0

مربای گیلاس

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مربای گیلاس


مربای گیلاس


گیلاس ترش : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰۰ گرم
وانیل : ۲.۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
گیلاس درشت و سالم را به‌دقت با سنجاق دو شاخه هسته‌اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاس‌ها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاس‌ها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها