مارمالاد کیوی
مواد لازم :
كيوي رسيده 500 گرم
آب 3 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين 1 قاشق چايخوري
شكر 1/5 كيلو
طرز تهيه :
ابتدا كيوي ها را شسته و پوست آنها را گرفته , سپس در مخلوط كن ريخته و له مي كنيم ، شكر را به آن اضافه كرده و روي حرارت تند قرار داده تا قوام آيد ، پودر ژلاتين را به سه قاشق سوپخوري آب مخلوط كرده و روي بخار آب قرار مي دهيم تا پودر ژلاتين در آب حل شود ، سپس مارمالاد اضافه مي كنيم . حرارت را خاموش كرده ، پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم .