرا خیلی غمگین است

در مطالبتان از عکس استفاده کنید

مطالبی که ادامه مطلب ندارند ادامه مطلب آن را ننویسید

وبلاگ ساده ای دارید

مطلب هایتان زیبا است ولی اگر در هر مطلب حدیث های بیشتری بگذارید بهتر است

اگر آدرس حدیث ها را بنویسید بهتر است

شنبه 9 اسفند 1393  4:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog zare58 zamin_shenas shirdel2 mrezass hossein201273
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 57

سلام

ممنونم از توجه دوستان راسخونی

باعث افتخارمه خدمت بازدیدکنندگان عزیز راسخونی و غیر راسخونی باشم

شنبه 9 اسفند 1393  6:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog zare58 shirdel2 mrezass hossein201273
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1
شنبه 9 اسفند 1393  6:07 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

سلام
ممنونم از توجه شما و وقتی که برای بازدید از وبلاگ گذاشتید، همینطور نوشتن نظرات

در مورد انتخاب قالب همیشه اولین موردی بوده که دوستان لطف میکردن و از وبلاگ بازدید می کردند به این نکته اشاره داشتند که قالب وبلاگ ارتباطی با موضوع نداره، حقیقتش این قالب واقعا به دلم نشسته و اولین احساسی که بعد از دیدن این قالب بهم دست داده بود این بوده که سیاهی دنیای ما با سفیدی و روشنایی سخنان امیرالمومنین (دقیقا متن و اون قایق سفید بالای وبلاگ بصورت روشن و حرکت به سمت سیاهی مطلق) راه حق و درست رو به ما نشون میده، از این نظر به همه دوستان حق میدم، اما قالب فعلی وبلاگ را عمیقا دوست دارم، البته دنبال قالب های مرتبط هم گشتم که بسیار زیاد و زیبا بودند، در کل اجازه بدید این قالب به همین صورت باقی بمونه... ممنونم
برای انتخاب لینک دوستان وسواس خاصی دارم، تا به اینجا بنظرم لینک های خوبی اضافه کردم و همچنان هم با دیدن آدرس وبسایت بسیار عالی حتما و حتما اضافه میکنم.
خالی بودن وبلاگ از تصاویر هم همیشه از من سوال شده، حقیقتش دو دلیل داشتم، یک سبک بودن و لود سریع وبلاگ، به اینصورت که وبلاگ هم ساده باشه هم با کمترین سرعت اینترنت هم به سادگی لود شه. دو اینکه عکس با موضوع هر پست معمولا نمیشه پیدا کرد، هر پست حدیثی شامل میشه که پیدا کردن تصویر مرتبط واقعا مشکله.
4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهی
یه جمله کوتاه درباره وبلاگ و در دل این جمله ساعت ها حرف نهفته، حق با شماست.

در کل احساس میکنم تمام جواب هام رنگ و بوی توجیه داشته! تا جایی که بتونم حتما موارد اصلاحی رو انجام میدم.
باز هم تشکر میکنم از وقتی که گذاشتین و نظرات ارزشمندی که به اشتراک گذاشتین
آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون
شنبه 9 اسفند 1393  6:08 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog zare58 shirdel2 kuoroshss mrezass hossein201273
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

پست قبلی رو بجای اینکه نقل قول کنم روی پاسخ کلیک کردم

همین پاسخ رو برای راسخونی عزیز بصوت نقل قول میزنم

شنبه 9 اسفند 1393  6:10 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

نقل قول mrezass

4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهید

سلام
ممنونم از توجه شما و وقتی که برای بازدید از وبلاگ گذاشتید، همینطور نوشتن نظرات

در مورد انتخاب قالب همیشه اولین موردی بوده که دوستان لطف میکردن و از وبلاگ بازدید می کردند به این نکته اشاره داشتند که قالب وبلاگ ارتباطی با موضوع نداره، حقیقتش این قالب واقعا به دلم نشسته و اولین احساسی که بعد از دیدن این قالب بهم دست داده بود این بوده که سیاهی دنیای ما با سفیدی و روشنایی سخنان امیرالمومنین (دقیقا متن و اون قایق سفید بالای وبلاگ بصورت روشن و حرکت به سمت سیاهی مطلق) راه حق و درست رو به ما نشون میده، از این نظر به همه دوستان حق میدم، اما قالب فعلی وبلاگ را عمیقا دوست دارم، البته دنبال قالب های مرتبط هم گشتم که بسیار زیاد و زیبا بودند، در کل اجازه بدید این قالب به همین صورت باقی بمونه... ممنونم
برای انتخاب لینک دوستان وسواس خاصی دارم، تا به اینجا بنظرم لینک های خوبی اضافه کردم و همچنان هم با دیدن آدرس وبسایت بسیار عالی حتما و حتما اضافه میکنم.
خالی بودن وبلاگ از تصاویر هم همیشه از من سوال شده، حقیقتش دو دلیل داشتم، یک سبک بودن و لود سریع وبلاگ، به اینصورت که وبلاگ هم ساده باشه هم با کمترین سرعت اینترنت هم به سادگی لود شه. دو اینکه عکس با موضوع هر پست معمولا نمیشه پیدا کرد، هر پست حدیثی شامل میشه که پیدا کردن تصویر مرتبط واقعا مشکله.
4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهی
یه جمله کوتاه درباره وبلاگ و در دل این جمله ساعت ها حرف نهفته، حق با شماست.

در کل احساس میکنم تمام جواب هام رنگ و بوی توجیه داشته! تا جایی که بتونم حتما موارد اصلاحی رو انجام میدم.
باز هم تشکر میکنم از وقتی که گذاشتین و نظرات ارزشمندی که به اشتراک گذاشتین
آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون
شنبه 9 اسفند 1393  6:14 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

نقل قول liasam

باسلام وتشکر از شما بابت ایجاد این وبلاگ

یکی از مشخصه های خوب وبلاگتون عنوان و موضوع وبلاگتون و به روز بودنشه

به نظر من :

درسته که موضوع وبلاگ شما سخنان آموزنده امیرالمومنین علی علیه السلام  هست ولی بهتره مابین احادیث از مطالب وعکس نوشته ها هم استفاده کنید که میتونه با توجه به مناسبت های بقیه ائمه هم باشه

مطلب بعدی اینکه قالب وبلاگتون رنگ قرمز فونتش وزمینه سیاه چشما یکم اذیت میکنه( که میتونید برای نشان دادن سمبل وبلاگتون از ایده های

دیگه هم استفاده کنید)

سلام

بسیار ممنونم از وقتی که برای بازدید از وبلاگ و بیان نظرات ارزشمندتون گذاشتید.

این حرف شما واقعا درسته، ما چهارده معصوم عزیز داریم که باید از احادیث این شخصیت های بزرگوار استفاده کنیم، بشخصه بخاطر علاقه بیش از حدم به امیرالمومنین موضوع وبلاگ را انحصار به ایشون کردم و واقعا از سخنان ایشون لذت میبرم.

در کل موافق حرف شمام، انشاالله با توجه به مناسبت ها احادیث دیگر معصومین رو هم قرار میدم.

در مورد اذیت شدن چشم بخاطر همین تمام سعی من این بوده و هست که مطالب در خلاصه ترین حالت ممکن بیان شن، و متن های طولانی شکل نگیرن، البته فونت و فاصله خطوط از هم و سایز نوشته ها رو هم تا جایی که میشه دستکاری میکنم که کمترین اذیت شدن رو در پی داشته باشه..

خیلی لطف کردین دوست راسخونی عزیز

آرزوی سلامتی و موفقیت

شنبه 9 اسفند 1393  6:26 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

نقل قول ghaem72

از قالب دیگری استفاده کنید زیرا خیلی غمگین است

در مطالبتان از عکس استفاده کنید

مطالبی که ادامه مطلب ندارند ادامه مطلب آن را ننویسید

وبلاگ ساده ای دارید

مطلب هایتان زیبا است ولی اگر در هر مطلب حدیث های بیشتری بگذارید بهتر است

اگر آدرس حدیث ها را بنویسید بهتر است

سلام دوست راسخونی عزیز

خیلی ممنونم از نکات ریز و مهمی که بیان کردید

و هم اینکه وقت گذاشتین و وبلاگ رو دیدید و نظرات خودتونو انتقال دادین

در مورد قالب وبلاگ اجازه بدید این قالب بمونه، واقعا علاقه خاصی به این قالب دارم و اون هم فقط بخاطر اولین احساسی بوده که با اولین بار دیدن این قالب به من القا شده، تنها چیزی که در قالب میبینم سفیدی کلمات امیرالمومنین در دل سیاهی وبلاگه...

انتخاب عکس مناسب و مرتبط با هر پست واقعا کار مشکلیه، هم اینکه با توجه به اینکه وبلاگ فاقد تصویر است دوستانی که سرعت کم اینترنت مثل دیال آپ دارند به راحتی و لود کم به راحتی وبلاگ را باز و مطالعه می کنند.

قضیه این ادامه مطلب هم من واقعا نمیدونم به چه صورتیه، یعنی گزینه ای برای حذف ادامه مطلب پیدا نمیکنم، حتما اینو تو بخش مشاوره وبلاگ راسخون مطرح میکنم، البته در پست ها اگر مطلبی دارای ادامه مطلب باشه حتما در متن اشاره میکنم.

ساده بودن وبلاگ یکی از اولین اهداف من بود، البته میتونم بگم ساده اما سنگین ! بعضی از سخنان امام علی مدتها ذهنمو درگیر میکنه و در نهایت هم از فهمش عاجز میمونم

اینکه در هر پست من یک حدیث میذارم بیشتر برمیگرده به این قضیه که با بیشتر گذاشتن احادیث پشت سر هم و با انباشته شدن متن، باعث اذیت شدن چشم میشه.

رفرنس ها تماما به سایت اصلی لینک داده میشه، دید اولیه من به این صورته که وقتی سایتی منبع قرار داده میشه خوب خود سایت به عنوان منبع ذکر میشه، لینک دادن به همین حدیث یعنی باز شدن صفحه ای که عینا همین حدیث را در سایت دیگری ببینید! 

باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتین

برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم

مرسی

شنبه 9 اسفند 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
govhareireza
govhareireza
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 236

1- اگروبلاگ روبرای دل خودتون ایجادکردیدکه هیچ

امااگه براتون اهمیت داره که دیگران هم برای بارهای بعدبازدیدکنند:الف:قالب روعوض کنید.مطمئن باشیدسخنان حضرت علی ع نورخودرابرقلب هاخواهندنشاندپس چه بهترکه زیبایی بصری قرین زیبایی معنوی کلام امام شود.

ب:پیداکردن تصاویرمرتبط بااحادیث امام گرچه سخت ولی درتاثیربسیارکمک کننده خواهدبود.

ج:به شخصه ترجمه مرحوم شهیدی راکه درقالب ادبی است بیشترمی پسندم.بهعنوان پیشنهاد،گوشه چشمی داشته باشد.

و....خدایی که دراین نزدیکیست !

شنبه 9 اسفند 1393  8:06 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

نقل قول govhareireza

1- اگروبلاگ روبرای دل خودتون ایجادکردیدکه هیچ

امااگه براتون اهمیت داره که دیگران هم برای بارهای بعدبازدیدکنند:الف:قالب روعوض کنید.مطمئن باشیدسخنان حضرت علی ع نورخودرابرقلب هاخواهندنشاندپس چه بهترکه زیبایی بصری قرین زیبایی معنوی کلام امام شود.

ب:پیداکردن تصاویرمرتبط بااحادیث امام گرچه سخت ولی درتاثیربسیارکمک کننده خواهدبود.

ج:به شخصه ترجمه مرحوم شهیدی راکه درقالب ادبی است بیشترمی پسندم.بهعنوان پیشنهاد،گوشه چشمی داشته باشد.

سلام دوست عزیز

ممنونم از وقتی که گذاشتین

اولین هدف وبلاگم با این موضوع صرفا شخص خود من بوده و به قول شما برای دل خودم بود، چون اولین کسی که پست های وبلاگ رو میخونه خود منم و واقعا هم تو زندگیم تاثیرگذار بوده، چه بسیار دفعاتی که در موقعیت های مختلف این احادیث به ذهنم می رسیده و در موقعیت های بجا از این احادیث استفاده کردمو در جمع بکار میبردم. 

بنظرم میشه وبلاگتو برای دل خودت راه بندازی و هم طوری باشه که دیگران هم ازش لذت ببرند و استفاده کنند، نظر شما خیلی محترمه، بجا و درست، اما سادگی متن سفید در دل سیاهی وبلاگ هم زیبایی خاص خودش رو داره.

در مورد تصاویر هم حق با شماست، خیلی تاثیر گذار میشه، اما بنظرم با انتخاب تصاویر که با موضوعات متنوع انتخاب تصاویر هم خیلی سخت میشه، موضوعاتی مثل گناه، خساست، حسادت، غرور و... از طرفی انتخاب تصویر یه امر شخصی میشه که ممکنه ذهن خواننده رو به سمت اشتباهی ببره، ببینید برای مثال من یک حدیثی از امام میخوانم و یک برداشت دارم، شما میخونید و برداشت خودتون، من با انتخاب تصاویر ذهن خواننده رو به سمت برداشت شخصیم از سخنان امام میبرم.

اینکه جای تصویر در وبلاگ خالیه انتقاد درستیه، اما بنظرم برای احادیث نیاز به تصویر نداره و میشه محدود کرد به مناسبت های مختلف که میشه مثلا پست تبریک تولد معصومین رو با تصویر تبریک گفت.

ضمن اینکه شما فکر کنید هر پست وبلاگ یک تصویر داشته باشه، واقعا لود این صفحه برای خیلی ها دردسر ساز میشه، با توجه به سرعت اینترنت بسیار پایین.

در مورد ترجمه نهج البلاغه مرحوم شهید خیلی خیلی ازتون ممنونم، به عنوان لینک ثابت سمت راست وبلاگ اضافه کردم.

در کل از پیشنهاد و انتقاد شما تشکر میکنم

وقت گذاشتین و مطالب رو خوندین

براتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم

شنبه 9 اسفند 1393  9:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog omiddeymi1368 zare58 shirdel2 mrezass hossein201273
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

با سلام وبلاگ خوبی دارید دوستان به نکاتی خوبی اشاره کردند برای شما آرزوی موفقیت میکنم در پناه مولا سربلند باشید.

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

یک شنبه 10 اسفند 1393  4:58 PM
تشکرات از این پست
zamin_shenas shirdel2 rasekhoon_weblog mrezass hossein201273
zamin_shenas
zamin_shenas
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

با سلام وبلاگ خوبی دارید دوستان به نکاتی خوبی اشاره کردند برای شما آرزوی موفقیت میکنم در پناه مولا سربلند باشید.

سلام دوست دوست راسخونی عزیز

بله موافقم، دوستان لطف داشتند و به نکات جالبی اشاره داشتند

چند نکته رو در سایت تغییر دادم و یکسری از نکات هم جواب دادم

همچنین من برای شما آرزوی سلامتی، موفقیت و شادی رو دارم

انشاالله که همیشه با جملات زیبای خود "در پناه مولا سربلند باشید" باعث افزایش روحیه دیگران بشید...

با تشکر

یک شنبه 10 اسفند 1393  7:13 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 rasekhoon_weblog mrezass hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها