0

مربای به با عسل

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مربای به با عسل


مربای به با عسل


طرزتهیه:به راتمیزکرده وقسمت وسط آن رابیرون آورید

سپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانیدتانرم شود

سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجدا"درظرف ریخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده را در شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشد

وقتی قطعات به شفاف شد آن راازروی آتش بردارید.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها