0

خورش ریواس و گوشت

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

خورش ریواس و گوشت

ریواس 500 گرم  .   گوشت خورشتی 200 گرم  .  پیاز 2 عدد

جعفری 200 گرم  .  نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید ، پس از 30 دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید ، 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.

جمعه 1 اسفند 1393  4:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها