0

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

 
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

حال که به فوائد لوبیا سبز در سلامتی پی بردید در ادامه به آموزش یک غذای لذیذ و بسیار ساده با لوبیا سبز می پردازیم . برای طبخ ساده این غذا کافیست لوبیا ، هویج ، سیب زمینی ، مغز گردو و پیاز را در اسلایسر آکاالکتریک در مدت چند ثانیه خرد کرده و بقیه مواد را به آن افزوده و مایع را در تابه سرخ کنید .


 کوکوی لوبیا سبز ,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز ,روش تهیه کوکوی لوبیا سبز ,[categoriy]

کوکوی لوبیا سبز ,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز ,روش تهیه کوکوی لوبیا سبز ,طرز پخت کوکوی لوبیا سبز ,آموزش پخت کوکوی لوبیا سبز ,مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز ,کوکوی لوبیا سبز خوشمزه ,دستور پخت کوکوی لوبیا سبز ,زمان پخت کوکوی لوبیا سبز ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع کوکو

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 4 نفر لوبیا سبز خرد شده                                                  400 گرم هویچ خرد شده                                    100 گرم ( 2 عدد متوسط ) سیب زمینی خرد شده                                            1 عدد متوسطتخم مرغ                                                      - 2 – 3 عدد مغز گردو                                          نصف استکان ( خرد شده ) زعفران دم کرده                                            1 قاشق غذا خوری پیاز داغ                                                  1 قاشق غذا خوری شیر                                                     1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر                                            ½ قاشق چای خوری زرد چوبه ، نمک ، فلفل                                          به مقدار لازم روش تهیه : لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید . هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید . لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید ) بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند . در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید . سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند . در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافی است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید . بعد از مخلوط شدن مواد ، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود در یک تابه نچسب ، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلیمتر بپوشاند . حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود ، مایه کوکو را داخل تابه بریزید ، روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا  کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود . بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود . و بعد کوکو را به شکل مورد نظر برش بزنید و سرو کنید . نکته : کوکوی لوبیا سبز یکی از مجلسی ترین غذاهای خودمانی !!! شهر تبریز است . البته در سایر شهر ها و استان های کشور نیز سبک های مختلفی از این کوکو تهیه میشود ولی این روش معمول ترین روش تهیه کوکوی لوبیا سبز است . معمولا در اکثر مهمانی های خانوادگی در شهر تبریز به عنوان پیش غذا ، کنار سوپ که جزو لاینفک سفره تبریزی است ، این کوکو نیز سرو میشود . ولی در حالت عادی این غذا به عنوان وعده شام بسیار مناسب است . نوع دیگری از کوکوی لوبیا سبز نیز طبخ میشود که با استفاده از گوشت چرخ کرده ، کوکو به صورت دو رو و دو رنگ تهیه میشود .معمولا ارتفاع این کوکو ( بسته به حجم مواد و سایز تابه ) طوری تنظیم میشود که حدود 3 - 4 سانتیمتر باشد . میتوانید داخل مایه کوکو از مقداری قارچ تفت داده شده نیز استفاده کنید . به دو روش میتوانید از سیب زمینی داخل این کوکو استفاده کنید . یکی همین روشی که در بالا اشاره شد و روش دیگر به این صورت است که سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن همراه کمی زرد چوبه سرخ کنید و  وقتی مایه کوکو را داخل تابه ریختید ، کمی که سفت شد قبل از اینکه درب تابه را ببندید ، سیب زمینی های سرخ شده را روی مایه کوکو بریزید و با کف کفگیر به آرامی فشار دهید تا سیب زمینی ها داخل مایه قرار بگیریند. و بعد ادامه مراحل را طبق همان روش اول طی کنید . کوکوی پخته شده با این روش در نهایت ظاهر زیبا تری خواهد داشت ولی تغییر چندانی در طعم کوکو ایجاد نخواهد شد .

