مواد لازم برای یک پرس:
گوشت بره گوسفندی 210 گرم
پیاز چرخ شده 40 گرم
زعفران آسیاب شده کمی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
در کل برای تهیه کباب کوبیده، 20 درصد پیاز و 80 درصد گوشت لازم است.
ابتدا گوشت بره را با چرخ دنده درشت، سپس چرخ دنده ریز چرخ می کنیم.
بعد پیاز را چرخ می کنیم و همراه با نمک و گوشت به مدت نیم ساعت ورز می دهیم.
به هر سیخ کباب، کمی زعفران اضافه می کنیم.
سپس گوشت های آماده شده را به سیخ کشیده و روی شعله گازهای مخصوص کباب پزی می گذاریم.
هر چند ثانیه سیخ ها را می چرخانیم تا کاملا بپزند.
سیخ ها ی کباب را همراه با گوجه کبابی، ریحان، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو می نماییم.
منبع : ماهنامه دنیای تغذیه - 78