مواد لازم:
گوجه سبز=10عدد
گیلاس=10 عدد
زردآلو یا هلو=10عدد
توت فرنگی=10 عدد
شکر =7 قاشق سوپخوری
وانیل=کمی
طرزتهيه گوجه سبز را می گذاریم با کمی آب به مدت یکربع بپزد. سپس گیلاسها را اضافه کرده و میگذاریم تا یکربع دیگر روی حرارت ملایم بپزند.
سپس توت فرنگی ها را اضافه کرده و پس از چند دقیقه زردآلوها را اضافه کرده و شکر و وانیل را می افزائیم و پس از چند ثانیه از روی حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود و سپس سرو می کنیم.
می توان این کمپوت را برای تزئین انواع بستنی بکار برد.