0

چند تا طرح خوب برای راسخون

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

چند تا طرح خوب برای راسخون

عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مسئولان راسخون.چند تا طرح خوب و زیبا و سرگرم کننده داریم برای راسخون

متاسفانه طرح اولم که دادم به عنوان مسابقه طرح برترکه پس از دوماه منحل و کنسل شد.

دوتا طرح یکی با عنوان طرح کتابت راسخون و یکی جدید در راستای 20 میلیون حافظ قرآن کریم به عنوان کلام الهی دادم که هنوز استقبال خوبی نشده.

ولی طرح سوژه هفته خوشبختانه بهتر شد.

دوتا طرح دیگه هم دارم که الان اعلام میکنم اگه خوب نشد رخت بر میبندم اصن از راسخون میرم.

1-طرح بن بست راسخون: به این شیوه که هر کسی در تالار زنگ تفریح یا شخصیتها  یک تایپک بهش اختصاص داده میشه و پلاک بندی میشه البته کسانی که خودشون درخواست بدهند.دوستان خوبم تو این انجمن هر کدوم از کاربرا میتونن یه خونه داشته باشن که خونه ها پلاک بندی میشه .میتونید عکس های شخصی یا مورد علاقتون رو بزارید به جای مهمونی تو پروفایل ازین به بعد به خونه ی شخصی.کاربرا میریم و مهمونی رو اونجا میگیریم .تبریکات مناسبتی مثل تولد ازدواج و غیره رو میتونید به منزل دوستاتون ارسال کنید.

2-طرح چهره شناسی:(اینو با موافقت مسئولین امر در انجمن شخصیتها و با ایجاد یک زیر تالار به عنوان شخصیتهای راسخون انجام میدیم)

داستان از اين قراره كه يكي رو مدّ نظر قرار مي ديم و بچه ها سعي مي كنن قيافه ي اون شخص رو حدس بزنن. مدل مو، رنگ چشم، قد و ... . 

بعد از يه هفته اون شخص ميگه كه كي نظرش نزديك تر بوده به قيافه كسي كه انتخاب شده.

3-

قرار هم نيست به كسي بی احترامی بشه.

سه شنبه 5 اسفند 1393  2:35 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh emamedavazdah omiddeymi1368 farhad6067 kordabadi ravabet_rasekhoon mty1378
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:چند تا طرح خوب برای راسخون

سلام

طرح ها جالبه ولی کار میبره تا لوث نشه

موفق باشی

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 22 اسفند 1393  1:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farhad6067 kordabadi ravabet_rasekhoon mty1378
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:چند تا طرح خوب برای راسخون

طرح های خوبی اند

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 19 آبان 1394  12:04 PM
تشکرات از این پست
mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها