مربای پوست پسته
مرباي پوست پسته
مواد لازم:
- پوست نرم پسته تازه، يك كيلوگرم
- شكر يك كيلوگرم
- آب 4 پيمانه
- جوهر ليمو، نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1 – ابتدا پستهها را از پوست جدا كنيد، سپس پوسته پستهها را در سبدي ريخته و بشوييد تا گرد و خاك آن از بين برود.
2 – پوست پسته را داخل آب، به مدت 8 الي 10ساعت يا فاصله بين شب تا صبح خيس كرده و طي اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخياش گرفته شود.
3 – در قابلمهاي مقدار 4 پيمانه آب ريخته و پوست پستهها را داخل آن بريزيد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پستهها بپزد. براي اين منظور، مدت 15 تا 20 دقيقه زمان لازم است.
4 – بعد از پختن پوست پستهها، جوهر ليمو را همراه شكر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه كنيد و بگذاريد به جوش زدن ادامه دهد تا شكر در آب حل شده و شربت آن قوام آيد. در طول اين مدت، مرتب كف مربا را برداريد. پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.
نكته يك: به جاي جوهر ليمو ميتوانيد از 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو استفاده كنيد؛ جوهر ليمو و آبليمو براي جلوگيري از شكرك زدن به مربا اضافه ميشود.
نكته2: پوست پسته بايد تازه، سالم و بدون لك باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نيز خوشرنگ ميكند.