كتلت بادمجان, شامی بادمجان, طرز تهیه شامی بادمجان, طرز تهیه کتلت بادمجان, پخت انواع شامی, پخت انواع کتلت, انواع غذا با بادمجان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
مواد لازم :
بادمجان |
دو عدد |
سیب زمینی آب پز |
سه عدد |
پیاز و تخم مرغ |
یك عدد |
جعفری خردشده |
یك قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
30 گرم |
نمك و آرد سوخاری و روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه كتلت بادمجان :
بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.