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 4 نفر
لوبیا سبز خرد شده                                                  400 گرم
هویچ خرد شده                                    100 گرم ( 2 عدد متوسط )
سیب زمینی خرد شده                                            1 عدد متوسط
تخم مرغ                                                      - 2 – 3 عدد
مغز گردو                                          نصف استکان ( خرد شده )
زعفران دم کرده                                            1 قاشق غذا خوری
پیاز داغ                                                  1 قاشق غذا خوری
شیر                                                     1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر                                            ½ قاشق چای خوری
زرد چوبه ، نمک ، فلفل                                          به مقدار لازم


طرز تهیه :
لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید .
هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید .
لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید ) بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند . در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید .
سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند . در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافی است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید .
بعد از مخلوط شدن مواد ، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود
در یک تابه نچسب ، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلیمتر بپوشاند . حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود ، مایه کوکو را داخل تابه بریزید ، روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا  کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود . بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود .
و بعد کوکو را به شکل مورد نظر برش بزنید و سرو کنید .

نکته :
کوکوی لوبیا سبز یکی از مجلسی ترین غذاهای خودمانی !!! شهر تبریز است . البته در سایر شهر ها و استان های کشور نیز سبک های مختلفی از این کوکو تهیه میشود ولی این روش معمول ترین روش تهیه کوکوی لوبیا سبز است . معمولا در اکثر مهمانی های خانوادگی در شهر تبریز به عنوان پیش غذا ، کنار سوپ که جزو لاینفک سفره تبریزی است ، این کوکو نیز سرو میشود .

ولی در حالت عادی این غذا به عنوان وعده شام بسیار مناسب است .
نوع دیگری از کوکوی لوبیا سبز نیز طبخ میشود که با استفاده از گوشت چرخ کرده ، کوکو به صورت دو رو و دو رنگ تهیه میشود .

معمولا ارتفاع این کوکو ( بسته به حجم مواد و سایز تابه ) طوری تنظیم میشود که حدود 3 - 4 سانتیمتر باشد .
میتوانید داخل مایه کوکو از مقداری قارچ تفت داده شده نیز استفاده کنید .

به دو روش میتوانید از سیب زمینی داخل این کوکو استفاده کنید . یکی همین روشی که در بالا اشاره شد و روش دیگر به این صورت است که سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن همراه کمی زرد چوبه سرخ کنید و  وقتی مایه کوکو را داخل تابه ریختید ، کمی که سفت شد قبل از اینکه درب تابه را ببندید ، سیب زمینی های سرخ شده را روی مایه کوکو بریزید و با کف کفگیر به آرامی فشار دهید تا سیب زمینی ها داخل مایه قرار بگیریند. و بعد ادامه مراحل را طبق همان روش اول طی کنید . کوکوی پخته شده با این روش در نهایت ظاهر زیبا تری خواهد داشت ولی تغییر چندانی در طعم کوکو ایجاد نخواهد شد

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

شنبه 2 اسفند 1393  2:14 PM
تشکرات از این پست
nargesza
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:کوکوی لوبیا سبز تبریزی

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

مواد لازم براي 4 نفر

 

لوبيا سبز خرد شده -------------------------- 400 گرم

هويچ خرد شده ------------------------------ 100 گرم ( 2 عدد متوسط )

سيب زميني خرد شده ---------------------- 1 عدد متوسط 

تخم مرغ ------------------------------------- 2 – 3 عدد

مغز گردو -------------------------------------- نصف استكان ( خرد شده )

زعفران دم كرده ------------------------------ 1 قاشق غذا خوري

پياز داغ --------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

شير ------------------------------------------ 1 قاشق غذا خوري

بكينگ پودر ----------------------------------- ½ قاشق چاي خوري

زرد چوبه ، نمك ، فلفل ----------------------- به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

لوبيا سبز را بعد از پاك كردن و شستن ، كاملا خشك كنيد و به اندازه هاي يك سانتي متري خرد كنيد .

هويچ  و سيب زميني را پوست بگيريد و نصف اندازه لوبيا خرد كنيد .

 

لوبيا را با يك ليوان آب و يك قاشق چاي خوري مخلوط نمك و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه كنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت كنيد كه حرارت زير مواد به حدي نباشد كه آب آن كشيده شود و مجبور به اضافه كردن آب شويد )

بعد از 10 دقيقه، سيب زميني نگيني خرد شده را نيز اضافه كنيد و بعد از 5 دقيقه حرارت زير مواد را خاموش كنيد و صبر كنيد مواد كمي سرد شوند .

در يك كاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بكشنيد ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند ، بعد بكينگ پودر ، پياز داغ ، ادويه مورد نظر ، شير ، مغز گردو و زعفران را اضافه كنيد و مواد را كاملا با هم مخلوط كنيد .

 

سبزيجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد . توجه كنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد كه مواد را له كند . در حدي كه مواد كاملا با هم مخلوط شوند كافي است . بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس كرديد مايه كوكو غلظت لازم را ندارد يك عدد تخم مرغ باقيمانده را نيز به مواد اضافه كنيد .

بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه كوكو را به مدت 10- 15 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا مزه دار و كمي سفت شود .

 

در يك تابه نچسب ، به اندازه اي روغن بريزيد كه تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 ميليمتر بپوشاند . حرارت را كمي بالا ببريد تا روغن داغ شود ، مايه كوكو را داخل تابه بريزيد ، روي آن را كاملا صاف كنيد و صبر كنيد تا  كوكو كمي ببندد و بعد درب تابه را ببنديد و با حرارت ملايم 30 دقيقه زمان دهيد تا كوكو كاملا مغز پخت شود و يك روي آن طلايي شود . بعد كوكو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم طلايي شود .

 

و بعد كوكو را به شكل مورد نظر برش بزنيد و سرو كنيد .

 

نكته :

 

كوكوي لوبيا سبز يكي از مجلسي ترين غذاهاي خودماني !!! شهر تبريز است . البته در ساير شهر ها و استان هاي كشور نيز سبك هاي مختلفي از اين كوكو تهيه ميشود ولي اين روش معمول ترين روش تهيه كوكوي لوبيا سبز است . معمولا در اكثر مهماني هاي خانوادگي در شهر تبريز به عنوان پيش غذا ، كنار سوپ كه جزو لاينفك سفره تبريزي است ، اين كوكو نيز سرو ميشود .

ولي در حالت عادي اين غذا به عنوان وعده شام بسيار مناسب است .

نوع دیگری از کوکوی لوبیا سبز نیز طبخ میشود که با استفاده از گوشت چرخ کرده ، کوکو به صورت دو رو و دو رنگ تهیه میشود .

معمولا ارتفاع اين كوكو ( بسته به حجم مواد و سايز تابه ) طوري تنظيم ميشود كه حدود 3 - 4 سانتيمتر باشد .

 

ميتوانيد داخل مايه كوكو از مقداري قارچ تفت داده شده نيز استفاده كنيد .

 

به دو روش ميتوانيد از سيب زميني داخل اين كوكو استفاده كنيد . يكي همين روشي كه در بالا اشاره شد و روش ديگر به اين صورت است كه سيب زميني هاي خرد شده را داخل روغن همراه كمي زرد چوبه سرخ كنيد و  وقتي مايه كوكو را داخل تابه ريختيد ، كمي كه سفت شد قبل از اينكه درب تابه را ببنديد ، سيب زميني هاي سرخ شده را روي مايه كوكو بريزيد و با كف كفگير به آرامي فشار دهيد تا سيب زميني ها داخل مايه قرار بگيريند. و بعد ادامه مراحل را طبق همان روش اول طي كنيد .

كوكوي پخته شده با اين روش در نهايت ظاهر زيبا تري خواهد داشت ولي تغيير چنداني در طعم كوكو ايجاد نخواهد شد .

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 4 اردیبهشت 1394  12:41 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها