0

ذوب مس

hadikousha
hadikousha
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1358

ذوب مس

مکث قبل از زدن پنالتی خطاست/ ابراهیم‌زاده: صحبت‌های مرفاوی به خودش مربوط است

مکث قبل از زدن پنالتی خطاست/ ابراهیم‌زاده: صحبت‌های مرفاوی به خودش مربوط است

ورزش > لیگ برتر  - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از کسب پیروزی برابر مس در پاسخ به اظهارات صمد مرفاوی تنها گفت:« صحبت‌های صمد مرفاوی به خودش مربوط است و نمی‌توانم درباره موضع‌گیری دیگران صحبت کنم.»

منصور ابراهیم‌زاده در نشست خبری پس از بازی اظهار گفت:« با توجه به این که تیم‌های اول و سوم جدول رده‌بندی با هم بازی می‌کردند، پیش‌بینی می‌کردیم شاهد بازی بسیار جذابی باشیم. مس تیمی است که با تمام وجود توانسته به رکورد 15 هفته شکست‌ناپذیری دست یابد. از همین رو آن‌ها در این بازی سعی داشتند اولین تفکرشان که تداوم این رکورد و شکست نخوردن بود دنبال کنند. به هر حال روند بازی به نفع تیم ما بود تا لحظه‌ای که ضربه پنالتی به نفع تیم مس اعلام شد. پس از ضربه پنالتی هم چند موقعیت خوب در اختیار داشتیم که نهایتا توانستیم روی روند طبیعی بازی گل برتری را به ثمر برسانیم.»

سرمربی ذوب آهن در پاسخ به اظهارات صمد مرفاوی ادامه می دهد:« صحبت‌های مرفاوی به خودش مربوط است. من نمی‌توانم درباره‌ی موضع‌گیری دیگران صحبتی بکنم. روی صحنه پنالتی آن چیزی را که ما اطلاع داشتیم، این بود که اگر بازیکنی قبل از زدن ضربه پنالتی مکث کند داور می‌تواند یا اخطار دهد و یا ضربه را تکرار کند و یا به دلیل ارتکاب اشتباه، یک خطای دو ضرب به نفع تیم دریافت کننده پنالتی اعلام کند. با توجه به اینکه شش بازیکن دو اخطاره در زمین حضور داشتند و هفته آینده بازی بسیار حساسی برابر استقلال پیش رو داریم، به داخل زمین مسابقه رفتم و بازیکنان را از اعتراض به داوری منع کردم. کادر فنی تیم مس حتی در حین مسابقه هم به نشانه اعتراض به داخل زمین مسابقه رفت. نمی‌دانم موقعیت گل خلعتبری ارتباطی به مسائل داوری داشت.»

ابراهیم زاده پیرامون عملکرد سعید بخشی‌زاده داور این مسابقه گفت:« بخشی‌زاده مدت‌هاست داوری می‌کند اما نمی‌داند در چنین صحنه‌هایی چه تصمیمی اتخاذ کند و این جای بحث دارد.»

اللهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 28 آذر 1389  8:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها