0

كيك آمريكايي

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

كيك آمريكايي


كيك آمريكايي


 

آرد و پكينگ پادر و شكر و وانيل را مخلوط كرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفي مي‌شكنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي‌كنيم...

 

 

مواد لازم براي كيك:

آرد سفيد =250 گرم
شكر=175 گرم
كره =150 گرم(و يا روغن جامد 120 گرم)
پكينگ پادر =دو قاشق مرباخوري
تخم مرغ =2 عدد
شير = يك پيمانه(يك ليوان معمولي)
وانيل =1/2 قاشق چايخوري

مواد لازم براي تزئين كيك:

شير=6 قاشق سوپخوري
شكر =100 گرم
كره =50 گرم
عسل =50 گرم
گردوي خرد شده =100 گرم
زرده تخم مرغ =2 عدد

طرز تهيه:

آرد و پكينگ پادر و شكر و وانيل را مخلوط كرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفي مي‌شكنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي‌كنيم؛ كره را كمي گرم كرده داخل تخم مرغها مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم تا تخم مرغ و كره مخلوط گردد. شير را اضافه مي‌نماييم و مخلوط آرد و شكر را مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم تا مواد مخلوط شده و مايه نرم و لطيفي بدست بيايد. 

قالب مناسبي را چرب كرده، آرد مي‌پاشيم و مايه را در قالب مي‌ريزيم؛ بايد سر قالب 3 تا 4 سانتيمتر خالي بماند. عسل و 50 گرم كره و 100 گرم شكر و 6 قاشق سوپخوري شير و نوك قاشق چايخوري نمك و گردوي خرد كرده را در ظرف كوچكي مي‌ريزيم؛ ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط كرده، داخل ساير مواد مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم.

وقتي مايه كمي غليظ شد آن را از روي آتش برمي داريم و داخل قالب روي مايه كيك مي‌دهيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي‌كنيم؛ قالب را روي پنجره وسط فر قرار مي‌دهيم؛ كيك بايد 45 تا 60 دقيقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن كاملا طلايي شود؛ بعد قالب را بيرون مي‌آوريم و پس از سرد شدن با كارد اطراف كيك را از قالب جدا كرده، كيك را در ظرف قرار مي‌دهيم..

اين كيك را مي‌توان ساده بدون مواد تزئيني تهيه نمود. در اينصورت وقتي مايه كيك آماده شد آنرا در قالب ريخته و طبخ مي‌نمائيم.

 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها