سیب زمینی 2 عدد . هویج 2 عدد . کدو حلوایی خرد شده 1 لیوان . چغندر خرد شده 1 لیوان
پیاز 2 عدد . سیر 5 حبه . گوجه فرنگی متوسط 2 عدد . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه چند برگ . روغن زیتون یا روغن مایع 5 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه : هویج ، سیب زمینی ، کدو حلوایی و چغندر را به تکه های کوچک و یک اندازه خرد کنید و با سیر ، نصف روغن زیتون و مقداری نمک مخلوط نمایید و داخل سینی فر بریزید و پخش کنید ، سینی را داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا سبزیجات کباب شوند.
پیاز را به تکه های کوچک خرد کنیدو بهمراه باقی مانده روغن زیتون داخل قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک شود ، گوجه فرنگی ها راپوست بگیرید و خرد کنید سپس به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید ، در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید ، پس از اینکه سس جوشید و غلیظ شد برگ اسفناج خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا برگ اسفناج نرم شود سپس سبزیجات کبابی را به سس اضافه نمایید ، در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه اجازه دهید خوراک با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج ، نان ، ماست و … سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از سبزیجات دیگری مانند کرفس هم استفاده کنید ، همچنین میتوانید به جای اسفناج از سبزیجات دیگری استفاده کنید.