0

فاطمیون ذکر کوثر سر دهید( امتیاز ویژه): ای مادر ، من عباسم ..............

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

حدیث منتخب از سخنان گهربار حضرت زهرا(س)..

7 قالَتْ علیها السلام : شیعَتُنا مِنْ خِیارِ اءهْلِ الْجَنَّةِ وَكُلُّ مُحِبّینا وَ مَوالى اَوْلیائِنا وَ مُعادى اعْدائِنا وَ الْمُسْلِمُ بِقَلْبِهِ وَ لِسانِهِ لَنا.(بحارالا نوار: ج 68، ص 155، س 20، ضمن ح 11.)

شیعیان و پیروان ما، و همچنین دوستداران اولیاء ما و آنان كه دشمن دشمنان ما باشند، نیز آنهایى كه با قلب و زبان تسلیم ما هستند بهترین افراد بهشتیان خواهند بود.

8 قالَتْ علیها السلام : وَاللّهِ یَابْنَ الْخَطّابِ لَوْلا إ نّى اكْرَهُ انْ یُصیبَ الْبَلاءُ مَنْ لاذَنْبَ لَهُ، لَعَلِمْتَ انّى سَاءُقْسِمُ عَلَى اللّهِ ثُمَّ اجِدُهُ سَریعَ الاْ جابَةِ. 1

حضرت به عمر بن خطّاب فرمود: سوگند به خداوند، اگر نمى ترسیدم كه عذاب الهى بر بى گناهى ، نازل گردد؛ متوجّه مى شدى كه خدا را قسم مى دادم و نفرین مى كردم . و مى دیدى چگونه دعایم سریع مستجاب مى گردید.

شنبه 9 اسفند 1393  5:30 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای
شنبه 9 اسفند 1393  5:31 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) چگونه بود؟(مشارکت در مسائل سیاسی و اجتماعی )

حضرت فاطمه(س) حتی الامکان از ظاهر شدن در انظار عمومی اجتناب می کرد اما این بدان معنی نبود که در مواقع حساس و لازم از انجام وظیفه خود شانه خالی کند.

ابن ابی الحدید از واقدی نقل می کند که پس از جنگ احد فاطمه (س) با گروهی از زنان مدینه از خانه خارج شد و چون چهره مجروح پدرش را دید او را در آغوش گرفت و خون از صورت مبارکش پاک کرد؛ سپس آبی فراهم نمود و خونهای چهره رسول خدا را شست و شمشیر او را پاک کرد.

همچنین می نویسد :زنانی که از مدینه آمده بودند چهارده نفر بودند که زهرا(س) یکی از آنان بود و آب و نان با خود به جبهه برده و در کنار رزمندگان از مجروحین پرستاری می کردند. 

همچنین علی (ع) نقل می کند:ما بهمراه پیامبر (ص) در جریان حفر خندق بودیم که فاطمه (س) با تکه نانی نزد پیامبر (ص) آمد و آن را به خدمت او برد . پیامبر (ص) فرمود : این چیست فاطمه عرض کرد: از نانی است که برای دو فرزندم پختم ، این تکه آن را برای شما آوردم. پیامبر (ص) فرمود: دخترم ! این اولین غذایی است که بعد از سه روز وارد دهان پدرت می شود. 

شنبه 9 اسفند 1393  5:33 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

حدیث منتخب از سخنان گهربار حضرت زهرا(س)

9 قالَتْ علیها السلام : وَاللّهِ، لاكَلَّمْتُكَ ابَدا، وَاللّهِ لاَ دْعُوَنَّ اللّهَ عَلَیْكَ فى كُلِّ صَلوةٍ.2

پس از ماجراى هجوم به خانه حضرت ، خطاب به ابوبكر كرد و فرمود: به خدا سوگند، دیگر با تو سخن نخواهم گفت ، سوگند به خدا، در هر نمازى تو را نفرین خواهم كرد.

10 قالَتْ علیها السلام : إنّى اُشْهِدُاللّهَ وَ مَلائِكَتَهُ، انَّكُما اَسْخَطْتُمانى ، وَ ما رَضیتُمانى ، وَ لَئِنْ لَقیتُ النَبِیَّ لا شْكُوَنَّكُما إلَیْهِ. 3

هنگامى كه ابوبكر و عمر به ملاقات حضرت آمدند فرمود: خدا و ملائكه را گواه مى گیرم كه شما مرا خشمناك كرده و آزرده‌اید، و مرا راضى نكردید، و چنانچه رسول خدا را ملاقات كنم شكایت شما دو نفر را خواهم كرد.

شنبه 9 اسفند 1393  5:34 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) چگونه بود؟(دفاع از حریم ولایت)

از مهمترین و بارزترین قله های زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) دفاع ایشان از حریم ولایت امیرمومنان علی (ع) و خطبه فدکیه آن حضرت است.

که سرانجام آن حضرت در راه دفاع از ولایت مجروح شده، نوزادش محسن(ع) را سقط کرده و به شهادت رسید.

**بسم الله القاصم الجبارین**

شنبه 9 اسفند 1393  5:46 PM
تشکرات از این پست
fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) چگونه بود؟(حجاب و عفاف)

حضرت زهرا(س) الگوى يك بانوى اسلامى است. او حتی خود را بر نامحرم نابینا می پوشاند.

على (ع) می فرماید: نزد پيامبر بوديم و او در منبر بود ٬پرسيد: به من خبر دهيد و بگوئيد چه چيز براى زن از همه چيز بهتر است؟ هر كس سخنى گفت و به نتيجه اى منجر نشد.

مردم درمانده و متفرق شدند. من به نزد فاطمه آمدم و سؤال پيامبر را تكرار كردم.

فاطمه فرمود: بهترين چيز براى زن اين است كه او مردى را نبينند و مردى هم او را نبيند.

شنبه 9 اسفند 1393  5:48 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای

حدیث منتخب از سخنان گهربار حضرت زهرا(س)

11 قالَتْ علیها السلام : لاتُصَلّى عَلَیَّ اُمَّةٌ نَقَضَتْ عَهْدَاللّهِ وَ عَهْدَ ابى رَسُولِ اللّهِ فى امیرالْمُؤ منینَ عَلیّ، وَ ظَلَمُوا لى حَقىّ، وَاءخَذُوا إ رْثى ، وَخَرقُوا صَحیفَتى اللّتى كَتَبها لى ابى بِمُلْكِ فَدَك .4

افرادى كه عهد خدا و پیامبر خدا را درباره امیرالمؤمنین علىّ علیه السلام شكستند، و در حقّ من ظلم كرده و ارثیّه‌ام را گرفتند و نامه پدرم را نسبت به فدك پاره كردند، نباید بر جنازه من نماز بگذارند.

12 قالَتْ علیها السلام : إلَیْكُمْ عَنّى ، فَلا عُذْرَ بَعْدَ غَدیرِكُمْ، وَالاَْمْرُ بعد تقْصیركُمْ، هَلْ تَرَكَ ابى یَوْمَ غَدیرِ خُمّ لاِ حَدٍ عُذْوٌ. 5

خطاب به مهاجرین و انصار كرد و فرمود: از من دور شوید و مرا به حال خود رها كنید، با آن همه بى تفاوتى و سهل انگارى هایتان ، عذرى براى شما باقى نمانده است . آیا پدرم در روز غدیر خم براى كسى جاى عذرى باقى گذاشت ؟

شنبه 9 اسفند 1393  5:49 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry zare58
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به: فاطمیون ذکر کوثر سر دهید( امتیاز ویژه): ای مادر من عباسم ..............

بنام خدا

زیارت حضرت زهرا سلام الله علیها در کتاب اقبال الأعمال ص 623 نقل شده است

السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ نَبِیِّ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ حَبِیبِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَلِیلِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ صَفِیِّ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِینِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ خَلْقِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِیَاءِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ الْبَرِیَّةِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا سَیِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا زَوْجَةَ وَلِیِّ اللَّهِ وَ خَیْرِ خَلْقِهِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ سَیِّدَیْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا أُمَّ الْمُؤْمِنِینَ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصَّادِقَةُ الرَّشِیدَةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْفَاضِلَةُ الزَّکِیَّةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِیَّةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا التَّقِیَّةُ النَّقِیَّةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُحَدَّثَةُ الْعَلِیمَةُ السَّلَامُ‏ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَعْصُومَةُ الْمَظْلُومَةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الطَّاهِرَةُ الْمُطَهَّرَةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَغْصُوبَةُ السَّلَامُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْغَرَّاءُ الزَّهْرَاءُ السَّلَامُ عَلَیْکِ یَا فَاطِمَةُ بِنْتَ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللَّهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکِ یَا مَوْلَاتِی وَ بِنْتَ مَوْلَایَ وَ عَلَى رُوحِکِ وَ بَدَنِکِ أَشْهَدُ أَنَّکِ مَضَیْتِ عَلَى بَیِّنَةٍ مِنْ رَبِّکِ وَ أَنَّ مَنْ سَرَّکِ فَقَدْ سَرَّ اللَّهَ وَ مَنْ جَفَاکِ فَقَدْ جَفَا رَسُولَ اللَّهِ ص وَ مَنْ آذَاکِ فَقَدْ آذَى رَسُولَ اللَّهِ وَ مَنْ وَصَلَکِ فَقَدْ وَصَلَ رَسُولَ اللَّهِ وَ مَنْ قَطَعَکِ فَقَدْ قَطَعَ رَسُولَ اللَّهِ لِأَنَّکِ بَضْعَةٌ مِنْهُ وَ رُوحُهُ الَّتِی بَیْنَ جَنْبَیْهِ کَمَا قَالَ عَلَیْهِ أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ أَکْمَلُ السَّلَامِ أُشْهِدُ اللَّهَ وَ مَلَائِکَتَهُ أَنِّی وَلِیٌّ لِمَنْ وَالَاکِ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکِ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکِ أَنَا یَا مَوْلَاتِی بِکِ وَ بِأَبِیکِ وَ بَعْلِکِ وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ وُلْدِکِ مُوقِنٌ وَ بِوَلَایَتِهِمْ مُؤْمِنٌ وَ لِطَاعَتِهِمْ مُلْتَزِمٌ أَشْهَدُ أَنَّ الدِّینَ دِینُهُمْ الْحُکْمَ حُکْمُهُمْ وَ هُمْ قَدْ بَلَّغُوا عَنِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ دَعَوْا إِلَى سَبِیلِ اللَّهِ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ لَا تَأْخُذُهُمْ فِی اللَّهِ لَوْمَةُ لَائِمٍ وَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکِ وَ عَلَى أَبِیکِ وَ بَعْلِکِ وَ ذُرِّیَّتِکِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِینَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ صَلِّ عَلَى الْبَتُولِ الطَّاهِرَةِ الصِّدِّیقَةِ الْمَعْصُومَةِ التَّقِیَّةِ النَّقِیَّةِ الرَّضِیَّةِ الْمَرْضِیَّةِ الزَّکِیَّةِ الرَّشِیدَةِ الْمَظْلُومَةِ الْمَقْهُورَةِ الْمَغْصُوبَةِ حَقُّهَا الْمَمْنُوعَةِ إِرْثُهَا الْمَکْسُورِ ضِلْعُهَا الْمَظْلُومِ بَعْلُهَا الْمَقْتُولِ وَلَدُهَا فَاطِمَةَ بِنْتِ رَسُولِ اللَّهِ وَ بَضْعَةِ لَحْمِهِ وَ صَمِیمِ قَلْبِهِ وَ فِلْذَةِ کَبِدِهِ وَ النُّخْبَةِ مِنْکَ لَهُ وَ التُّحْفَةِ خَصَصْتَ بِهَا وَصِیَّهُ وَ حَبِیبَةِ الْمُصْطَفَى وَ قَرِینَةِ الْمُرْتَضَى وَ سَیِّدَةِ النِّسَاءِ وَ مُبَشَّرَةِ الْأَوْلِیَاءِ حَلِیفَةِ الْوَرَعِ وَ الزُّهْدِ وَ تُفَّاحَةِ الْفِرْدَوْسِ وَ الْخُلْدِ الَّتِی شَرَّفْتَ مَوْلِدَهَا بِنِسَاءِ الْجَنَّةِ وَ سَلَلْتَ مِنْهَا أَنْوَارَ الْأَئِمَّةِ وَ أَرْخَیْتَ دُونَهَا حِجَابَ النُّبُوَّةِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیْهَا صَلَاةً تَزِیدُ فِی مَحَلِّهَا عِنْدَکَ وَ شَرَفِهَا لَدَیْکَ وَ مَنْزِلَتِهَا مِنْ رِضَاکَ وَ بَلِّغْهَا مِنَّا تَحِیَّةً وَ سَلَاماً وَ آتِنَا مِنْ لَدُنْکَ فِی حُبِّهَا فَضْلًا وَ إِحْسَاناً وَ رَحْمَةً وَ غُفْرَاناً إِنَّکَ ذُو الْعَفْوِ الْکَرِیمِ ثُمَّ تُصَلِّی صَلَاةَ الزِّیَارَة.

شنبه 9 اسفند 1393  6:03 PM
تشکرات از این پست
liasam taha25 fatemexry zare58
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به: فاطمیون ذکر کوثر سر دهید( امتیاز ویژه): ای مادر من عباسم ..............

سلام. ببخشید من فقط یه سؤال داشتم: عنوان تاپیک به چه صورت باید خونده بشه؟؟

ای مادر! من عباسم.    یا     ای مادرِ من، عباسم!

در این خصوص اگه یه توضیحی بدین، ممنون میشم. چون هیچکدوم از این دو جمله، از نظر من، واضح و مرتبط نیست!!! باز هم عذر میخوام ازتون.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 9 اسفند 1393  6:32 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 fatemexry taha25 zare58
taha25
taha25
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1411

تذکر

با سلام و تشکر از عزیزانی که در این طرح شرکت کرده اند و مطالب خوب ارسال نموده اند ولی متاسفانه به موضوع طرح مرتبط نیست

عزیزان شرکت کننده تاپیکهای دست نوشت خود را فقط با موضوع

درد دل حضرت عباس با مادر خود و زبانحال حضرت فاطمه (س) از زبان حضرت عباس

ارسال نمایند

به مطالب غیر از موضوع فوق امتیاز تعلق نخواهد گرفت

شنبه 9 اسفند 1393  6:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam fatemexry zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای
شنبه 9 اسفند 1393  6:51 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 taha25 fatemexry zare58
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

مادر من فاطمه جان اکنون که به خواست خداوند متعال شما به خواسته ات که همانا ملحق شدن هرچه سریعتر به پدر گرامیت ، اشرف مخلوقات جهان جضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بود، رسیدی مطمئن باش که من که بخودم اجازه ندادم تو را مادر خطاب کنم ، چرا که تو مادر مولا و آقا و سروران من سروران اهل بهشت حسنین بودی ، بتو قول میدهم به دستور شما و پدرم امیرالمومنین حضرت علی (ع) که فرمودید هرچه تو کردی و امام حسن (ع) و امام حسین(ع) ، تا آخرین نفس و آخرین قطره خونی که در بدن دارم دست از حمایت و حفاظت و جان فشانی در راه آنان بر نخواهم داشت.

شنبه 9 اسفند 1393  7:49 PM
تشکرات از این پست
taha25 fatemexry liasam omiddeymi1368 zare58
zinab84
zinab84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 658

مردک پست که روزی نمک حیدرخورد،

نعره زد برسرمادر به غرورم بر خورد،
ایستادم به نوک پنجه ی پا اماحیف،
دستش از روی سرم رد شد و برمادر خورد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم
اَللّهُمَ عَجّـــِلْ لِــــوَلیــِکَ الْـــفــَـرَج بـِحقِّ زیـنب کبـری(س) 

یک شنبه 10 اسفند 1393  4:35 PM
تشکرات از این پست
taha25 omiddeymi1368 liasam zare58
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

پاسخ به: فاطمیون ذکر کوثر سر دهید( امتیاز ویژه):  ای مادر من عباسم ..............

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

یک شنبه 10 اسفند 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
taha25 omiddeymi1368 liasam
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

پاسخ به: فاطمیون ذکر کوثر سر دهید( امتیاز ویژه): ای مادر ، من عباسم ..............

زبان حال قمر بنی هاشم:

مادر جان کاش بودم در کوچه ها تا دست دشمن خدا را آنچنان می شکستم که دیگر بالا نیاید.

یا صاحب الزمان علیه السلام

دوشنبه 18 اسفند 1393  4:38 PM
تشکرات از این پست
taha25
دسترسی سریع به انجمن ها