0

نکات براي تهيه ترشي

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

نکات براي تهيه ترشي


نکات براي تهيه ترشي


مواد لازم :  

علاقه  قدري
سركه  قدري

 طرز تهيه :

اولين عامل موثر در تهيه ترشي خوب سرکه آن است که بايد خالص و بدون آب باشد و بهترين سرکه از انگور يا کشمش گرفته مي شود . در صورتيکه از خوبي و خالص بودن سرکه اطمينان نداشته باشيم بهتر است سرکه را قبل از تهيه ترشي چند جوش بدهيم چون علت کپک زدن ترشي خالص نبودن سرکه آن است .
سبزيهائي را نيز که در تهيه ترشي بکار ميروند بايد قبلا تميز کرد و شست و کاملا خشک کرد و مصرف نمود انواع ميوه ها ئيکه به مصرف ميرسد بايد در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشي درست کرد ، ظرفي که ترشي در آن نگاهداري ميکنيم بايد داراي در محکم باشد و ترشي را بايد در جاي خشک محفوظ نگاهداشت تا خراب نشود .
اغلب اين سئوال پيش ميآيد که چرا قديم ترشيها و مرباها محفوظ ميماندند و بآساني خراب نميشدند ، واضح است که وضع ساختمانهاي امروزي طوري است که با وجود بخاري و شوفاژ هوا هميشه گرمتر از ساختمانهاي سابق ميشود زير زمين هاي وسيع و خشک سابق نيز که براي نگاهداري اغذيه و ترشي ها از آن استفاده ميشد ، امروز وجود ندارد . بهر حال براي نگاهداري اين مواد بايد از يخچال و يا جاهاي خنک خارج از ساختمان مانند بالکن ها يي که آفتاب نمي گيرند استفاده کرده و انواع ترش و مربا را در آن نگاهداري نمود .
قاشق يا ملاقه اي که با آن ترشي بر ميداريم بايد تميز باشد چرب و آلوده نباشد . ممکن است ترشي را با آب غوره و آب ليمو تهيه کرده و ميوه هاي پخته و چرخ شده و سبزي هاي ترشي را بشرحي آماده نمود و بجاي سرکه روي آنها آب غوره يا آب ليمو ريخت در اينصورت آب غوره بايد قبلا جوشانيده شود و آماده گردد .

 


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها