0

مربای بهار نارنج

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

مربای بهار نارنج


مربای بهار نارنج


مواد لازم :

 بهار نارنج 3000 گرم

 شكر 2500 گرم

 آب ليموترش 0.5 فنجان

 هل 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

اين مربا يکي از لطيف ترين و مطبوعترين مرباهاست که بايد در طبخ آن دقت بيشتري بکار برود تا نتيجه مطلوب بدست بيايد و نکته حساس آن است که بايد بعد از چيدن بهار ( شکوفه نارنج ) بلافاصله آنرا براي طبخ اماده نمود. هموزن بهار شکر در نظر ميگريم و براي هر يک کيلو شکر دو ليوان آب کافي است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانيم ديگ مناسبي را آب ميريزيم و جوش ميآوريم بهار از آب آهک خارج مي کنيم و ميشوئيم دوباره در آب مي جوشانيم و آب آن را عوض ميکنيم ، بعد بهار را در آب شيرين بمدت 24 ساعت قرار مي دهيم و سه تا چهار بار آب آنرا عوض ميکنيم ، تا تلخي بهار گرفته شود بعد شکر را با آب مي جوشانيم و صاف مي کنيم و بهار را که تلخي آن گرفته شده است در شربت مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا شربت بجوشد و قرام بيايد ، بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب ليمو را اضافه مي کنيم و بعد از دو سه جوش مربا را از روي آتش بر مي داريم . تهيه آب آهک : به نسبت هر يک کيلو بهار نارنج يک کيلو آهک را در 5 تا 6 ليوان آب سرد حل ميکنيم بهم ميزنيم و ميگذاريم آهک کاملا رسوب کند و بعد آب زلال آنرا روي بهار نارنج ميريزيم و بعد 2 تا 3 ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده ميکنيم .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها