0

ترشي انگور

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ترشي انگور


ترشي انگور



مواد لازم :  

سركه  1 ليتر
نمك  قدري
انگور  500 گرم
شيره  قدري

طرز تهيه :

اين ترشي مخصوص قزوين است و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده ميشود و انگور در آن نهايت تازگي ميماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است ، براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست انها است استفاده ميکنيم .
خوشه هاي انگور را با قيچي کوچک مي بريم و دقت مي کنيم حبه هاي آنها جدا نشود بعد انگور را ميشوئيم و در آبکش مي ريزيم تا اب ان برود و خشک شود ، بعد انگور را در کوزه مي چنيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک مي جوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پر مي کنيم بطوريکه روي انگور را کاملا بپوشاند ( البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود ) بعد در کوزه را محکم مي بنديم . اين ترشي را در شيشه هاي تمام گشاد و در دار هم ميتوان تهيه کرد . ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشانيد اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسس باشد .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها