برنج قهوه ای 1 لیوان . سیر 2 حبه . پیاز 1 عدد . فلفل دلمه ای 1 عدد . خیار 1 عدد
زیره سیاه 2 قاشق چایخوری . پونه کوهی 1 قاشق چایخوری . لوبیا پخته 1 لیوان
ذرت پخته 1 لیوان . سس سویا 2 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : برنج را داخل قابلمه بریزید و 2 لیوان آب اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهیدبرنج بپزد ( میتوانید از برنج سفید هم استفاده کنید ، نوع پخت برنج بسته به نوع برنج متفاوت است ).
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، لوبیای پخته ، ذرت پخته ، سس سویا ، زیره سبز ، پونه کوهی ، رب گوجه فرنگی و مقداری فلفل اضافه کنید.
با حرارت متوسط 5 دقیقه مواد را هم بزنید و تفت دهید سپس برنج پخته را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
مواد را داخل نان پیتا یا نان لواش بریزید و روی آن تکه ای خیار قرار دهید و سرو کنید ؛ میتوانید در کنار این ساندویچ از از زیتون ، سالاد شیرازی و … استفاده کنید.