مربای آناناس
مواد لازم :
آناناس خرد شده یا حلقه ای 1 کیلو
آب لیموترش یک چهارم پیمانه
شکر 6 پیمانه (1300 گرم )
آب 2 و یک دوم پیمانه (625 میلی لیتر)
طرز تهیه:
آناناس ریز خردشده یا حلقهای، آبلیمو و آب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مخلوط جوش بیاید. درِ ظرف را ببندید و اجازه دهید 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا آناناسها نرم شوند.
شکر را کارامل کنید و روی آناناسها بریزید و بگذارید30 دقیقه دیگر بماند تا شربت مربا قوام آید. مربا در این مرحله باید روی حرارت ملایم باشد تا نجوشد، ولی کارامل شود.
برای اینکه آناناس را به صورت حلقه ای برش دهید ابتدا سر وته آناناس را با یک چاقوی تیز ببرید سپس پوست آن را بکنید و بعد آن را به صورت حلقه حلقه برش داده و با وسیله مخصوص وسط حلقه ها را که سفت است را خارج کنید و تا به شکل فوق در آید.
روش کارامل کردن شکر:
شکر را در تابه ای با حجم مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. تابه را تکان دهید تا شکر ذوب شود. وقتی شکر آب شد، کمکم به صورت طلایی درمیآید و آماده مصرف میشود.
منتشر شده توسط سرآشپز