0

ترشي پوست پرتقال

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ترشي پوست پرتقال


ترشي پوست پرتقال



مواد لازم :  

سركه  1 ليتر
نمك  قدري
پوست پرتقال  400 گرم
فلفل  قدري
پوست نارنج  قدري

طرز تهيه :

پوست پرتقال يا نارنج بدون گرفتن قسمت سفيدي آن دو بار در آب مي جوشانيم و 24 ساعت در آب سرد مي گذاريم بماند و گاهي آب آنرا عوض مي کنيم تا تلخي آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روي پارچه پهن مي کنيم تا رطوبت آن از بين برود بعد آنرا از چرخ رد مي کنيم و مقداري سرکه بطوريکه روي پوستها را بگيرد روي ان مي ريزيم و چند جوش مي دهيم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمي غليظ شود ، مقدار کمي نمک و فلفل در آن مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم .
ممکن است به اين ترشي مقداري خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته اضافه کنيم ، در اين صورت وقتي پوستهاي تلخي گرفته را چرخ کرديم با کمي خلال مخلوط مي نمائيم و مي جوشانيم


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها