0

مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

 
omegaa
omegaa
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 1738
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

يكي از وي‍ژگي‌هاي فيزيكي بدن انسان، همين توانايي گرفتن حالت‌هاي مختلف‌الاضلاع همچون: نشستن و ايستادن و دراز كشيدن و خم شدن و... امثال اين اَشكال بدون اِشكال است. منتها هر كدام از اين حالت‌هاي فيزيكي اگر بيش از حد مجاز و خارج از چارچوب موازين لازم پزشكي و پيراپزشكي باشد، حادثه‌آفرين مي‌شود. في‌المثل شما تصور بفرماييد بنده خدايي را كه عادت كرده باشد بيش از اندازه خم شود. خب ظرف يك مدتي، پدر كمرش درمي‌آيد. از پس آن هم فغان و فرياد و لابه كه آخ كمرم... واي كمرم...

 

زبان حال دردمند:

 

كمر از جان من ديگر چه خواهد

 

مرا چون با كمر كاري نباشد

 

اين قضيه در مورد ساير حالت‌هاي استقرار آدمي نيز بشدت صادق است. هفشده روز اگر در يك بستر دراز بكشيد و حتي با فعال شدن گسل‌هاي زمين هم تكان نخوريد، احدالناسي هم شما را پشت و رو نكند كه ته نگيريد؛ مطمئن باشيد كه زخم بستر مي‌گيريد كه گاهي بدتر از زخم زبان است. در زمينه نشستن نيز اخيرا متخصصان استراليايي هشدار دادند كه اگر به مدت طولاني صورت بگيرد، حتي براي افرادي هم كه روزانه زمان مشخصي را ورزش مي‌كنند، خطر ابتلا به سرطان را تشديد مي‌كند.

 

اين متخصصان دلسوز متذكر شدند كه اگر بين نشستن‌هاي طولاني‌مدت، يك تا 2 دقيقه از جاي خود برخاسته و راه برويد؛ با همين وقفه بسيار كوتاه مي‌توانيد شاخص‌هاي كليدي سرطان‌زايي را تا حد زيادي در بدنتان كاهش دهيد كه سلامتي‌تان قفل نكند.

 

بسته پيشنهادي: حالا كه نشستن زياد تا اين حد وحشتناك ضرر دارد، خيلي بايد بي‌انصاف باشيم كه در اين مورد اقدام به ارائه يك بسته پيشنهادي نفرماييم. چيمان از متخصصان استراليايي كمتر است؛ به جز مختصري تخصص كه مهم نيست. در عوض، آنها هم در زمينه طنز صاحب تخصص نيستند. اين به آن در!... پس بسته سربسته ما را تحويل بگيريد:

 

1ـ كار فرهنگي: اين چه فرهنگ غلطي است كه از قديم‌الايام، به نظم و نثر و غيره، ما را دعوت به نشستن كرده‌اند و كماكان نيز مي‌كنند؟... خب، من اگر بنشينم / تو اگر بنشيني / همه‌مان سرطان مي‌گيريم؛ فاتحه!... پس بايد كه اين فرهنگ غلط زيادي را اصلاحات درست و حسابي بكنيم. مثلا چرا بايد سعدي عزيز بفرمايد كه: «بنشينم و صبر پيش گيرم / دنباله كار خويش گيرم»؟... خب الآن بنا به ضرورت بهداشتي و فيزيولوژيك مي‌توانيم بگوييم: «برخيزم و صبر پيش گيرم...»؛ يا «بر لب جوي نشين و گذر عمر ببين...»، با اجازه حضرت حافظ بشود: « بگذربر لب جوي و گذر عمر ببين...»؛ يا آن ترانه معروف معلوم‌الحال «عزيز بشينه كنارم / زعشقت بي‌قرارم /...»، چنين خوانده شود كه: «عزيز نشينه كنارم / زعشقت بي‌قرارم /...».

 

2ـ تعطيلي نشست‌ها: لازم نيست كه بسياري از كنفرانس‌ها و كنگره‌هاي علمي و ادبي و سياسي و غيره (به استثناي برخي مناظره‌ها)، حتما و لزوما به صورت «نشست» انجام پذيرد. اين جوري، بتدريج، سلامتي خود اشخاص دچار نشست مي‌شود. افراد مي‌توانند يا به حالت ايستاده با هم گفت‌و‌گو كنند يا به‌صورت يك در ميان بنشينند و بايستند. اين طوري، ظاهر مراسم نيز متنوع و متفاوت از شكل كليشه‌اي هميشگي‌اش خواهد شد. ساعت بگذارند، هر نفر يك مدت مشخصي را بنشيند و ديگري بايستد و سپس اين ديگري بنشيند و آن نفر بايستد. هركسي چند وقته نوبت اوست!

 

3ـ تغيير مديريت‌ها: چون پاره‌اي از مديران زحمتكش و خدمتگزار ملت ممكن است بر اثر طولاني شدن زمان نشستن بر صندلي مديريت، بتدريج دچار مشكلات ناشي از نشستن زياد از حد شوند؛ بد نيست كه هر چند سال يك بار لااقل جاي خود را با يك مدير ديگر عوض كنند. اين طوري، آن مدير جديد هم كه قبلا روي يك صندلي ديگر در يك جاي ديگر نشسته بوده است؛ دچار عوارض خطرناك ناشي از نشستن زياد در يك جا نخواهد شد. با اجازه مرحوم اوستا، اين طور عرض مي‌كنم كه: «نشستي و ننشستم / شكستي و نشكستم». آدم بر اثر يك جا نشستن زياد، دود از كمرش بلند مي‌شود. ميزهاي ما هم كه متاسفانه مجهز به دودكش نمي‌باشند.

 

رضا رفیع

 

گوشی های ایرانی جی ال ایکس را با تخفیف بخرید

در صورت تمایل پیام بدید

یک شنبه 3 اسفند 1393  12:36 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam ria1365 nargesza
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 1258
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

با سلام

یکی از علت ها رو میشه به نبودن فضای کافی برای ورزش دونست . مخصوصا تو شهر های غیر از مراکز استان ها که نبودن مکان های ورزشی بیداد میکنه و سالن های ساخته شده جدید هم انقدر کیفیت پایینی دارند که نرفتنش اگه سودی نداشته باشه ولی رفتن تو این جور سالن ها قطعا با مصدومیت همراه میشه.

اگر مسئولین بتونن که تو این امر یه تحولی اسجاد کنن بسیار خوب میه و جوانان هم مشتاق میشن

دلیل بعدی رو از نظر فرهنگی میدونم . با توجه به این که بنده در هفته حداقل دو بار به سالن های ورزشی میرم (فوتسال و والیبال) اغلب ورزشکاران از روحیه ورزشی برخوردار نیستن و اخلاق درستی ندارن البته خداروشکر کم کم داره اخلاق ها بهتر میشه ولی تو ذهن انواده ها ممکنه اینجور بیاد که با رفتن جوان ها به این سالن ها باعث ایجاد بداخلاقی در فرزندان بشه و با جلوگیری از فرزندان خود میل و رغبت اونها هم کاهش پیدا کنه

مشکل بعدی رو میشه هزینه بالای سالن ها و یا زمین های تمرینی دونست . بیشتر قشر ایران کارمندی هستن به همین خاطر از نظر وضعیت مالی اونقدر بالا نیستن به همین خاطر سعی میکنن کمتر پول خودشون رو برای ورزش بذارن .

مورد بعدی که برای بنده خیلی عذاب آوره  و فک کنم برای نوجوانان و جوانان نسل بعدی هم باشه اختلاف زیاد قدرت بدنی هستش . و این مشکل رو در تغذیه این افراد میدونم . ربطش به موضوع اینه که این نوجوانان و جوانان جدید وقتی با کمی بزرگتر از خود ورزش می کنند اختلاف زیاد خودشون رو  با اونا می بینن و کم کم دلسر میشن که به نظر من یکی از موارد مهم هستش

با تشکر

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

یک شنبه 3 اسفند 1393  1:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 liasam ria1365 nargesza
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 678
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

مولا علی (ع) می فرمایند :

سلامتی و جوانی دو تاج بر سر مردم هستند که فقط با از دست دادن آن ها متوجه آن می شوند

جوانی برهه حساسی از زندگی هر فردیست

چنانکه بارها شنیده ایم که در آخرت 2 مورد از سوال هایی که پرسیده می شود، یکی راه گذراندن عمر است و به عبارتی پرسیده می شود که عمرت را در چه راهی گذراندی؟! و دیگری نحوه گذران جوانیست که پرسیده می شود جوانیت را در چه راهی صرف کردی؟!

کاملا مشخص میشود که جوانی که مدتی از عمرست از آن هم سوال می شود پس یقینا پتانسیل بالایی دارد

تفریحاتی پوچ و کاذب ما جوانان را چنان از نعمت سلامتی و جوانی غافل کرده که حتی زوال آن ها را بعید می دانیم

_ زندگی در جامعه ماشینی که فقط پول می شناسد، 

_ ساعت ها نگاه کردن به مانیتور ها که فقط ما حصلش خستگی و کوفتگیست

_ عدم برنامه ریزی شخصی و اولویت بندی در کارها

_ ترک برنامه ورزشی در صورت نداشتن دوستانی همراه و همقدم

_ نبود و یا کمبود امکانات ورزشی و احیانا نامناسب و استاندارد مورد نظر و دلخواه افراد

و مورد های دیگر همه و همه انگیزه افراد را تقلیل داده در صورتی که می بینیم افراد دارای نواقص جسمی و محدودیت های فراوان همیشه و همه جا در تحرک و ورزش بسر می برند

یک شنبه 3 اسفند 1393  4:49 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 678
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

همیشه به اراده این افراد غبطه میخورم

کامیابی انسان در گرو سلامتی عقل و آن هم در گرو ورزش است

سلامتی جسمی را دریابیم

یک شنبه 3 اسفند 1393  5:09 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 shirdel2 nargesza
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

من خودم که پوکی استخوان کم کم اومده سراغم واسه اونه.خخخخخ

دلم که جوونه بقیشووللش

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 5 اسفند 1393  5:38 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 1310
محل سکونت : هویزه

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

 

 

 

 

ورزش شامل فعالیت هر کس با یک منظور و در محیطی متفاوت از محیط روزانه برای مسابقه ، لذت بردن ، برای کسب برتری ، برای پیشرفت مهارت یا ترکیبی از تعدادی از این هاست.

سه شنبه 5 اسفند 1393  11:30 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

در جامعه ما میلیون ها نفر به خاطر عدم ورزش کردن بیمار شده اند و از بیماری شان رنج می برند ورزش کردن چه بیماری هایی را می تواند درمان کند .

همه ی ما در زندگی مان اضطراب را هر روز تجربه می کنیم . اضطراب بالینی مزمن نوعی از اضطراب است که به خاطر افسردگی رخ می دهد . ورزش کردن می تواند اضطراب را درمان کند . ورزش کردن باعث می شود که هورمون آندروفین آزاد شده و بر روی خلق و خوی فرد تأثیر می گذارد و آن را بهبود می بخشد افرادی که مرتباً ورزش می کنند کم تر از دیگر افراد دچار اضطراب می شوند .

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

سه شنبه 5 اسفند 1393  12:26 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

چطوری  از تنبلی و افسردگی که  سبب دوری از ورزش می شود پیشگیری کنیم؟ اگر از ورزش کردن به ستوه آمده اید یا اینکه کار داشتید و به باشگاه نرفتید احساس ناامیدی می کنید خارج شدن از این حالت می تواند مشکل باشد ولی باید پیش از اینکه چاق شوید و قدرتتان را  از دست بدهید به برنامه حرکتی تان برگردید ما از بهترین استادان سوال کردیم که زمانیکه واقعا از ورزش دلزده می شود چاره اش چیست؟

  1. از بقیه بخواهید شما را کنترل کنند

 یکی از دلایلی که چرا مربیان اینقدر موثر هستند آن است که شما را نسبت به تمریناتتان، مسئولیت پذیر می‌کنند. حتی اگر یک مربی ندارید می‌توانید از یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا یک شخص مهم بخواهید که شما را به تمریناتتان پایبند کنند. او توصیه می‌کند از آنها بخواهید که در مشخص کردن تعداد جلساتی که تمرین نمی‌کنید به شما کمک کنند و اگر جلسات زیادی را تمرین نمی‌کنید، جریمه‌هایی برای شما در نظر بگیرند و اگر در تمام آن جلسات، شرکت کردید به شما پاداش دهند.

  1. با یک تغییر ساده شروع کنید

راشل کاسگراو، مربی شخصی می‌گوید: شروع یک عادت جدید می‌تواند به سادگی تغییر یک رفتار باشد. این بدان معناست که می‌توانید انگیزه‌تان برای ورزش را فقط با یک جلسه یوگا در هفته، رفتن سرکار با دوچرخه یا پیاده برای چند روز در هفته افزایش دهید. وقتی که آن کارها به عادت تبدیل شوند، متوجه می‌شوید که چه احساس خوبی به شما می‌دهند و برای انجام یک برنامه ورزشی مداوم و پایبند بودن به آن، حتی در زمان‌هایی که دوست ندارید ورزش کنید انگیزه خواهید داشت.

  1. از کفش‌هایتان استفاده کنید

بدست آوردن انگیزه برای ورزش کردن می‌تواند به آسانی پوشیدن کفش‌هایتان باشد. او توصیه می‌کند که کفش‌های ورزشی‌تان را در جایی بگذارید که اغلب اوقات بتوانید آنها را ببینید مثلا کنار تخت یا میز کارتان در محل کار. به اینصورت انها برنامه تمرینی‌تان را به شما یاداوری می‌کنند. او می‌گوید: هنگامیکه کفش‌هایتان را می‌پوشید، حداقل بمدت 5 دقیقه بیرون بروید. وقتی این زمان به پایان رسید، ممکن است با خود فکر کنید که “در حال حاضر ورزش را شروع کرده‌ام بنابراین می‌خواهم ادامه دهم”. بعلاوه اگر کفشتان را بعنوان یک یاداوری کننده ورزشی با خودتان داشته باشید، دیگر نمی‌توانید از این بهانه که” کفش‌هایم را فراموش کردم”، استفاده کنید.

  1. یک هدف بر اساس عملکردتان تعیین کنید

اگر هدف تناسب اندامتان بر اساس یک چیز فیزیکی باشد که می‌خواهید انجام دهید مانند انجام بارفیکس یا دویدن یک مایل در ۸ دقیقه، به احتمال زیاد به آن می‌رسید و مسلما برای تعیین یک هدف بر اساس عملکردتان، هیچ زمانی بهتر از وقتی نیست که انگیزه ندارید. او می‌گوید: من متوجه شدم که اگر کسی به دلیل خاصی تمرین کند، در وهله اول برای آن تمرین، هیجان دارد و برای رسیدن به آن هدف، به تمرین ادامه می‌دهد.

  1. از یک دوست، تاثیر مثبت بپذیرید

گاهی اوقات پیدا کردن اراده برای ورزش کردن فقط نیازمند آن است که به باشگاه بروید. در آن صورت، همراه بردن یک دوست که در حال حاضر عادت دارد بطور منظم به باشگاه برود، ایده زیرکانه‌ای است. فقط به یاد داشته باشید: در حالیکه استفاده از دوستتان برای انگیزه پیدا کردن، بسیار عالی است اما مهم است که او را اساس و مبنای تمریناتتان قرار ندهید زیرا این کار، شما را در معرض خطر آسیب دیدگی قرار می‌دهد.

  1. به آرامی به روال تمرینی‌تان برگردید

اگر بعد از مدتی وقفه و تمرین نکردن، خیلی سریع سراغ برنامه تمرینی‌تان بروید انرژی‌تان را بطور کامل از دست می‌دهید و نمی‌توانید برای مدتی تمرین کنید. در عوض او پیشنهاد می‌کند که بتدریج به جایی که تمرین را کنار گذاشتید، برگردید مثلا اگر قبلا هفته‌ای ۵ روز تمرین می‌کردید، خودتان را متعهد کنید که در هفته اول ۲ تا ۳ بار به باشگاه بروید. سپس در هفته بعد آن را به ۳ تا ۴ جلسه در هفته افزایش دهید و همینطور ادامه دهید تا به برنامه تمرینی قبلی‌تان برگردید. استفاده از این روش باعث می‌شود که بخاطر ۵ روز تمرین در هفته، آنهم بطور ناگهانی احساس اضطراب و پریشانی نکنید.

  1. به تمرینتان مانند یک تفریح نگاه کنید

 اگر از رفتن روی تردمیل و ۳۰ دقیقه دویدن روی آن، می‌ترسید خودتان را وادار به انجام فعالیتی کنید که بتوانید به جای خود فعالیت، به نتیجه‌اش توجه کنید. منظور آن است که با انجام فعالیت‌هایی که از آنها لذت می‌برید مانند تنیس، گردش رفتن یا پیاده روی سریع و طولانی از مزایای ورزش مانند افزایش گردش خون و ترشح اندروفین بهره می‌برید که می‌تواند به شما انگیزه دهد تا بعدها، فعالیت بیشتری انجام دهید. اگرچه فعالیت‌های فیزیکی مورد علاقه شما ممکن است به اندازه برنامه معمولتان در باشگاه برای قلبتان مفید نباشند، اما خیلی بهتر از آن است که هیچ کاری انجام ندهید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

سه شنبه 5 اسفند 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

شاید با رعایت این نکات ورزش کردن برای ما هم به صورت عادت دربیاید:
 
1) فهرستی از فعالیت‌های مورد علاقه‌تان تهیه کنید.به خاطر داشته باشید که هیچ قانونی وجود ندارد که حتما باید به ورزشگاه بروید یا وسیله‌های ورزشی گران بخرید حتی بدون هزینه کردن هم می‌توانید ورزش کنید.فقط کافی است کمی طرز تفکرمان را از ورزش کردن تغییر بدهیم.ورزش کردن،باشگاه رفتن و حرفه‌ای شدن نیست.هر گونه فعالیت جسمی مثل پیاده‌روی و دویدن،بلند کردن وزنه،بازی تنیس،دوچرخه‌سواری و انجام ورزش‌های هوازی برای ما مفید است.
 
2) با یک دوست و همراه به ورزش بروید.جنبه‌های اجتماعی ورزش بسیار مهم است. وقتی با یک دوست و همراه برای ورزش می‌رویم انگیزه‌مان برای پیاده‌روی،ورزش‌های کششی و نرمش بیشتر می‌شود و حتی روحیه‌مان شادتر می‌شود و بیشتر از این کار لذت می‌بریم.در تنهایی ممکن است تنبلی کنیم ولی اگر با دوستی قرار داشته باشیم سر یک ساعت ورزش کنیم، کم‌کم به ورزش کردن عادت می‌کنیم.
 
3) ورزش را در اولویت کارهایمان قرار دهیم.بیایید خودمان را عادت بدهیم که ورزش کردن را هم مانند بسیاری از کارهایی که در طول روز باید انجام بدهیم برای مثال سرکار رفتن،غذا پختن و مسواک زدن و... جزو کارهای روزمره بر خود لازم بدانیم، نه اینکه هر وقت شد و دیگر کاری نداشتیم حالا کمی منت سر خودمان بگذاریم و برویم قدم بزنیم.بعد از اینکه توانستیم به آن عادت کنیم کم‌کم سعی کنیم که ورزش را در اولویت کارهایی که باید انجام بدهیم،بگذاریم پس بلافاصله بعد از بیدار شدن و مسواک زدن، حداقل 10 دقیقه ورزش کنیم.
 
4) صبح‌ها بیشتر ورزش کنیم.بهترین زمان برای انجام ورزش صبح‌ها است بنابراین برنامه‌های خود را طوری تنظیم کنیم که برای انجامورزش هنگام صبح زمان داشته باشیم. ورزش کنیم، دوش بگیریم و با انرژی به سرکارمان برویم.
 
 
5) ورزش از خانه تا محل کار:اگر صبح‌ها زمان ورزش کردن را نداریم،سعی کنیم بخشی از مسافت میان خانه تا محل کارمان را پیاده‌روی کنیم.اگر با ماشین به سر کار می‌رویم وسیله خود را دورتر از محل کار پارک کنیم و حتی چند قدمی هم که شده پیاده‌روی کنیم.اگر اتوبوس سواریم،یک یا دو ایستگاه جلوتر از ایستگاه اصلی پیاده شویم و کمی تا محل کار قدم بزنیم.کافی است کمی و شاید 10 دقیقه زودتر از منزل بیرون بیاییم حتی اگر صبح‌ها زمان این کارها را هم نداشتیم، بعد از کار بلافاصله به خانه نرویم و حداقل مدتی را پیاده‌روی کنیم.
 
6) ورزش کنیم حتی اگر خیلی خسته هستیم.مطمئن باشید حتی اگر احساس خستگی هم دارید چنانچه ورزش کنید و نفس عمیق بکشید اکسیژن بیشتری به بدن می‌رسد و هم خستگی‌تان در می‌رود و هم احساس شادابی خواهید داشت.
 
7) در مورد فعالیت خود بنویسیم.کاغذی برداریم و مواردی که برایمان مهم است را یادداشت کنیم.هر اندازه که ورزش کردیم،یادداشت کنیم.
چه مقدار قدم زدیم یا دویدیم و دوچرخه‌سواری کردیم؟ این کار باعث می‌شود هر روز مقدار آن را با هم مقایسه کنیم و روز به روز مدت زمان بیشتری را به ورزش اختصاص دهیم.
 
 
8) از پیشرفت خود مطلع باشیم.جالب است اگر بفهمیم که پیشرفت کرده‌ایم.تغییرات ناشی از ورزش در زندگی خود را یادداشت کنیم و ببینیم تاثیر ورزشدر ما تا چه حد بوده است؟ برای مثال موجب خواب بهتر ما شده است؟ بهتر می‌توانیم فکر کنیم و تصمیم بگیریم؟ یا نه؟ انرژی بیشتری داریم؟ آمادگی بدنی ما بیشتر شده؟ روحیه‌مان چقدر تغییر کرده یا از افسردگی درآمده‌ایم؟ پزشک برای کاهش چربی و فشارخون،چقدر تشویق‌مان کرده؟
 
 
9) به خودمان جایزه بدهیم! آیا تا به حال کاری کردیم که خوشحال‌مان کند و بعد به خاطر آن به خودمان جایزه بدهیم؟ خیلی لذت‌بخش است که آدم کاری بکند که خودش از خودش راضی باشد بنابراین می‌توانیم بعد از مدتی که به ورزش کردن عادت کردیم چیزی را که دوست داریم به خود هدیه بدهیم.
 
10) ورزشی را انتخاب کنیم که از انجام آن لذت می‌بریم و تکرار آن برای ما قابل اجرا و عملی باشد:همه ما باید سعی کنیم بهورزش کردن عادت کنیم و یاد بگیریم که ورزش کردن هم مثل مسواک زدن،غذا خوردن و مدرسه رفتن،قسمتی از وقت روزانه ما را به خود اختصاص بدهد.پس باید ورزشی را که دوست داریم و از آن لذت می‌بریم انتخاب کنیم،می‌توانیم دوچرخه‌سورای را انتخاب کنیم.برخی افراد به اشتباه فقط یک نوع ورزش خاص را انتخاب می‌کنند و مدتی هم به انجام آن می‌پردازند برای مثال اسکی،گلف،تنیس،شنا... ولی پس از مدتی به علت تغییر فصل سال،هزینه زیاد تهیه لوازم ورزشی و راه دور منزل تا سالن ورزشی مجبور می‌شوند آن ورزش را ترک کنند و به فراموشی بسپرند.پس سعی کنیم ورزشی را انتخاب کنیم که به راحتی قادریم آن را انجام بدهیم تا برایمان دردسر ایجاد نکند.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

سه شنبه 5 اسفند 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 3243
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

ورزش و نوجوان

ورزش وسيله اي جهت تأمين بهداشت و سلامت فرد است . پرداختن به ورزش سبب سلامت جسمي ، رواني و اجتماعي مي شود . بسياري از مسائل روحي نوجوانان در اين سنين از قبيل رفتارهاي پرخاشجويانه ، خجالت ،...

ورزش وسيله اي جهت تأمين بهداشت و سلامت فرد است . پرداختن به ورزش سبب سلامت جسمي ، رواني و اجتماعي مي شود .

بسياري از مسائل روحي نوجوانان در اين سنين از قبيل رفتارهاي پرخاشجويانه ، خجالت ، گوشه گيري ، افسردگي و نداشتن اعتماد به نفس ، با ورزش بهبودي مي يابند .

ورزش مناسب باعث افزايش ظرفيت شخصيتي نوجوان مي شود و تحمل او را در برابر مشکلات زندگي بيشتر ميکند.

ورزش در نوجواني فرد را از ابتلا به بيماريها در ميانسالي مصون مي سازد . تمرينات بدني سبب قامتي استوار و بدني ورزيده مي شود و نوجوان ظاهري متناسب پيدا مي کند و در سنين بالاتر از دردهاي ناشي از ضعف عضلاني رنج نمي برد . نوجوانان بايد قبل از اقدام به تمرينات بدني به نکات زير توجه کنند :

بدن خود را گرم کنند تا از بروز کشيدگي عضلات جلوگيري شود . پس از انجام تمرينات بدني ، يکباره آن را قطع نکنند تا از بروز کوفتگي و گرفتگي عضلاني جلوگيري شود .

قبل از تمرينات زياد نخورند و پس از عرق کردن بدن ، آب کافي بنوشند .

نوجوانان نبايد به تمرينات و ورزشهاي خيلي سنگين بپردازند .

ورزش بهترين و مناسبترين روش براي کاهش اضافه وزن در نوجوانان است .

ورزش بايد بطور مداوم و مستمر و در هواي پاک و حداقل هفته اي سه ، يا چهار بار و هر بار بمدت ۳۰ دقيقه انجام گيرد .

مصرف روزانه يک ليوان شير به تأمين انرژي و رشد طبيعي شما کمک مي کند .

چهارشنبه 6 اسفند 1393  6:29 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 3243
محل سکونت : خراسان جنوبی

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

شاید یکی از دلایل عدم علاقه جوانان عدم جذابیت در ورزش است ماباید قدرت جاذبه ورزش را زیاد کنم  واین کار تنها باازاد گذاشتن جوان در انتخاب وزش مورد علاقه اوست البته لازم به ذکر است که ما باید در این انتخاب به طور نامحسوس وغیر مستقیم کمک کنیم

چهارشنبه 6 اسفند 1393  6:56 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 678
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

البته به این شکل هم نیست که جوانان کاملا بی رغبت شده باشند

دوستان خودم رو که می بینیم حتی از اموری که به نظر من ضروری ی رسند کم و حتی حذف میکنن و به ورزش مخصوصا ورزش های گروهی مشغول میشن مثل فوتبال و والیبال و ...

جوان هر کاری رو دوست داشته باشه انجام خواهد داد 

پس بهتره در این راه از مشوق هایی هم استفاده بشه که موتور تحرک جوانان ما روشن بشه

چهارشنبه 6 اسفند 1393  10:21 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 678
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

در تصویر زیر که از ورزش دسته جمعی افراد در یک محیط عمومی مثل پارک یا ... گرفته شده میبینیم که اکثریت افراد در حال ورزش میان سالان به بالا هستند

اما علت رغبت میان سالان به ورزش چیه؟

آیا این افراد همان جوانان دیروز نیستند؟

 آیا با افزایش سن ورزش شیرین تر می شود؟

می توان این فرض را در نظر بگیریم که اینان همان جوانانی هستند که همیشه به ورزش بها داده اند و الان هم با روحیه خوب و سلامتی نسبتا خوبی به آن ادامه می دهند و در جامعه حضور دارند در حالی که ممکن است جوانان کم تحرک دیروز و میان سال امروز حتی قادر به خروج ازمنزل نباشند

امیدواریم که جوانان فوائد ورزش را دریابند در هرجا و با هر امکاناتی که هستند

که عمر در گذر است ...

پنج شنبه 7 اسفند 1393  9:57 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

بنام خدا

گزارشی از یک تحقیق انجام شده برای مشخص نمودن علت عدم رغبت به ورزش در جوانان چیست ؟(بخش اول)

نسرين محمودي
اخيرا تحقيقي خوبي در حوزه جوانان انجام شده که بررسي برخي از نتايج آن خالي از لطف نيست.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به نتايج پيمايش ملي ارزش‌ها و نگرش‌هاي جوانان درباره استفاده از اينترنت، گفته: طبق نتايج اين تحقيق 67/4 درصد از جوانان از اينترنت استفاده مي‌کنند که 19/1 درصد آنان براي چت، 15/3 درصد به منظور ارتباط با شبکه‌هاي اجتماعي، 15/2 درصد براي سرگرمي و بازي و 10/4 درصد براي تحقيق و پژوهش‌هاي علمي از اينترنت بهره مي‌برند.محمدتقي حسن‌زاده، درباره پيمايش ملي ارزش‌ها و نگرش‌هاي جوانان مي گويد:اين پيمايش از سال 79 هر سه سال يک بار در سطح کشور اجرا شده است. موج ششم اين پيمايش با هدف شناخت نگرش‌ها و رفتارهاي اجتماعي و فرهنگي جوانان 15 تا 29 سال سراسر کشور در سال 92 در بين 15 هزار نفر به عنوان جامعه نمونه - که معرف ملي و استاني جمعيت جوان کشور هستند- انجام شده است.وي با اشاره به محورهاي مورد مطالعه معتقد است: هويت در ابعاد فردي، ديني ملي و انقلابي، خانواده، ازدواج و طلاق، رفاه و تامين اجتماعي، اخلاق و تربيت، جمعيت و مهاجرت، مشارکت اجتماعي و سياسي، اشتغال و مهارت‌آموزي، فضاي مجازي، رسانه و ارتباطات، اوقات فراغت، آموزش، دانش و پژوهش، مسکن، تربيت‌بدني و ورزش، جرايم و آسيب‌هاي اجتماعي، خلاقيت و ابتکار، بهداشت و سلامت و تهاجم فرهنگي، 17 مسئله و موضوع اصلي جوانان در اين مطالعه است.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان با بيان اينکه اين مطالعه با رعايت ويژگي‌هاي سني و جنسي، سطح تحصيلات، دين، شغل، اقتصاد، زبان و قويت انجام شده است، گفت: 50/1 درصد پاسخگويان مرد و 49/9 درصد آنان زن بوده‌اند. اين مطالعه در ميان گروه‌هاي مختلف تحصيلي از دانش‌آموزان دوره ابتدايي گرفته تا دکترا و دانشجويان حوزه و زنان خانه‌دار، سربازان و... انجام شده است.وي با اشاره به نتايج به دست آمده در اين پيمايش در مقوله استفاده جوانان از اينترنت، گفت: کمتر از پنج درصد از جوانان از اينترنت براي مراجعه به سايت‌هاي غيراخلاقي و موارد غيرضرور استفاده مي‌کنند و 12/3 درصد از اينترنت براي دانلود فيلم، موسيقي و عکس بهره مي‌گيرند.

ادامه دارد....

                  

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:مبحث 88 طرح صالحین: «دلایل عدم رغبت جوانان به ورزش»

بنام خدا

گزارشی از یک تحقیق انجام شده برای مشخص نمودن علت عدم رغبت به ورزش در جوانان چیست ؟(بخش دوم)

نسرين محمودي

رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان درباره دلايل استفاده جوانان از شبکه‌هاي اجتماعي اظهارکرد: 39 درصد از پاسخگويان فراراز تنهايي و سرگرمي، 22/3 درصد از آنان ارتباط و تبادل تجربه را انگيزه خود براي استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي ذکر کردند و کمتر از
5 درصد از اين افراد از شبکه‌هاي اجتماعي براي مسائل غيرضرور استفاده مي‌کنند. ضمن اينکه 69/3 درصد پاسخگويان براي بهره‌گيري از اينترنت از فيلترشکن استفاده مي‌کنند.وي ادامه داد: کمتر از پنج درصد از جوانان از اينترنت براي مراجعه به سايت‌هاي غيراخلاقي و موارد غيرضرور استفاده مي‌کنند و 12/3 درصد از اينترنت براي دانلود فيلم، موسيقي و عکس استفاده مي‌کنند.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان درباره دلايل استفاده جوانان از شبکه‌هاي اجتماعي اظهارکرد: 39 درصد از پاسخگويان فراراز تنهايي و سرگرمي، 22.3 درصد از آنان ارتباط و تبادل تجربه را انگيزه خود براي استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي ذکر کردند و کمتر از 5 درصد از اين افراد از شبکه‌هاي اجتماعي براي مسائل غيرضرور استفاده مي‌کنند. ضمن اينکه 69/3 درصد پاسخگويان براي بهره‌گيري از اينترنت از فيلترشکن استفاده مي‌کنند.حسن‌زاده درباره نتايج به دست آمده در سنجش هويت ديني و ملي جوانان ايراني نيز افزود: 82 درصد از جوانان از مسلمان بودن خود کاملا احساس افتخار مي‌کنند و 68/1 درصد آنان گفته‌اند که در صورت بروز مشکل براي کشور در حفاظت از مرزهاي ايراني مي‌کوشند.وي افزود: از بعد انقلابي 72/5 درصد پاسخگويان معتقدند که بايد از جمهوريت و اسلاميت نظام حفاظت کرد. 78/9 درصد از زندگي در روابط خانوادگي خود راضي هستند و 81/7 درصد از آنان نيز در خانواده خود احساس آرامش، رضايت و امنيت مي‌کنند.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان درباره آمار به دست آمده در اين پژوهش در زمينه ازدواج و طلاق نيز گفت: 82/6 درصد جوانان مخالف انتخاب همسر از طريق فضاي مجازي هستند، همچنين 55/6 درصد آنان معتقدند که پايبندي به سنت‌هاي ازدواج مانند برگزاري مراسم، مهريه و جهيزيه تاثير خوبي در پايداري زندگي مشترک دارد.حسن‌زاده با اشاره به نظرسنجي انجام شده در زمينه طلاق، اظهارکرد: 76/9 درصد جوانان معتقدند که مشکلات اقتصادي و فقر در وقوع طلاق موثر است. علاوه برآن به اعتقاد پاسخگويان، شغل نسبت به مسکن اولويت دارد و 68/4 درصد آنان معتقدند که دستيابي به مسکن از طريق اشتغال قابل حل است.وي افزود: به اعتقاد 86/4 درصد جوانان يافتن شغل نياز به سفارش، توصيه و روابط به جاي ضوابط دارد.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان درباره نتايج به دست آمده در زمينه آموزش گفت: 41/8 درصد جوانان اعتقاد دارند که آموزش مدارس و دانشگاه‌ها کارآمد است.حسن‌زاده با اشاره به نتايج به دست آمده درباره نحوه گذراندن اوقات فراغت جوانان اظهار کرد: به طور ميانگين اوقات فراغت جوانان درهفته 28 ساعت است که 56/1 درصد آنان اعتقاد دارند که گذران اوقات فراغت بايد همراه با خانواده باشد. به اعتقاد 58/3 درصد جوانان مسئوليت برنامه‌ريزي براي اوقات فراغت بايد برعهده دولت باشد.وي درباره داده‌هاي به دست آمده در زمينه تماشاي تلويزيون، گوش دادن به موسيقي، استفاده از رايانه و ورزش کردن به عنوان روش‌هاي گذران اوقات فراغت، گفت: 65/8 درصد هر روز تلويزيون تماشا کرده و 52/9 درصد روزانه موسيقي گوش مي‌کنند. 42 درصد از رايانه استفاده کرده و 23/7 درصد از جوانان نيز هر روز ورزش مي‌کنند که ميزان ورزش جوانان نسبت به پژوهش سه سال قبل، 10 درصد افزايش يافته است.حسن‌زاده با بيان اينکه 71/6 جوانان ورزش مي‌کنند، تصريح کرد: 47/9 درصد آنان يک تا دو ساعت طي روز اين کار را انجام مي‌دهند و حدود 30 درصد از جوانان به هيچ وجه ورزش نمي‌کنند.رئيس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردي وزارت ورزش و جوانان درباره علت ورزش نکردن جوانان اظهارکرد: 36.5 درصد از آنها فرصت نداشتن و کارهاي مهم‌تر از ورزش را علت ورزش نکردن عنوان کردند. 29.7 درصد حوصله نداشتن، 26/5 درصد فرصت نداشتن، 19/7 درصد دسترسي نداشتن به امکانات ورزشي و 14/7 درصد هزينه گران باشگاه‌ها را دليل اين امر توصيف کردند و به اعتقاد 14/4 درصد نيز دسترسي جوانان به امکانات ورزشي ضعيف است.

برگرفته از پایگاه خبری رسالت

 

 

                  

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:29 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها