0

ترشي خرما

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ترشي خرما


ترشي خرما


خرما 1000 گرم نمك قدري سماق 500 گرم آب تمر 500 گرم آب ليموترش 1 فنجان سير 2 عدد ادويه 4 قاشق مرباخوري دارچين 2 قاشق مرباخوري فلفل 2 قاشق مرباخوري طرز تهيه : اين ترشي بدون سرکه تهيه مي شود و بسيار مطلوب مي باشد و براي اشخاصي که نسبت به سرکه حساسيت دارند بيشتر قابل استفاده است . سماق را دو سه ليوان آب خيس مي کنيم و مي گذاريم رسوب کند و آب آن ترش شود . تمبر هندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس مي کنيم ( حدود 24 ساعت بايد بماند ) تا آب تمبر نيز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف مي کنيم و با آب ليمو مخلوط مي سازيم چند جوش مي دهيم بعد خرما را از چرخ رد مي کنيم و با آب سماق و تمبر و آبليموي جوشيده مخلوط مي کنيم . براي اينکه خرما کاملا حل شود ممکن است اين مخلوط را يکي دو جوش بدهيم بعد با ادويه مخلوط مي سازيم و در صورتيکه بخواهيم سير مصرف کنيم سير را با کمي آب ليمو چند جوش مي دهيم ، بعد نرم مي کوبيم و با ترشي مخلوط مي نمائيم .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها