0

مارمالاد بلوری انگور

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مارمالاد بلوری انگور


مارمالاد بلوری انگور


مواد لازم :
دانه به 3 الي 4 قاشق سوپخوري
ليمو ترش 2 الي 3 عدد
شكر 1 كيلو
انگور 1 كيلو
آب 6 پيمانه
طرز تهيه :
آب ليمو را گرفته , دانه به را شسته و بهمراه آب روي حرارت ملايم بجوشانيد تا حجم آب به سه پيمانه برسد . سپس آنرا درصافي دانه ريزريخته و صاف كنيد . انگور را چرخ كنيد ، آب ليمو را با سه پيمانه آب به آن اضافه كنيد و سي دقيقه روي حرارت تند بگذاريد ،سپس صاف كنيد . آب انگور را با آبدانه به در ديگ بريزيد و روي حرارت تند تجوشانيد تا حجم آن به نصف برسد .
شكر را اضافه كنيد و پانزده الي بيست دقيقه روي حرارت تند هم بزنيد سپس از روي حرارت برداريد . پس از سرد شدن دو الي سه بار آن را هم بزنيد .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها