ترشي انگور
مواد لازم :
سركه 1 ليتر
نمك قدري
انگور 500 گرم
شيره قدري
طرز تهيه :
اين ترشي مخصوص قزوين است و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده ميشود و انگور در آن نهايت تازگي ميماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است ، براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست انها است استفاده ميکنيم .
خوشه هاي انگور را با قيچي کوچک مي بريم و دقت مي کنيم حبه هاي آنها جدا نشود بعد انگور را ميشوئيم و در آبکش مي ريزيم تا اب ان برود و خشک شود ، بعد انگور را در کوزه مي چنيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک مي جوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پر مي کنيم بطوريکه روي انگور را کاملا بپوشاند ( البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود ) بعد در کوزه را محکم مي بنديم . اين ترشي را در شيشه هاي تمام گشاد و در دار هم ميتوان تهيه کرد . ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشانيد اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسس باشد .