تسلیت های راسخونیان
عزیزان
هرچندکه بیشتربایستی مروج شادی وشادمانی باشم امالازم دونستم که کاربران محترم موارد فوت نزدیکان کاربران عزیزوپیامهای تسلیت نزدیکان ودوستانشونودراین پست قراردهند.باتشکر
پاسخ به:تسلیت های راسخونیان
آقای مدیررضایی مدیریت تالاروبلاگ نویسی بابت عزیزتازه سفرکردتون تسلیت بنده وجمعی ازمدیران همکارانتونوپذیراباشید.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
***شب جمعه است***
به همهی دوستان راسخونی که عزیزی یا عزیزانی رو از دست دادن، تسلیت میگم.
غم آخرتون باشه.
انا لله و انا الیه راجعون
جناب آقای سید رسول ایمانی ria1365
درگذشت مادربزرگ گرامیتان را به شما تسلیت می گویم.
ان شاءالله خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر عنایت کند و روح آن مرحومه رو مورد مغفرت و مرحمت خودش قرار بده. خدا بیامرزه
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
دلم نمیخواست این تاپیک هیچ وقت به روز بشه. ولی چه کنیم که مرگ حق است و به سراغ همه می آید!
آجی طهمورس عزیزم! مصیبت وارده رو تسلیت میگم
ان شاءالله خداوند به شما و خانواده تون صبر عنایت کند.
اگه انسان ها می دونستند که خیلی محدود پیش هم اند خیلی نا محدود به هم محبت می کردند.
من هم به نوبه ی خودم به دوستای راسخونیم تسلیت می گم. غم آخرتون باشه.
سلام آجی مهربان
ممنونم من دختر عموی مادرم رو از دست دادم اما خیلی دوسشون داشتم و غم فراشون برای هممون سخته
ان شا الله هیچ کس عزیزش رو از دست نده
همکارودوست گرامی مدیرخدایی
مصیبت وارده روبه شماوخونواده محترم دخترعمویتون تسلیت گفته وازایزدمنان طلب صبررادارم.
ببخشید من تازه این تاپیک را دیدم بعداز شش ماه
ممنونم از تسلیتتان
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
مدیر خدایی عزیز
در گذشت دختر عموی گرامیتان را تسلیت می گویم
خواهرفاطمه74 بابت فوت عزیزتازه سفرکردتون به شماتسلیت عرض می نمایم.
سلام و عرض ادب
جناب آقای شیروانی ( shirdel2 ) درگذشت برادر بزرگوارتان را به شما تسلیت عرض میکنم.
ان شالله خدا ایشان را مورد رحمت و غفران قرار بده و به شما و خانواده تون صبر عنایت کنه.
تسلیت به جناب آقای شیردل۲بخاطرازدست دادن برادربزرگوارشون.
بنده نیز از طرف خودم به شما تسلیت میگم اقای شیر دل 2
خدا رحمتشون بکند
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
بنام خدا با سلام من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی بنده را برای همدردی وپیام شما عزیزان و دوستان که باعث تسلی خاطر و تسکین قلبمان گردید پذیرا باشید.از اینکه دوستان بسیار خوب و محترمی چون شما در راسخون دارم که در غم و شادی همراه هم هستیم بر خود می بالم. امیدوارم که خداوند به شما طول عمر و سلامتی با عزت عنایت بفرماید. برادر شما شیروانی