0

كتلت بادمجان

 
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1393 
تعداد پست ها : 1025
محل سکونت : خراسان جنوبی

كتلت بادمجان

كتلت بادمجان

 

 

,كتلت بادمجان, شامی بادمجان, طرز تهیه شامی بادمجان,آموزش پخت انواع غذا با آکا

كتلت بادمجان, شامی بادمجان, طرز تهیه شامی بادمجان, طرز تهیه کتلت بادمجان, پخت انواع شامی, پخت انواع کتلت, انواع غذا با بادمجان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

 


مواد لازم :

 بادمجان  دو عدد
 سیب زمینی آب پز  سه عدد
 پیاز و تخم مرغ  یك عدد
 جعفری خردشده  یك قاشق غذاخوری
 پنیر پیتزا  30 گرم
نمك و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم


طرز تهیه كتلت بادمجان :
بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
 

 

 

پنج شنبه 30 بهمن 1393  7:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها