0

مربای گریپ فروت

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مربای گریپ فروت


مربای گریپ فروت


مواد لازم
شكر 1 كيلو و

 گريپ فوروت 1 كيلو


طرز تهیه
سعي كنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لك باشد و هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي كنيد بعد از جدا كردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره 2 رنده كنيم تا جائي كه به سفيد لايه داخلي برسد. بعداً به مدت 24 ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعداً تقريباً به تعداد 3 يا 5 بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعداً شهد شكر كه 2 پيمانه آب و يك پيمانه شكر آماده مي كنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آن را كلاً بگيريد بعداً در شهد
مي ريزيد و به مدت 20 دقيقه قوام بيايد و در آخر كار يك دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها