مارمالاد زرشک
مواد لازم :
زرشك 250گرم
شكر 700 گرم
آب 2 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ابتدا زرشك را پاك كرده , مي شوئيم و در آب سرد بمدت دو ساعت خيس مي كنيم . شكر را همراه با اب روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا شربت قوام ابد . زرشك را در ابكش ريخته , سپس به شربت اضافه كرده روي حرارت ملايم چند جوش بزند. حرارت را خاموش كرده , دم كني روي ظرف قرر داده تا رنگ زرشك بهتر شود. پس از سرد شدن وانيل را اضافه كرده و در ظرف مخصوص مربا مي ريزيم .