0

مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

بنام خدا

مواردی برای اینکه جوانان ورزش نکنند:

1- وقت ندارم.

2- ورزش کردن خسته کننده است.

3- من نتیجه ای از ورزش کردن نگرفته و نمی گیرم.

4- هزینه ورزش کردن و باشگاه ها گران است.

5- انگیزه ای برای ورزش کردن ندارم.

6- ورزش گاهی به بدن صدمه می زند.

7- اراده ادامه ورزش کردن ندارم. شروع می کنم و بعد از مدتی ورزش را رها می کنم.

8- از چند زوز آینده شروع می کنم.

9- من خیلی چاق یا لاغر هستم.

10- من نمی دانم چطور ورزش کنم.

11- ورزش مرا بیش از حد خسته می کند.

12- ورزش مرا گرسنه می کند.

و..............

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 shayesteh2000 siryahya
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

از بس ملت گرفتار پول درآوردنن، ک دیگه وقت نمیکنن ب ورزش برسن خبـــ

کسی ک دو شیفت کار کنه از وقتش نمیزنه واس ورزش ک! ترجیح میده بیشتر استراحت کنه...

ی سریم ک کلا انگیزه ندارن...

درکل میشه گفت تو کشور ما واس ورزش کردن ( فوائد ورزش کردن و عواقب کم تحرکی ) درست فرهنگ سازی نشده! بایست ازبالا اصلاح بشه...

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:58 PM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 shayesteh2000 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

میگن مشغله کاری. البته باید ببینیم هرکسی ورزشو چطوری معنی می کنه. بعضی ها ورزش رو خیلی بزرگ می بینن ورزش در حد تیم ملی. اینکه حتماً بری باشگاه آموزش ببینی، تمرین کنی و مسابقه بدی. ولی بعضی ها هم همین پیاده روی ساده رو ورزش می دونن.

تو دسته اول بعضی ها موفق می شن به خواستشون برسن ولی بعضی های دیگه چون به این خواسته نمی رسن از ورزش های ساده و کم خرج و بهتره بگم بی خرج، هم استفاده نمی کنن.

ولی تو دسته دوم از هر فرصتی برای ورزش استفاده می کنن. حتی پیاده روی ساده.

البته یه ورزش داریم و یه نرمش. به نظرم نرمش سبک تره و برای گرم کردن بدن به کار میره و ورزش کمی سنگین تره و بعد از گرم شدن بدن به کار میره. البته بعد از ورزش های سنگین توصیه میشه نرمش داشته باشیم تا بدن یک دفعه سرد نشه.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:39 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

وقتی ما دبستان زنگ ورزش داشتیم بیشتر بازی های بچه گانه می کردیم ورزش خاصی نمی کردیم چون معلم ورزش نداشتیم. وقتی رفتیم راهنمایی معلم ورزش داشتیم و تیمی بازی می کردیم. بیشتر والیبال و تنیس. کم کم بدمینتون و بسکتبال هم اضافه شد. خیلی کم. فقط در حد همون کلاس نه حرفه ای. خُب تو شهر های کوچیک انقدر امکانات نیست. ولی الآن باشگاه هست و .... .

شاید یکی از علل عدم رغبت جوانان به ورزش همین نبود امکاناته. وقتی امکانات نباشه کم کم رغبت و علاقه هم از بین میره. میگن فوتبالیست های حرفه ای از زمین خاکی شروع کردن ولی واقعاً هم همینطوره؟

البته علاقه خالی کافی نیست. کمی هم تلاش لازمه. و البته سرنوشت که خودمون می تونیم تغییرش بدیم.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:41 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

به نظرم پیاده روی آسون ترین ورزشه.

بعضی ها برای ورزش و پیاده روی روشهایی خاصی دارن. بعضی شون همین راه رفتن تو منزل و کارکردن رو نوعی ورزش می دونن. بعضی ها پارک میرن و اونجا پیاده روی می کنن و یا از وسایل اون استفاده می کنن. بعضی ها هم وسایل بسیاری که انقدر تبلیغ می کنن خریداری کرده و در منزل ورزش می کنن. بعضی ها هم اصلاً حال و حوصله ورزش کردن ندارن و بهانه جورواجور میارن. و به این وسیله از ورزش کردن سرباز می زنن.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:43 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

یه دلیلشم می تونه این باشه که از ورزشکارها قدردانی نمی شه. البته اون ها برای این ورزش نمی کنن. ولی وقتی از یه رشته خاصی زیادی قدردانی میشه و زیادی بهش توجه میشه و هزینه های هنگفت براش خرج میشه و به رشته های دیگه توجه نمی کنن. همینم میشه. کسانی که نمی تونن برن تو رشته های پرتوجه، ورزش رو میزارن کنار یا اصلاً سراغش نمی رن. ولی قدردانی جواب میده.

اگه تو مدارس مسابقه برگزار کنن و مسابقه تعیین کنن، رغبت بین دانش آموزا ایجاد می کنن و همین موتونه باعث ادامه دادن ورزش برای اون ها باشه. ولی اگه از همون اول به ورزش بچه ها توجه نشه رغبتی برای ورزش یا ادامه اون پیدا نمی کنن.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:48 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

تربیت خانوادگی:

پدر و مادر باید به فکر سلامتی جسمی و روحی فرزندانشون باشن. ورزش هم تو سلامتی جسم مؤثره هم تو سلامتی روح و روان. باید اون ها رو با ورزش آشنا کنن و تشویقشون کنن تا ورزش کنن. نه با صرف هزینه های هنگفت. با پیاده روی دسته جمعی و خانوادگی. با ورزش ها و نرمش های سبک و آسان. اینکه هر روز به مقدار لازم بدن فعالیت داشته باشه. نباید با رفتار و کردار و گفتارشون اون ها رو نسبت به ورزش بدبین و بی رغبت کنن. اول هم از خودشون شروع کنن.

نباید بگزارن بچه ها انقدر سرگرم گوشی موبایل و کامپیوتر و تبلت و ..... بشن که خسته و کوفته حال و حوصله هیچ کاری رو نداشته باشن. هرچیزی به جای خود و به اندازه خود. اگه تو هرکدوم زیاده روی کنی به دیگری نمی رسی. حتی تو ورزش کردن.

به فرزندانشون یاد بدن که ورزش و مقام و رتبه اون ها رو مغرور نکنه. جوری که فراموش کنن از کجا اومدن، چی بودن و چی شدن. آدم همیشه باید خویشتن دار باشه. نباید با دو سه تا مدال رنگاوارنگ خودشو گم کنه.

دوستان هم مهمن. پدر و مادر باید به فرزندانشون تو انتخاب دوستان خوب کمک کنن. دوستانی که می تونن اون ها رو علاقه مند به ورزش کنن یا بی رغبت به ورزش.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

وقتی می بینیم ورزشکارانی با معلولیت هستن که خیلی هم موفقن، باید از خودمون خجالت بکشیم. برای اینکه قدر سلامتیمونو نمی دونیم و ازش درست استفاده نمی کنیم. آخه چرا تا سالمیم قدر خودمونو نمی دونیم. تا یه مریضی گرفتیم به فکر چاره می افتیم که چه کنیم و چه نکنیم.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  11:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 siryahya
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول nargesza

به نظرم پیاده روی آسون ترین ورزشه.

بعضی ها برای ورزش و پیاده روی روشهایی خاصی دارن. بعضی شون همین راه رفتن تو منزل و کارکردن رو نوعی ورزش می دونن. بعضی ها پارک میرن و اونجا پیاده روی می کنن و یا از وسایل اون استفاده می کنن. بعضی ها هم وسایل بسیاری که انقدر تبلیغ می کنن خریداری کرده و در منزل ورزش می کنن. بعضی ها هم اصلاً حال و حوصله ورزش کردن ندارن و بهانه جورواجور میارن. و به این وسیله از ورزش کردن سرباز می زنن.

کاملاً موافقم!

به نظر من هم، پیاده روی بهترین و راحت ترین ورزشه! خیی ساده و بی آلایش!!!

خیلی کم پیش میاد از پیاده روی خسته بشم، مگر اینکه خواب و گرسنگی غلبه کنه بر من!!!!

​دوچرخه سواری هم خیلی خوبه، دوسش دارم، البته اونم دوسم داره!!!! ولی خیلی وقته کات کردم!!! یعنی راستش فرصت نمیشه، کلاً فراموش کردم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 8 اسفند 1393  12:26 AM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

امتیازات مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

با عرض سلام و تشکر از تمام عزیزان شرکت کننده در مبحث  این هفته؛

امتیازات بر اساس دست نویس بودن و ارزش مطالب و هم چنین خوانا بودن به شرح زیر است:

ردیف  نام کاربری امتیاز
1 nargesza 200
2 shirdel2 140
3

adam55

120
4 omegaa 80
5 amin5530 50
6 liasam 40
7 ria1365 40
8 nargesi 40
9 namebaran 30
10 fateme74 30
11

jaberyan

20
12 mahdi7623 20
13 smart_boy 20
14 mohmadd 10
15 rashon 10
16 farshon 5

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 8 اسفند 1393  8:52 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rashon nargesza namebaran omegaa ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوستان عزیز؛

از اینکه مطابق هفته‌های گذشته، این مبحثِ طرح صالحین را نیز پیگیری و همراهی نمودید، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

جا دارد از مدیر و دوست عزیز جناب siryahya که مبحثی بسیار کاربردی و ارزشمند را برای این هفته ایجاد و مدیریت کردند، تشکّری بسیار ویژه داشته باشیم. مطابق قوانین تالار صالحین، به ایشان در خصوص ایجاد و مدیریت مبحث هشتاد و هشتم، 250 امتیاز تعلّق خواهد گرفت.

سلامتی و بهروزی شما عزیزان را از درگاه ایزد منّان خواستاریم.

موفق باشید.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 9 اسفند 1393  4:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza siryahya ria1365 omegaa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها