موانع تزكيه
موانع تزكيه .
((كـسانى كه عهد خدا و سوگندهاى خود را به بهايى اندك مى فروشند , در آخرت نصيبى ندارند وخـدا در قـيـامـت بـا آنان سخن نمى گويد و به ايشان نمى نگرد و آنان را پاك و تزكيه نمى كند و برايشان عذابى درد آور است )).
ـ پيامبر خدا(ص ) : سه نفرند كه خداوند در روز قيامت با آنان سخن نمى گويد و نگاهشان نمى كند و آنـان را پـاك و تـزكـيـه نمى نمايد و عذابى دردآور دارند : پيرمرد زناكار , پادشاه ستمكار و فقير متكبر.
ـ امـام صـادق (ع ) : سـه كـس انـد كـه خـداونـد در روز رسـتـاخـيـز بـا آنان سخن نمى گويد و نگاهشان نمى كند و پاكشان نمى كند و آنان را عذابى دردناك است : كسى كه موهاى سپيد خود را بكند ,كسى كه خودارضايى كند و كسى كه لواط دهد.
ـ پـيـامـبـر خـدا(ص ) : سـه گـروهـنـد كـه خـداونـد در روز قيامت با آنان سخن نمى گويد و پـاكـشـان نـمى كند و برايشان عذابى دردناك است : مردى كه با پيشوايى بيعت كند و بيعتش جز براى دنيانباشد , به طورى كه اگر او را چيزى از دنيا بدهد بر بيعت خود وفادار ماند و اگر ندهد وفـادارنـمـانـد ومردى كه بعد از عصر كالايى را بفروشد و قسم بخورد كه آن را به فلان و بهمان مبلغ خريده است و خريدار هم قبول كند و كالا را بگيرد , در حالى كه فروشنده دروغ گفته باشد ومـردى كـه در صـحـرا (چـاه ) آبـى داشـتـه باشد و اجازه ندهد مسافران و رهگذران از مازاد آن آب استفاده كنند.
ـ امام صادق (ع ) : سه نفرند كه خداوند در روز قيامت با آنان سخن نمى گويد و پاكشان نمى سازد و برايشان عذابى دردآور است : پيرمرد زناكار , مرد بى غيرت و زنى كه به شوهرش خيانت كند.
ـ پـيـامـبـر خـدا(ص ) : سـه كـس انـد كـه خـداونـد در روز قـيـامـت با آنان سخن نمى گويد و نـگاهشان نمى كند و عذابى دردناك دارند : عالمى كه علم خود را وسيله كسب ريزه هاى دنيا قرار دهد وكسى كه , به وسيله شبهات , حرامها را حلال كند و كسى كه با زن همسايه خود زنا كند.
ـ سه نفرند كه خداوند در روز رستاخيز به آنها نمى نگرد و پاكشان نمى كند و عذابى دردآور دارند : كـسى كه از روى تكبر دامن كشان راه رود و كسى كه از كالاى خود به دروغ تبليغ و تعريف كند و كسى كه در روى تو اظهاردوستى نمايد و پشت سرت دلش آكنده از مكر باشد.
چهارشنبه 6 اسفند 1393 2:41 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh