0

پلو نخود فرنگی با گوشت

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

پلو نخود فرنگی با گوشت

گوشت خورشتی 300 گرم  .  نخود سبز 1 لیوان  .  سیر 3 حبه  .  پیاز 2 عدد

برنج 3 لیوان  .  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  نمک و روغن مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و به همراه مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ؛ گوشت های خورشتی را به اندازه های کوچک خرد کنید ( کمی بیشتر از یک بند انگشت خرد کنید ).

 

گوشت های خرد شده را به سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 2 لیوان آب و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت به ارامی بپزد و آب اضافی اش تبخیر شود.

برنج را 30 دقیقه در مقداری اب ولرم خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود سپس با آب سرد آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

 

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ، مقداری برنج داخل قابلمه بریزید سپس مقداری مخلوط گوشتی و نخود فرنگی را روی برنج بریزید ، به همین صورت 2 – 3 لایه برنج و مایه گوشتی و نخود فرنگی داخل قابلمه بریزید.

 

حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کنید سپس حرارت را کم کنید و نصف لیوان مخلوط آب و روغن را روی برنج بدهید ، دم کنی را روی برنج قرار دهید تا برنج دم بکشد ، پس از پخت برنج را با چنگال کمی مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.

شنبه 2 اسفند 1393  9:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها