شکر 4 لیوان . سرکه انگور 1/2 لیوان . آب جوش 3 لیوان . نعنا تازه 5 شاخه
طرز تهیه : شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و رنگ شکر طلایی شود ( آب اضافه نکنید و شکر را هم نزنید ، پس از ذوب شدن شکر قابلمه را به صورت دورانی تکان دهید تا شکر جابجا شود ) ، در این مرحله اب جوش را کم کم اضافه کنید.
پس از اینکه شیره به جوش امد شاخه های نعنا را اضافه کنید و پس از اینکه شربت غلیظ شد شاخه های نعنا را خارج کنید و سرکه را اضافه نمایید ، اجازه دهید شیره چند جوش بزند سپس از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد داخل شیشه بریزید.